اشتباه شما اینه که فکر میکنید دارم در باره "نظر درباره بازی ایران" مباحثه میکنم و از بد بودن دفاع یا رد میکنم.
نه اونی که من مورد نظرم بود در بحث "موافقت یا رد کردن نظرات درباره خوب بودن یا بد بودن این سبک بازی و اثرات بد احتمالی" (اصطلاح اتوبوس یا ضد فوتبال) و اثار اون در افکار مردم دنیاست. من اینو دارم بحث میکنم و در باره خود فوتبال که اتوبوس اصلا چی هست از نظر فنی کاری ندارم. یعنی درباره ماندگار شدن یک برداشت بد در ذهن مردم در باره ایران (فوتبال ایران) بواسطه اجرای یک سبک بازیه.
پستهای من هم در رد این نظر مکرر توسط بیش از یک کاربر بود که "تمام دنیا دارن تیم ایران و کشورمون رو تحسین میکنند" ... این چیزیه که من دارم رد میکنم و روشش هم مراجعه به بخشی از نظرات همون جهانه!! همچنان نظر کارشناسی نمیدم در مورد خود فوتبال و فقط منعکس کنننده این بودم که ایران الان از نظر تمام دنیا خوشنامه یا نه . اینکه به وطر کلی اسا برچسب بدی به ایران زده شده یا نه.
افرین گفتن ها هم کم نیست و خیلی ها بازی شجاعانه رو مبینم تحسین کردند ولی امان از اون برچسب نامناسب اتوبوس پارک شده و یا دفاع سنگین که در ادامه افرین گفتنها میاد! کار رو در ذهن خواننده بی طرف خراب میکنه!