-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازكوئرو به تيم بارسلونا پيوست
------------------------------
" سانتي ازكوئرو " بازيكن تيم فوتبال آتلتيك بيلبائو پس از پايان فصل جاري مسابقات فوتبال قهرماني دسته اول باشگاههاي اسپانيا به تيم بارسلونا قهرمان اين پيكارها ميپيوندد. به گزارش خبرگزاري رويترز از مادريد ، باشگاه بارسلونا روز پنجشنبه با تاييد اين خبر اعلام كرد ازكوئرو قراردادي سه ساله با اين تيم منعتقد كرده است. اين بازيكن ۲۸ساله پيش از پيوستنش به تيم آتلتيك بيلبائو در تيم اوسازونا عضويت داشت . ازكوئرو دومين بازيكني است كه تيم بارسلونا در مدت دو هفته اخير به خدمت گرفته است. " مارك وان بومل " بازيكن هلندي تيم آيندهوون پيش از اين قراردادي سه ساله با تيم بارسلونا منعقد كرده بود.
-
اخباري از كميته انضباطي فدراسيون فوتبال
----------------------------------------------------
كميته انضباطي فدراسيون فوتبال روز پنجشنبه اعلام كرد پس از انجام تحقيقات لازم درباره اعتراض باشگاه فجر شهيد سپاسي شيراز نسبت به راي صادره كميته انضباطي ، وقوع تخلف استنادي در راي را محرز تشخيص داده و تيمصم مذكور را عينا تاكيد كرده است.
بنابراين مقرر شد كه باشگاه مذكور مبلغ بيست ميليون ريال جريمه نقدي شود.
كميته انضباطي فدراسيون فوتبال محسن بياتينيا مهاجم تيم پاس تهران را محكوم كرد.
اين كميته اعلام كرد عمل و اقدام نامبرده به هنگام ديدار با تيم پرسپوليس منطبق با ماده ۱۵آييننامه انضباطي و تبصره ۱۱ماده ۱۲ و با توجه به اينكه نامبرده هيچگونه سوابق قبلي در كميته انضباطي ندارد به دوجلسه محروميت تعليقي و پرداخت ۱۰ميليون ريال جريمه ميشود.
مدت تعليق محروميت نامبرده تا پايان سال ۸۴تعيين شده و در صورتيكه وي طي دوران تعليق تخلفي از وي گزارش شود علاوه بر تنبيهات مقرر , محروميت تعليقي نيز به اجرا گذارده خواهد شد.
كميته انضباطي فدراسيون فوتبال كاظم محمدي بازيكن تيم فوتسال دانشگاه آزاد اسلامي را محكوم كرد.
اين كميته افزود عمل و اقدام محمدي در ديدار مقابل تيم استقلال تهران مبني بر اعتراض به داور مسابقه رفتار غيرورزشي و فحاشي كه منجر به اخراج وي گرديد منطبق با ماده ۲۰آئيننامه انضباطي و نامبرده باستناد همان ماده بمدت سه جلسه از همراهي تيم مربوطه و شركت در مسابقات رسمي محروم و به پرداخت دو ميليون ريال جريمه نقدي محكوم ميگردد.
-
اخبار كوتاه دنياي توپ گردو مستطيل سبز
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
رونالدينيهو از مسولان بارسا تقاضا كرد هانري را به خدمت بگيرند
-
واگن هاي راه آهن به ليگ برتر رسيد
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
باورش سخت بود ولي شهيد قندي در تهران 6 گل خورد.تيمي که در 5 مسابقه پلي آف يک بار شکست خورده بود ، در تهران چنان دست بسته بازي کرد که همه را متعجب کرد.
