اختلاف زیاد نیمکت با بازیکنان اصلی دلیل این تساوی ناامیدکننده بود.. منیر و ساندرو در حد تیم اول نیستن باید برن لاماسیا!!!
Printable View
اختلاف زیاد نیمکت با بازیکنان اصلی دلیل این تساوی ناامیدکننده بود.. منیر و ساندرو در حد تیم اول نیستن باید برن لاماسیا!!!
پنیاراندا جوان ونزوئلایی گرانادا، رکورد لیونل مسی را شکست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان....
روز گذشته تیم های گرانادا و لولنته در ادامه دیدار های هفته ی پانزدهم لالیگا اسپانیا به مصاف یکدیگر رفتند که در این دیدار یک اتفاق ویژه رقم خورد، گرانادا با گل آدالبرتو پنیاراندا موفق به کسب پیروزی 2-1 برابر لوانته شد، آدالبرتو پنیاراندا با گلی که در این بازی به ثمر رساند رکورد لیونل مسی، ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا را به عنوان جوان ترین گلزن غیر اسپانیایی لالیگا را شکست.
او در حالی این رکورد را به نام خود به ثبت رساند که در سن 18 سال و 195 روز موفق به گلزنی شد، این رکورد پیش از این در دست لیونل مسی در سن 18 سال 219 روز بود!
دل بوسکه: تنش بین پیکه و آربلوآ به تیم ملی ضربه می زند
ویسنته دل بوسکه طرفین را به آرامش دعوت کرده و تصریح کرده که این اختلافات اصلا به سود فوتبال اسپانیا و تیم ملی این کشور نیست:
((این اصلا خوشایند نیست که پیکه در تیم ملی اسپانیا مقابل بازیکنان قرار بگیرد، اتفاقی که اگر جلوی این بحث ها گرفته نشود خیلی زود می افتد. همیشه وقتی در تیم ملی تنشی اتفاق می افتاد ما آن را حل و فصل می کردیم. این اختلاف بین دو بازیکن از دو باشگاه بزرگ اسپانیا بروز داده است. در این حال مربیان کاری نمی تواننند اانجام دهند، چرا که این اختلاف را دو باشگاه باید حل کنند؛
من فکر می کنم که باید هردوی آنها را فرا بخوانم و در مورد این مسائل با هم صحبت کنیم، این ماجرا نباید بیشتر از این کش پیدا کند.))
بارسا برای جذب دایبالا دست به کار می شود
توتو اسپرت گزارش داده که مسئولان باشگاه بارسلونا برای به خدمت گرفتن دایبالا با سران یوونتوس به مذاکره پرداخته اند.
این آرژانتینی ابتدای این فصل از پالرمو با مبلغ 27 میلیون یورو راهی یوونتوس شد و موفق شده در 14 بازی برای بیانکونری 7 گل به ثمر برساند.
بعد از اینکه برادر دایبالا از علاقه او برای پیوستن به بارسلونا گفته بود، حالا توتو اسپرت هم این انتقال را قریب الوقوع می داند.
آریدو برایدا، نماینده بارسا، این هفته با بپه ماروتا دیدار کرد تا مقدمات انتقال دایبالا به نیوکمپ را فراهم کند. در روزهای اخیر رسانه های اسپانیایی هم احتمال پیوستن دایبالا به بارسلونا را زیاد دانسته اند.
پیروزی دقیقه آخری مردان اسکولاری، گوانگژو را حریف بارسلونا کرد
در اولین بازی از مرحله یک چهارم نهایی جام باشگاههای جهان در سال 2015 که به میزبانی ژاپن برگزار میشود، امروز (یکشنبه) تیم فوتبال گوانگژو اورگراند چین که امسال با هدایت لوئیز فلیپه اسکولاری فاتح لیگ قهرمانان آسیا شد، با نتیجه 2 بر یک از سد کلوب آمهریکای مکزیک، قهرمان جام باشگاههای منطقه آمریکای شمالی، مرکزی و حوزه دریای کارائیب (کونکاکاف) گذشت و حریف بارسلونا در بازی دوم مرحله نیمه نهایی شد.
