با سلام
من نرم افزار sweetim رو نصب کردم
ولی جستجوگر رو رو سایت خودش تنظیم کرد
یعنی وقتی عبارتی رو تو نوار آدرس می نویسم و اینتر میزنم اول این عبارت رو تو گوگل سرچ میکرد الان تو این sweetim سایت سرچ میکنه چطوری درستش کنم ؟
Printable View
با سلام
من نرم افزار sweetim رو نصب کردم
ولی جستجوگر رو رو سایت خودش تنظیم کرد
یعنی وقتی عبارتی رو تو نوار آدرس می نویسم و اینتر میزنم اول این عبارت رو تو گوگل سرچ میکرد الان تو این sweetim سایت سرچ میکنه چطوری درستش کنم ؟
در ادرس بار، عبارت about:config رو اجرا کنید، روی متغیر keyword.URL رایت-کلیک کرده و Reset رو انتخاب کنید.نقل قول:
» [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی عذر میخام ولی اینجا تاپیک دانلود هست نه تاپیک بحث و گفت و گو.نقل قول:
شما باید به این کاربر یه اخطار کوچیک میدادین و بعد راهنماییش میکردین به تاپیک مورد نظر.
واقعا ببخشید:31:
Mozilla Firefox 4.0
کد:http://hotfile.com/dl/92153665/cea250e/Firefox_Setup_4.0_Beta_8.rar.html
کی 4 رسمی میاد پس؟:19:
Mozilla Firefox 4.0 Beta 9
کد:http://mirror.netcologne.de/mozilla.org/firefox/releases/4.0b9/win32/en-US/Firefox%20Setup%204.0%20Beta%209.exe
سلام به همه ی دوستان
نسخه ی Beta در مرورگر فایرفاکس چه فرقی با غیر Beta میکنه؟
Mozilla Firefox 3.6.9 بهتر و کاملتره یا Mozilla Firefox 4.0 Beta 9 ؟
ممنون.
سلام..من از فایرفاکس جدیدا دارم استفاده می کنم..همه چیزش خوبه..فقط یه عیب بزرگ داره
status bar پایین صفحه که مثلا اگه توی صفحه با موس روی یه لینک ببری پایین نشونن بده لینک رو و وقتی صفحه ای می خواد لود بشه اون پایین مثل اپرا یه چیزی بیاد که حداقل بفهمیم تا کجاش لود شدهو سرعت چقدره..
امیدوارم متئجه ننظور من شده باشید.. add-on چیزی نداره اضافه بشه به این برنامه..من از ورژن 4 استفاده می کنم..
ممنون می شم کمکم کنید..
سلامنقل قول:
Mozilla Firefox 3.6.9 اون پایین سمت راست نشون میده که صفحه چقدر لود شده
دوستان عزیز، لطفا سوالات خودتون رو درباره مرورگرها در انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید تا از پراکندگی سوالات و بی نظمی این بخش نیز جلوگیری بشه.
زمانیکه نسخه جدیدی از یک برنامه بخواد عرضه بشه، ابتدا مراحل آزمایشی طی میکنه تا اشکالات و باگ های احتمالی اون توسط علاقمندان شناسایی بشه و برنامه نویسان اقدام به رفع مشکل و نیز افزایش کارایی و سرعت برنامه کنند.نقل قول:
یکی از مراحل آزمایشی برنامه ها با عنوان بتا شناخته میشه که تقریبا از پایداری خوبی برخورداره و هر چه ورژن این نسخه بالاتر بره، اشکالات برنامه کاهش پیدا میکنه. طبق برنامه ریزی بنیاد موزیلا، بعد از نسخه beta-9، نسخه نهایی 4.0 ارائه خواهد شد و این نشاندهنده پایداری بالای ورژن فعلی داره.
از نظر کاملتر بودن هم مشخصه که ورژن 4.0 کاملتره و از نظر سرعت بارگذاری صفحات نیز پیشرفت قابل توجهی نسبت به نسخه های قبل داشته. اما نکته ای که ممکنه در حال حاضر شما رو از استفاده از این نسخه باز داره، عدم سازگاری برخی افزونه ها با این ورژنه که البته این موضوع فقط مختص افزونه های کم طرفدارتر میشه و تقریبا تمام افزونه های معتبر، آپدیت شده اند.
آدرس لینک ها در ورژن 4.0 همونطور که در تصویر مشاهده میکنید، در ادرس بار نمایش داده میشه.نقل قول:
اما اگر مایلید رفتاری مشابه ورژن های قبلی در اختیارتون باشه، از افزونه زیر کمک بگیرید.
Status-4-Evar
کد:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/235283/