30هزار تماشاگر آباداني بازي نفت و پيام که در ورزشگاه تختي گوش به اخبار بازي راه آهن و شهيد قندي داشتند ، خيلي زود از زندگي مايوس شدند. راه آهن در دقايق 8 و 10 گل زد تا شور را از سکوهاي ورزشگاه تختي آبادان بگيرد. در روزي که نفت بايد 2 گل بيشتر از راه آهن مي زد ، 3 گل کمتر زد و به صعود راه آهن رضايت داد. راه آهن با نتيجه 6 بر يک شهيد قندي را شکست داد تا به همراه شهيد قندي به ليگ برتر برود. هادي اصغري (8 ، 70 و 90) ، امين ترکاشوند (10) ، داوود حقي (32 - پنالتي) و احمد مقدس پور (55) براي راه آهن و حميد غلامحسيني (61) براي شهيد قندي گل زدند. در بازي نفت و پيام نيز داريوش رضاييان (27) ، بهنام سراج (46) و محسن صفري (67) براي نفت گل زدند ؛ اما اين گل نتوانست نفت را به ليگ برتر ببرد تا 30 هزار تماشاگر آباداني اشک ريزان راهي منازل شوند ، چون آنها يک سال ديگر هم بايد تيم محبوبشان را در ليگ يک همراهي کنند.
[/img]
-
يه خبر بد خدمت دوستداران فوتسال هم بدم كه تيم ملي فوتسال ايران 3-1 بازي را به تيم ملي ژاپن واگذار كرد و كار براي ايران خيلي سخت شد و ايران فردا بايد در بازي حساس به مصاف تايلند بره
(انشا ا.. خبرهاي تكميلي را دوستان ديگه به اطلاع ميرسونن)
-
بايد هم مي باختيم. سهل انگاري هاي متعدد نتيجه اي جز اين به بار نخواهد آورد.
ژاپني كه در گذشته با 6 گل به ايران مي باخت در يكي دو سال گذشته با اختلاف 1-2 گل باخت تا زنگ خطر به صدا در آيد. اما كو گوش شنوا.
وقتي چند روز پيش با اختلاف فقط يك گل كويت رو شكست داديم بهانه آوردند كه چون حسين شمس كه قبلا مربي تيم ملي ايران بوده مربيگري تيم كويت رو به عهده داشته و شناخت كامل از ايران داشته به خاطر همين 1 گل بيشتر نزديم. اما حالا باخت به ژاپن رو چطور مي خواهند توجيه كنند؟
تا وقتي بازيكنان پا به سن گذاشته و خود مختار و خودخواه كه در تيم ملي سالني باند تشكيل داده اند و اجازه ورود به بازيكنان جوان و باتكنيك رو نمي دهند. وقتي از تيم شنساي ساوه كه سال گذشته با ارائه بهترين و دلپذيرترين بازيها قهرمان مطلق ليگ كشور شد هيچ بازيكني در تيم ملي حضور ندارد چطور مي خواهيم به پيش برويم؟
شايد ايران با پيروزي در بازيهاي بعدي باز هم قهرمان اين دوره از بازيها شود كه انشاءالله همينطور هم خواهد شد اما چه فايده. خوابيدن در باد قهرماني هاي اينچنيني نتيجه اي جز شكست هاي سنگين تر در آينده و در جام جهاني در برابر تيم هاي پرقدرت نخواهد داشت.
-
آره ديگه انقدر با اون تيم پيش كسوتها توي اين جام و اون جام رفتن قهرمان شدن نگفتن كه بابا چند سال ديگه اينها نمتونن راه برن بايد يه تيم جوون داشت
اينم نتيجه برنامه ريزيهاي دقيق
:mrgreen:
-
واقعا که ادم اعصابش خورد میشه
اگه یادتون باشه تیم ملی نصف و نیمه اسپانیا یکی دوسال پیش اومد برای یه ترنمنت بازی که ماشالا داورهای ایرانی به نفع خودمون سوت میزدن و در اخر سر هم بازی مساوی شد و مربی برای اعتراض به بازیکنان گفت زمین رو ترک کنن
خب من اون بازی یادمه که اسپانیا یبار بازیکنش سمت راست بود و چنر ثانیه دیگه با بازیکن سمت چپ جابجا میشد و ضربدری حرکت میکردن ولی ایران چی
یه علی دایی داره تو فوتسال اونم وحید شمسایی که از لاتزیو انداختنش بیرون
یه پدر بزرگ داره به اسم هاشمی اگه اشتباه نکنم میخواد رکورد همه بازیکنای دنیا رو بشکته و تا 90 سالگی تو همه جام جهانیها شرکت کنه...
