من تا الان با 406 برخورد نداشتم.نقل قول:
و ندیدم تو ایران
میپرسم براتون اگر اطلاعی پیدا کردم خبر میدم بهتون
من تا الان با 406 برخورد نداشتم.نقل قول:
و ندیدم تو ایران
میپرسم براتون اگر اطلاعی پیدا کردم خبر میدم بهتون
بله .من توی ایران این مدل رو زیاد دیدم.چند سال پیش هم توی یه نمایندگی به یکی از صاحبانش بر خوردم بسیار ازش راضی بود ولی یه مقدار از نظر لوازم بدنه مشکل داره چون توی ایران نیست .نقل قول:
ارزش خرید داره,قیافه اش بسیار شبیه پژو پارس است ولی کمی کشیده تره.
اگه پبدا کنید که بعیده چون بسیار نایابند توی حدود 16الی 25تومنه ,چون با مدلهای مختلف وموتورهای مختلف وجود دارند ,اتوماتیک ودنده ای
اون مدل که من دیدم موتورش l4 بود مانند موتور پارسelx ودارای امکانات: صفحه هشداری مثه 206 ,کنترل تهویه اتوماتیکو نمای داخلی بسیار زیبا به نسبت پارس و405
فکر میکنم مدل 2001و2002 وارداتی وارد ایران شدند.
حسین جان شما مطمئنی ؟ 406 هیچ مدلش پلاک نشده ها !!! فقط در مناطق آزاد وارد شده که هنوز هم در کیش و قشم تعداد محدودیشون هست .نقل قول:
هدف از ساخت پارس هم همین بود که چهره جدید 406 رو روی 405 پیاده کنن که به این صورت پارس متولد شد .
سلام برهمه
من الان یه 405 اس ال ایکس دارم
خیلی باهاش راحتم
ولی دوس دارم هیوندای کوپه بگیرم
کسی از قیمتش اطلاعاتی داره؟
فکر میکنم نوش 39 تومن باشه...
کار کردشو حد اقل با چقد میشه گیر آورد؟
اینم عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیوندای کوپه تمیز و درجه یک در پایین ترین مدل که 2007 هست قیمتش از 42 میلیون تومن شروع میشهنقل قول:
بله پوریا جاننقل قول:
یه زمانی دروبر 80-81 ایرانخودرو یه سری 605 وارد کرد به همراه اونا هم 15الی 20 عدد 406 وارد ایران شد که از این تعداد 3مورد به صورت شخصی وارد کشور شدند والبته بیشتر به صورت سفارشی بودند.
از این تعداد حدود 5الی 6 عدد ازشون استیشن بود که برای سفارت فرانسه پلاک شدند و بعدها اون استیشن ها هم پلاک ایران گرفتند و به فروش رسیدند.
اکثر مورد هایی که توی ایران هست موتورشون اینه که تقریبا همون l4 خودمونه.
نوع موتور: XU7 JP4
تعداد سوپاپ/سيلندر: 04/16
حجم موتور: cc 1.761 سی سی
قدرت/دور در دقيقه: 110 اسب بخار/5500
البته مدلهای اتوماتشو اطلاع ندارم موتورش همینه یا نه ولی اتوماتشم توی ایران وجود داره
مورد جالبش اینجاست که سیستم برقش مالتی پلکس هست و مانند 206 آلارم ها و اررور هارو نمایش میده البته خیلی پیشرفته تر از اون
این اطلاعاتم به خاطر اون دارم که یه زمانی بد جور رفته بودم تو نخش میخواستم بخرم ولی از اوونجا که کم یابند ,گیرم نیومد. مجبور شدم از ایران فرغون پارس بگیرم.
سلام خسته نباشید
قیمت الان سوناتا 2010 تمیز (بدون خش و اینا و کم کارکرد) شرکتی چقدره؟
گیر میاد؟
2010 شرکتی با رینگ 17 هست؟
سوناتا مدل 2010 قیمت 66 میلیون توماننقل قول:
تمیزرش هم گیر میاد
رینگش هم 16 هست
این مدل رینگ های 17 ای که روی 2009 های وارداتی هست رو میشه جایی پیدا کرد؟نقل قول:
می ارزه آدم بخره جابه جا کنه بعدا؟
آخه خیلی ماشین شیک میشه اما فاکتور اساسی ای برای انتخاب نیست
بین 2009 و 2010 / شرکتی و وارداتی موندم
2009 الان 55 گیر میاد تمیز؟
یه سوال دیگه:
کمری 2010 چند هست تمیزش؟
این 2012 ها که تو ایران هست ، مثل قدیمی ها ولی یکم جلو پنجره اش عوض شده ، صفر چند هستند؟