در این بازی که در شهر اوزاکا برگزار شد، ابتدا این نماینده آمریکا بود که با گل دقیقه 55 پرالتا پیش افتاد اما نماینده آسیا در ادامه با گل دقیقه 80 ژنگ لونگ و گلی که پائولینیو در سومین دقیقه از وقتهای تلف شده نیمه دوم به ثمر رساند، به پیروزی رسید تا به این ترتیب شاگردان اسکولاری راهی مرحله نیمه نهایی شوند. بازی گوانگژو و بارسلونا پنجشنبه هفته جاری از ساعت 19:30 به وقت محلی برگزار میشود.
در دیگر بازی مرحله یک چهارم نهایی جام باشگاههای جهان، امروز تیم تیپی مازمبه کنگو، قهرمان باشگاههای آفریقا به مصاف سانفرس هیروشیما، نماینده کشور میزبان که در پلیآف موفق شد آکلند نیوزیلند (قهرمان باشگاههای منطقه اقیانوسیه) را با نتیجه 2 بر صفر شکست دهد، میرود. برنده این بازی در بازی نخست مرحله نیمه نهایی، حریف ریورپلاته آرژانتین، قهرمان جام لیبرتادورس (جام باشگاههای منطقه آمریکای جنوبی) خواهد شد.
+
به امید برد در جام باشکاه های جهان.+وهمچنین بهبود وضعیتمون در لالیگا.
منبع مطالب:ورزش11
اسکولاری: پیروزی مقابل بارسلونا غیر ممکن نیست
رقابت های جام باشگاه های جهان در جریان است و تیم فوتبال بارسلونا باید در تاریخ پنجشنبه 26 آذر به مصاف قهرمان لیگ قهرمانان آسیا برود.
بارسلونا هم فصل گذشته با قهرمانی در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا پا به این رقابت ها گذاشته است.
فیلیپه اسکولاری سرمربی تیم فوتبال گوانگژو اورگراند پس از راه یابی نماینده آسیا به این مرحله و رویارویی با بارسلونا گفت:
((قصد ما فقط صعود به نیمه نهایی بود و من در این دیدار دست به تعویض هایی زدم که بسیار ریسکی بود، و اگر آنها را در بازی دیگری به کار می گرفتم بدین گونه جواب نمی گرفتیم.
کلوب آمریکا تیم بسیار برزگی است و تاریخ فوق العاده ای دارد. اما ما آنها را شکست دادیم و به رویای خود یعنی بازی مقابل بارسلونا رسیدیم.
بارسلونا بهترین تیم جهان است، و آنها بهترین بازیکنان جهان را در اختیار دارد، اما من معتقدم پیروزی در برابر آنها غیر ممکن نیست.))
واکنش تند لیونل مسی به منتقدین
لیونل مسی همواره مورد هجوم منتقدین خود، از جهت به ارمغان نیاوردن جامی برای آلبی سلسته قرار گرفته است، انتقاد هایی که گاهاٌ بسیار شدید بوده اند و باعث رنجش این فوق ستاره آرژانتینی شده است.
او بالاخره لب به سخن گشود و در پاسخ به این انتقاد ها اظهار داشت:
((وقتی که به من می گویند بیشتر باید تلاش کنم، ناخودآگاه بسیار عصبانی می شوم، من نمی دانم برای چه این جمله را می گویند؟ ما در دو تورنمنت بزرگ در فینال حضور داشته ایم، احمق ها!
من احساس می کنم که به ما انگ کم کاری میزنند و ما را متهم به کم کاری می کنند، آیا ما از توان خود کم گذاشته ایم؟ ما در فینال جام جهانی برابر تیم ملی آلمانی شکست خوردیم که بهترین بازیکنان جهان را داشت و ما در آن بازی شانس بسیار خوبی داشتیم اما موفق به پیروزی نشدیم، ما در فینال کوپا آمریکا نیز چنین وضعیتی داشتیم، ما در ضربات پنالتی حذف شدیم و این عادلانه نیست.
