اعتراف میکنم، 21 سال زندگی به من ثابت کرد آدم ها پیچیده تر از اونی هستند که بخوام بشناسمشون
Printable View
اعتراف میکنم، 21 سال زندگی به من ثابت کرد آدم ها پیچیده تر از اونی هستند که بخوام بشناسمشون
اعتراف میکنم آدم یخ و خشکی هستم. یعنی یه نفر کله محبت و مهربانیه دنیا رو بریزه رو سرم بگم ممنون یعنی خیلی خاطرشو میخواستم : دی
حالا یه وقت بد نباشه :n37:
اعتراف میکنم که تجربه شخصی به من نشان داده که احترام گذاشتن باید در محدوده خاصی باشد. یعنی پدر و مادر هم احترام در حدی باید براشون گذاشت.
هر انسانی امکان سواستفاده ازش هست. و پدر و مادر هم از این قضایا مستثنا نیستند.(خانواده مثل برادر و خواهر و .. هم شامل این مورد خواهند شد)
اعتراف میکنم اون اوایل کار با اینترنت و بعد از اینکه فهمیدم فیلتر چیه، فک میکردم فیلتر صرفا جهت مطالب غیراخلاقیه. لذا بعد از اینکه یه کلیپی رو سرچ کردم و اولین لینکی که اومد مربوط به یوتیوب بود (اون زمان نمیدونستم یوتیوب چیه و این اولین برخورد من با یوتیوب بود :n02:) و روش کلیک کردم و این اومد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(یادش بخیر!)
خلاصه چون دیدم کلیپ من که غیر اخلاقی نیس ولی این فیلتره، بهم برخورد و خیلی ناراحت شدم! بعد دیدم نوشته "در صورتی که این سایت به اشتباه فیلتر شده است با پست الکترونیکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مکاتبه فرمایید" منم سریع ایمیل زدم و گفتم "آقا بخدا این سایت youtube.com رو بخدا اشتباه فیلتر کردین، این سات اصلا غیر اخلاقی نیست و لطفا بررسی کنید و رفع فیلتر کنین" :n02:
و بعدش هر روز چک میکردم ببینم جواب دادن یا نه... و هنوز جواب ندادن :n02:
خلاصه که یه تنه میخواستم فیلتر یوتیوب رو بردارم :n02::n02:
اعتراف می کنم باحال ترین و نوستالژیک ترین پست این تاپیک بود:n16::n02:نقل قول:
اعتراف میکنم تا اینو خوندم یاد خودم افتادم و اشک تو چشام حلقه زد.نقل قول:
.GET OVER HERE BRO
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا دختر بود تا فهمیدن که یک خونه پائین شهر داریم و یک زندگی معمولی، اعتراف می کنم از فرداش به سگ در خونه شون بیشتر محل می زاشت تا من...
در صورتی که همین من، اگر همین خانه را بالای شهر داشتیم و مقداری پول، زندگی ام زمین تا آسمان با الان فرق داشت، باز هم باید بگم درست میشه؟ مهم نیست؟
مطلقاً بهش فکر نکن ، چون کسی که تو رو به خاطر داراییت یا خونه بالا شهر یا پول بابات بخواد ، به خاطر یکینقل قول:
با دارایی بالاتر ، خونه بالاشهر تر یا پول بابای بیشتر ولت میکنه!
کسی که تو رو به خاطر خودت نخواد ، لیاقت بودن با کسی مثل تو رو نداره ...
من از اونها ناراحت نیستم، هر کسی باید وضعیت زندگی خودش رو بدونه و درک کنه، من اعتراف میکنم، با توهم داشتم زندگی می کردم و گرنه نباید به خودم اجازه می دادم ، وقتی دارایی و موقعیت مالی پائینی دارم، فکر چنین افرادی رو بکنم.نقل قول:
اینها باعث شدند من واقعیت های زندگی خودم رو درک کنم و بفهمم که وضعیت م از لحاظ مالی ناجور هست و پول تعین کننده هست.
- - - Updated - - -
من از اونها ناراحت نیستم، هر کسی باید وضعیت زندگی خودش رو بدونه و درک کنه، من اعتراف میکنم، با توهم داشتم زندگی می کردم و گرنه نباید به خودم اجازه می دادم ، وقتی دارایی و موقعیت مالی پائینی دارم، فکر چنین افرادی رو بکنم.نقل قول:
اینها باعث شدند من واقعیت های زندگی خودم رو درک کنم و بفهمم که وضعیت م از لحاظ مالی ناجور هست و پول تعین کننده هست.
اعتراف می کنم دچار بی خوابی شدم:n27: