به حای اینکه فرهنگ به دیگران تحمیل کنی، از متن پست ایراد بگیر.
من مثل شما به دیگران فرهنگ تحمیل نمیکنم و فقط از متن پست ایراد میگیرم.
نقل قول:
یعنی به نظر شما این همه آدم (غیر ایرانی) که 24 ساعته ریختن تو twitch و youtube یا دارن استریم میکنن، یا با بالاترین کیفیت دارن ویدئو و استریم میبینن، اینها همشون آدمهای بی فرهنگ هستن.
شما اگه صبح تا غروب هم پشت یوتیوب بشینی باز هم نمیتونی به اندازه اون آدمهای بی وجدان ترافیک مصرف کنی. مطمئن باش قبل اینکه به اون حجم از ترافیک برسی، پای کامپیوتر جانت رو از دست میدی.
صحبتهای شما جنبه فرهنگی داره و به موضوع تاپیک ربطی نداره و من سعی میکنم از پاسخ دادن به هم مطالب خودداری کنم. حتی اگر جوابی داشته باشم و یا نداشته باشم.
نقل قول:
مشکله فرهنگ ملت ایرانه، یا دولت ایران؟
هیچ دولتی بدون حمایت ملتش پابرجا نمیمونه. اینکه ایرانی ربطی به ایران نداره همش شعاره.
نقل قول:
چند وقت پیش یه طرحی در آمریکا در مرحله تصویب بود، بر عیله net neutrality، هم خود مردمشون، هم حتی مردم اروپا که این قضیه ربطی بهشون نداشت اینقدر اعتراض کردن تا این طرح لغو بشه
همه چی رو با حد و اندازه خودش مقایسه کن. ایران رو با اونا مقایسه نکن. با سوریه و کره شمالی مقایسه کن
نقل قول:
دوست عزیز شما جو هم میهن ستیزی برت داشته، شما داری به صرف اینکه مخالفت کنی نطق میکنی.
دیر اومدی واسه اتحاد. اونموقع که بایس بودین نبودین. الان دیگه دیر شده. واستون زیاد طول نمیکشه که درک کنی که چقدر دیر اومدی...!
نقل قول:
واسه چیزایی که برای بقیه مردم دنیا یه حق عادیه اعتراض میکنن. اونم یکی مثل شما که توهم با فرهنگ بودن برت داشته اومده داره ایراد میگیره بهش.
با وجود اینکه این حرفت بی ادبیه و باز هم خودت رو بافرهنگ میدونی.
همراه شدن با شما تف سربالاس.
واسه چیزی که بدیعیه انرژی الکی صرف نمیکنن.
نقل قول:
دلیل اینکه اکثریت مردم ما نرم افزار و بازی و ... رو رایگان و غیر قانونی دانلود میکنن چیه؟ چون کشور ما اصلا مراوده ای نداره با کشور سازنده ی اون محصولات، چون ملت ما درامدی ندارن که بخوان واسه هر نرم افزاری پول بدن.
نبایس به این حوابی بدم ولی خوب...
کی همچین حرفی زده. اصلا چه نیازی به مراوده هست؟
ویندوز در ایران قابل خریدن، دانلود منجر در ایران قابل خریدن، ناد32 قابل خریدن. مشت نمونه خرواره. صحبتهای شما خارج از واقعیته.
اینکه پول ندارن دلیل بر دزدی کردنه؟! (حداقل دزدی خودمون رو توجیه نکنیم و گردن بگیریم)
نقل قول:
به جای اینکه همه کاسه کوزه ها رو سر ملت بد بخت بشکونین، مشکل اصلی رو ریشه یابی کنین
شما دنبال ریشه یابی نیستی. شما دنبال رفاه خودتی. نه بهبود شرایط کاربری عموم.
باز هم تکرار میکنم. شما به جای تحمیل فرهنگ به دیگران و اگر واقعا دنبال ریشه یابی هستی، از متن پست ایراد بگیر،نه ار عقاید دیگران