-
[QUOTE=Life24;8908818]تماشاگر ها چه شعار میدن در ورزشگاه؟ میگفتن حیا کن پرسپولیس رها کن
با کی بودنت؟[/QUOT
فکر کنم با فردوسی پور بودن ! دلیلش رو نمی دونم.
ویرایش:
حمله به فردوسی پور در مشهد!
گزاشگر مطرح فوتبال که از سوی تماشاگران تیم های مختلفی مورد اعتراض قرار گرفته حالا شاهد شعارهای پرسپولیسی هاست.
به گزارش نامه نیوز، عادل فردوسی پور به خاطر برنامه 90 در مقاطع مختلف مورد نقد جدی هواداران تیم های مختلف قرار گرفته است.
زمانی هواداران تراکتورسازی علیه او موضع می گرفتند و گاهی هم نوبت به طرفداران سپاهان می رسید که در ورزشگاه علیه او شعار دهند.
در سال های اخیر استقلالی ها به طور جدی علیه او موضع گرفته و حتی از تحریم برنامه اش خبر دادند و حالا نوبت به پرسپولیسی ها رسیده که او را دشمن تیم خود بنامند.
در جریان بازی امروز پرسپولیس برابر پدیده در مشهد نیز هواداران قرمزها علیه مجری 90 شعار دادند و از او خواستند تیم شان را رها کند!
===
این برد جدا جای تبریک داره چون هم دوباره به صدر برگشتیم، هم با تراکتور و ذوب آهن به ترتیب 2 و 6 امتیاز اختلاف ایجاد کردیم و هم طلسم پدیده رو شکستیم.
بازی سخت بعدی با ذوب آهن هم دقیقا همین شرایط رو داره و امیدوارم بتونیم از اون بازی هم دست پر بیرون بیرون بیایم. :n11:
-
خیلی خوبه بردیم
اما واقعیت من فکر میکنم هنوز تیم تیم نشده. از بین پنج تا بازیکن راحت رد شدند و گل زدند! :n14:
-
بازیکن کناری تیم فوتبال پرسپولیس بعد از پیروزی مقابل پدیده دچار افت فشار شد و به زیر سرم رفت.
به گزارش تابناک ورزشی،حسین ماهینی پس از پیروزی 2 بر یک تیمش مقابل پدیده در رختکن این تیم در ورزشگاه ثامن مشهد دچار افت فشار شد و به زیر سرم رفت. او حتی تا ساعتی بعد از سوت پایان مسابقه هنوز در رختکن تیم پرسپولیس مانده بود!
ظاهرا این افت فشار بخاطر تلاش زیاد این بازیکن در میدان مسابقه بود تا مقابل نفوذهای پیاپی میزیان را بگیرد. پرسپولیس امروز در مشهد به رغم دریافت چهارمین گل فصل خود ، به سه امتیاز حیاتی دست یافت و به صدر جدول بازگشت.
-
به نظرم داروشوییچ دو توپ اول بازی رو خوب گرفت. موقعیت های خطرناکی بودند
-
نیما نکیسا در گفتوگو با خبرنگار گروه ورزشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
، در خصوص پیروزی تیم فوتبال پرسپولیس مقابل پدیده اظهار داشت: در ابتدا جا دارد به رضا مهاجری بابت درگذشت پدرش تسلیت بگویم و از این لحظه به بعد برایش زندگی شادی را آرزو میکنم. پدیده، بازی خوب و منسجمی مقابل پرسپولیس ارائه داد ولی با برنامهریزی خوب برانکو برای دقایق مختلف بازی، پرسپولیس 3 امتیاز را به دست آورد و از این بابت خوشحالم.
وی در مورد اینکه عدهای پیروزی پرسپولیس در دقایق پایانی را شانسی میدانند، گفت: این حرف مغرضانه است یا از جانب افرادی مطرح میشود که فوتبال بازی نکردهاند و تجربه مربیگری ندارند. شانس هم میتواند دخیل باشد ولی پرسپولیس روی تکتک دقایق بازی، برنامه داشت.