همیشه به من بی آنکه فکر کنند حمله می کنند و سعی در تخریب من را دارند، من از این مسئله بسیار ناراحت می شوم، من از عمد سرود ملی را نمی خوانم! برای آنکه بتوانم آن را کاملا حس کنم، من نیازی به تصویر سازی ندارم، آرژانتین و تیم ملی برای من در اولویت تمامی مسائل هست و می خواهم با تیم ملی کشورم قهرمان همه ی زمینه ها باشم.))
خب فاصله بجای اینکه کمتر بشه بیشتر شد :n01:
بازی های سختی داشتیم و اگه تیم بخاطر بی انگیزگی از هم نپاشه نیم فصل دوم روشنی داریم
خوبیش به اینه آردا و ویدال که اضافه میشن و دو ستاره تیم سوارز و نیمار تا حدی جام درو نکردن و هنوز تشنه هستن
1 - بارسلونا 35 امتیاز و تفاضل 21
2 - اتلتیکو 35 امتیاز و تفاضل 15
3 - رئال مادرید 30 امتیاز
فقط این اتلتیکو دوباره عجب غولی شده. بیلبائو رو که 1 بازی از 13 بازی اخیرش رو باخته بود و جلو افتاده بود دو یک برد! بهترین دفاع اروپا رو به نمایش میزارن
دو خبر
گل چند ساعت پیش تیتر زده بود که مسی به منتقدان گفته فاک یو! :n02:
اشتباه در ترجمه بود و تصحیش کردن به فور فاک سیک!
نیمار هم از دس سانتوس ناراحته
دو بازی ضعیف رو داشتیم و شانس آوردیم رئال هم در دوران خوبی نیست، ولی آتلتیکو رو نمیشه دست کم گرفت. تیم بسیار آماده و خوبیه و دقیقا مثل فصل 2013-2014 دارن بازی می کنن. اصلا نمیشه آتلتیکو رو دست کم گرفت در رقابت قهرمانی.
آرسنال و رویارویی با الکسیس سانچز . بازم نسبت به یوونتوس قرعه بهتری ـه . :n18:
کلا بارسا به قرعه سخت عادت داره . پارسال دقیقا سخت ترین قرعه ها خورد به بارسا . من سیتی ، پی اس جی ، بایرن . امیدوارم امسال شانس روی خوبشو نشونمون بده ! 1/8 که اینگونه نبود !
آرسنال یکی از چغرترین تیم هاست . الیویه ژیرو که رو فرم ترین روزای خودش رو داره سپری میکنه . رمزی فوق العاده بوده این اواخر . سانچز و اوزیل رو هم نمیشه فراموش کرد . ولی تو دفاع دقیقا مثل بارسا مشکل دارن که بخاطر همین باید تو بازی رفت هر دو تیم مراقب باشند اما بارسا بیشتر . چون باید از بلایی که سر بایرن اومد درس بگیریم . تا فوریه ما آردا و ویدال رو در اختیار داریم و مصدوم های آرسنال هم میرسن و بنظرم بازی زیبایی رو شاهد خواهیم بود .
فقط امیدوارم دیگه مصدوم ندیم . مخصوصا از فرانت تری !
بازی رفت در امارات هست.برگشت در نیوکمپنقل قول:
بله . پست ویرایش شد .نقل قول:
پ.ن : اینکه تیم اول گروه باید بازی رفت مهمان باشه بنظرم ضررش بیشتر از نفعش هست . نتایج این چند سال اخیر اینو میگه !
قرعه آسون کلا تو مرام ما نیست. آرسنال صدر پریمیر لیگ و در بهترین فرم چند سال اخیرش هست. فقط پاریس و یووه مشکل تر بودن!
بازی جالبی میشه. چک از چلسی نصیبمون شد. ام اس ان حاضر باشه چی میشه. اون دیدار 2-2 از هیجان انگیزترین فوتبال هایی بود که دیدم.
دیوید مایلز دبیر آرسنال: خانوادم گفتند، اگر به بارسلونا خوردی، به خانه برنگرد.