بقیشو برین
-
مهدويكيا:
سران هامبورگ نميتوانند به اجبار من را به باشگاه ديگري منتقل كنند
بازيكن ايراني تيم فوتبال هامبورگ كه چند وقتي است براي ترك اين باشگاه توسط مديران هامبورگ تحت فشار قرار گرفته، اعلام كرد: به هيچ وجه آنها نميتوانند به اجبار من را به باشگاه ديگري انتقال دهند.
مهدي مهدويكيا در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: من اواخر فصل پيش با اصرار مديران باشگاه و تمايل خودم قراردادم را تا سال 2007 با اين تيم تمديد كردم و من نسبت به اين قرارداد وفادار هستم اما مدير ورزشي باشگاه (بيرسدورفر) طي اين چند وقت در گفتوگوهايي اعلام كرده كه ما به مهدويكيا نيازي نداريم و او ميتواند باشگاه جديدش را انتخاب كند. من تا پايان قراردادم در هامبورگ خواهم ماند و در پايان فصل بعد و با تمام شدن قرارداد دو سالهام براي جدايي و انتقال به تيمي ديگر تصميمگيري خواهم كرد.
وي دربارهي وضعيت آيندهاش در هامبورگ، گفت: مشكلي نيست. در اين تيم ميمانم و براي مجاب كردن مربي براي استفاده از من در تركيب اصلي با ديگران رقابت خواهم كرد.
بازيكن باسابقهي تيم ملي كشورمان در بخش ديگري از گفتوگوي خود با ايسنا دربارهي ميزان آمادگياش، گفت: در هامبورگ تمرينات منظمي را انجام دادهام و هم اكنون در وضعيت خوب بدني قرار دارم و اميدوارم تا چند روز آينده به هماهنگي كامل با ساير بازيكنان دست پيدا كنم.
وي در مورد شرايط فعلي تيم ملي و دو ديدار آينده تصريح كرد: بازيكنان حاضر همانهايي هستند كه در چند بازي اخير در اردو حضور داشتهاند و فضاي بسيار مثبتي بر تيم ملي حاكم است ولي اميدوارم بتوانيم اين انگيزه بالا را با بازي خوبمان در دو ديدار آينده به ويژه ديدار پيش رو (كرهي شمالي) تكميل كرده و با صعود به جام جهاني مردم كشورمان را كه دراين چند ساله زجر فراواني را متحمل شدهاند را شاد كنيم.
-
بازتاب شكست تيم ملي ايران برابر ژاپن در رسانههاي اين كشور؛
پيروزي شگفتانگيز نايب قهرمان فوتسال آسيا بر قهرمان
---------
شكست تيم ملي فوتسال كشورمان در رقابتهاي فوتسال آسيا برابر ژاپن در رسانههاي اين كشور بازتاب داشت.
رسانههاي ژاپني با انعكاس اين خبر پيروزي تيم ملي فوتسال كشورشان را برابر قهرمان شش دورهي مطلق رقابتهاي فوتسال آسيا شگفتانگيز توصيف كرده و از آن به پيروزي بزرگ ياد كردند.
مطبوعات اين كشور با تاكيد بر اين نكته كه سرمايهگذاريهاي فدراسيون فوتبال ژاپن براي قدرتمند شدن تيم ملي فوتسال اين كشور نتيجه داده ابراز خوشحالي كرده و از استفادهي دو مربي برزيلي كه به سفارش و دعوت زيكو، سرمربي تيم ملي فوتبال اين كشور در فوتسال ژاپن فعاليت ميكنند، ابراز رضايت كردند.
گفتني است؛ تيم ملي فوتسال كشورمان با مربيگري آسردو برزيلي روز گذشته پس از هفت سال قدرتنمايي در فوتسال آسيا برابر ژاپن نايب قهرمان اين رقابتها با نتيجهي سه بر يك شكست خورد تا براي حضور در مراحل پاياني چشم به ديدار امروز خود برابر تايلند داشته باشد و تيم ملي ژاپن نيز امروز برابر تيم ملي چين به ميدان خواهد رفت