پیشکسوت باشگاه پرسپولیس با اشاره به عملکرد خوب بوژیدار رادوشوویچ درون دروازه پرسپولیس و از سوی دیگر رهایی علیرضا بیرانوند از بند مصدومیت خاطرنشان کرد: خودم اگر مربی تیمی باشم که یک دروازهبان محلی دارد و یک دروازهبان ملیپوش، اگر دروازهبان محلی در دوران مصصدومیت دروازهبان ملیپوش، عملکرد خوبی داشته باشد، بعد از رفع مصدومیت دروازهبان اصلی هم او را در ترکیب نگه میدارم. رادوشوویچ به خوبی در نبود بیرانوند از دروازه پرسپولیس محافظت کرده است و تا زمانی که خوب بازی میکند نباید روی نیمکت برود.
نکیسا در ادامه با اشاره به تبعات احتمالی نیمکتنشینی بیرانوند گفت: من با بیرانوند برخورد نزدیک داشتهام و میدانم بازیکن با شعور و فهمیدهای است و در صورت نیمکتنشینی برای تیمش حاشیه درست نمیکند. توصیهای هم برایش دارم که در مدت نیمکتنشینی، روزنامه نخواند!
وی در پایان با اشاره به نتایج ضعیف استقلال اظهار داشت: برای تیم استقلال ناراحتم و دوست دارم کنار پرسپولیس در صدر جدول باشد تا فوتبال ما از این رقابت بهره ببرد.
-
پسر خیلی بازی سختی بود انصافا....
ولی این پرسپولیس اصلا جون نداشت حمله کنه... نمیدونم تاثیر سه چهارتا بازی خوف اروپایی پشت سر هم بود توی این هفته یا چی...
ولی احساس کردم این پرسپولیس پرسپولیس همیشه نیست...
مهاجم اوکراینی هم اصلا توپ نمیدن بهش... نامردیه خیلی سریع هم میکشنش بیرون....
با این حال، به نظرم تیم واقعا مشکل حمله داره و باید حتما حل بشه چون با این وضعیت، بدون باخت و این همه مساوی باز به جایی نمیرسیم.... با این حال به نظر میرسه تونستیم اختلاف و هاشیه امن خوبیرو ایجاد کنیم که لااقل در بین دو تیم اول جدول باشیم همیشه.... مخصوصا که این هفته تیم های تعقیب کننده دوم و سوم و چهارم بهم خوردن و ترکیب بالای جدول رو جدی عوض میکنن!!!
هرچقدر که کیف کردم استقلال ببازه به تراکتور، امیدوارم این سری ما ذوب رو بزنیم و نفت هم تراکتور رو که دیگه یعنی عالی ترین حالته برامون! :)))) کی صب کنه تا بازی بابا....
-
به نظرتون بازی با ذوب آهن بیرانوند باید بیاد یا رادوشویچ؟
من نظرم رادوشویچ هست..وقتی الان این آماده هست و مشکل نداشته، نباید عوضش کرد..بیرانوند هم که تازه تمرین های جدی رو شروع کرده
-
عاره رادو رو من اوایل واقعا ازش میترسیدم ولی دروازه بان خوبیه ...
بهتره این بمونه تو دروازه که اماده هست
-
این فصل که تیم به این خوبی داره پیش میره ، فیل همه یاد هندوستان کرده ! خودمون داریم به خودمون ضربه می زنیم !
اول فصل که ساسان انصاری رو راحت از دست دادن و الان ستاره لیگ هست ! بعد از اون نوبت سربازی نوراللهی شد که به نظر قطعی می رسه؛ خوش به حال تیم حریف ! بعد نوبت داستان سربازی عالیشاه شد که اونم ظاهرا داره قطعی میشه؛ اینم یکی دیگه از بهترین هامون تقدیم به تیم حریف. داستان انتقال انصاری هم که همچنان ادامه داره. بعید نیست مسئولان تیم وسوسه بشن و با این مبلغ بفروشنش. و حالا هم آرام طبع می خواد جدا بشه !
چندین و چند بازیکن خوب و موثر رو احتمالا در نیم فصل دوم نداریم. در نقل و انتقالات نیم فصل هم بعید بتونیم جانشین های خوبی بگیریم. اینطوری بخوایم پیش بریم قهرمانی رو دو دستی تقدیم تراکتور کردیم !!
-
به گزارش "ورزش سه"، آرام طبع در این جلسه با تاکید بر اینکه طاقت نیمکت نشینی ندارد، از برانکو ایوانکوویچ خواست با درخواست جدایی او موافقت کند. برانکو ایوانکوویچ به آرام طبع گفت در این زمینه با باشگاه صحبت خواهد کرد و به خاطر اخلاق خوب او در نیم فصل گذشته و عدم اعتراض وی در دوره طولانی نیمکت نشینی به او کمک خواهد کرد.
آرام طبع به خبرنگار ما در این زمینه می گوید: من با آقای برانکو ایوانکوویچ در خصوص آینده ام صحبت کردم و گفتم بیشتر از این نمی توانم نیمکت نشینی را تحمل کنم. چون برای بازی فیکس به پرسپولیس آمده بودم که خود آقای برانکو هم تایید کرد و گفت:" نظر من هم همین بود اما تو قبل از بازی اول مصدوم شدی و من نمی توانستم تو را به ترکیب اضافه کنم، همانطور که در مورد رامین رضاییان نیز در نهایت این اتفاق نیفتاده، اگرچه رامین بازیکن تیم ملی است."
وی در ادامه درباره محتوای جلسه اش با سرمربی پرسپولیس گفت: من به ایشان گفتم که هم خودم و هم خانواده ام از نیمکت نشینی و بازی نکردن ناراحت هستیم و با توجه به اینکه هرگز در دوران فوتبالم این شرایط را تجربه نکرده ام، به من اجازه جدایی دهند. آقای برانکو گفت بازی های آسیایی در پیش است و صبر کن چون به تو بازی خواهد رسید. اما من نمی توانم ریسک کنم و از ایشان خواهش کردم به این موضوع رضایت بدهد که ایشان هم پذیرفت و حالا قرار است در جلسه ای با مسئولان باشگاه در این زمینه تصمیم گیری نهایی انجام شود.
آرام طبع در ابتدای فصل و پیش از مسابقه اول مقابل سایپا مصدوم شد و این مساله باعث دوری او از ترکیب و جایگزینی محسن ربیع خواه در پست دفاع چپ سرخپوشان شد. او که سابقه حضور در صبای قم را دارد قصد دارد تیمی را در نیم فصل انتخاب کند که شانس حضورش در ترکیب ثابت بیشتر باشد. او می گوید: برانکو خیلی حرفهای با این موضوع برخورد کرد و من از او ممنونم. پیش از شروع لیگ من چند پیشنهاد داشتم اما با توصیه علی دایی به پرسپولیس آمدم؛ چراکه او اعتقاد داشت در این تیم پیشرفت بیشتری خواهم کرد و بازی در تیمی مثل پرسپولیس به نفع من خواهد بود. امیدوارم مسئولان باشگاه هم با جدایی من در نیمفصل موافقت کنند تا بتوانم تا در تیم دیگری به فوتبال بازی ادامه دهم.
با جدایی آرام طبع و حضور احمد نوراللهی در تیمی نظامی و همچنین جدایی ساسان انصاری و احتمال جدایی سه بازیکن دیگر در نیم فصل، برانکو ایوانکوویچ برخلاف فصل گذشته باید به ترمیم کامل تیم و به خصوص نیمکت اش بپردازد تا با توجه به سنگینی دیدارهای پیش رو در لیگ برتر و همچنین حضور این تیم در لیگ قهرمانان و تعدد ملی پوشان این تیم، صدرنشینی تا پایان لیگ از دست نرود.