رسمی هست ....نقل قول:
رسمی هست ....نقل قول:
کاریکاتور فرانس فوتبال درباره ناکامی ریبری با وجود کسب جام های متعدد و عملکرد درخشان در سال 2013
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ببین کسی نمیگه که رونالدو شایستگی نداشت،حداقل من نمیگم
ولی بازی های رسانه ای و جنجالای فوق العاده زیادی شد تا رونالدو این توپ رو برد.
شما برگرد به چندماه قبل که بایرن تمام جاما رو درو کرد((که فرم فوق العاده ریبری تو تمامش تاثیر گذار بود))شانس اول توپ طلا برای همه ریبری بود.جایزه یوفا رو هم که برد همه قطعی میدونستن که ریبری به خاطر دستاوردای فوق العادش شانس اول جایزه هستش.اصن حرفی از رونالدو نبود.رقیب بود ولی شانس اول ریبری بود.حتی طرفدارای رئال تو خود این انجمن به پستای چندماه پیش رجوع بکنید اکثرا میگفتن ریبری.
اگر من دروغ میگم رودرواسی نکنید و بگید.
ولی درست بعد پلی آف،همه چیز تغییر کرد.فیفا رای گیری رو تمدید کرد،رسانه ها و قلم به دستا شروع به کار کردن و همه گفتن دیگه حق رونالدو هستش.حتی جلسه عکس انداختن ریبری با توپ طلا رو هم کنسل کردن و عقب انداختن که همون موقع فکر کنم هوینس بود گفت که قضیه معلومه چی هستش.
من تو شایستگی رونالدو تردیدی ندارم ولی حاضرم قسم بخورم صرفا بازی های رسانه ای که ظرف این 2ماه راه افتاد باعث شد رونالدو توپ طلا رو ببره.
دوم شدن مسی هم که کلا سیستم رو برد زیر سوال.
خب حرفاتون رو در مورد مسخره بودنه کل کارهای فیفا رو قبول دارمنقل قول:
کلا باند بازی تو فیفا زیاده به نظرم
و احساس میکنم یه طرف قضیه ی همه ی این مسخره بازیا پلاتر خرفت هست
از میزبانی قطر بگیر تا ...... خیلی کارهای دیگش
در کل منظورم اینه که رونالدو خیلی خیلی امسال خوب بود و برند شدنش هم بخاطر خوب بودنش بوده نه دلایل دیگه
__________________________________________________ __________________________________________________ _________________________________________________
به نظر تو این دستکاری هر 3 نامزد ضرر کردننقل قول:
دستکاری فیفا در رای گیری توپ طلا
فیفا یه سازمان تجاری شده که بساط سوء استفاده مالی حسابی توش پهنه و فقط نفع مادی براش مهمه.تو انتخاب توپ طلا شاید عملکرد بازیکن زیر پنجاه درصد اهمیت داشته باشه بیشترین چیزی که اهمیت داره اینه که چه کسی رو انتخاب کنن که بیشترین نفع مالی و تبلیغاتی رو داشته باشه.یه موقع این شخص مسی هست و امسال رونالدو. تا زمانی که توپ طلا زیر نظر فیفاست همین روال در جریانه و هیچ کاریش نمیشه کرد چون فیفا هم مثل سازمان ملل و بقیه سازمانهای بین المللی یک سازمان فاسده.در نظر داشته باشید که فیفا به کسی جواب پس نمیده بنابراین انتظار شفافیت و راستی و درستی از این سازمان انتظار بیجاییه.
به نقل از فوتبال ریپورت و به گزارش گل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*یکی از نکات جالب توجه این بود که خانم ماریا دلورس دوس سانتوس آویه رو، مادر کریس رونالدو و کاتیا و الما، خواهران کریس از جمله کسانی بودند که با مسی عکس یادگاری گرفتند.
دراین گزارش یادآوری شده که بعد از اهدای توپ طلا و اشکهای مادر کریس که از هیجان فراوان جاری شده بود، خانم دلورس به نزد مسی رفته و از او خواسته تا با او عکس یادگاری بگیرد. مادر ستاره پرتغالی درکمال احترام از مسی درخواست کرده و ستاره آرژانتینی بارسا هم که در شرایطی غیرمنتظره قرار گرفته بود درنهایت ادب درخواست او را پذیرفت و بعد از آن هم با اضافه شدن خواهرهای کریس، عکسی را با خانواده او گرفت..
اعضای خانواده کریس علاوه بر مسی، به سراغ چابی و نیمار هم رفتند و از این دو ستاره نیز خواستند تا با آنها عکس یادگاری بگیرند.این موضوعی بود که در رسانه های مختلف خبری خیلی به آنها پرداخته شده.
*ساعاتی قبل از آغاز این مراسم بود که شنیده می شد که کریس رونالدو برنده این جایزه است.
*در جریان این مراسم دیدارهای دوستان قدیمی را نیز شاهد بودیم. زلاتان ایبراهیموویچ بعد از دیدار با مسی، چابی وآلوس حال تیتو ویلانووا را پرسید و از طریق این بازیکنان، برای تیتو آرزوی بهبود هرچه سریعتر نمود
*پله دیگر ستاره این مجلس بود. او با دیدن نیمار و آلوس و مسی و چابی این بازیکنان را یکی یکی در آغوش کشید و به چابی گفت:« اگر من در کنارتو و اینیستا بازی می کردم، تعداد گلهایم 1200 تا نمی ماند و 3000 تا می شد.»
جام های کسب شده.نقل قول:
معیار انتخاب شما برای اینکه ریبری بهترین بشه چی هست ؟؟
عملکرد بازیکن در تورنومت های بزرگ و بین المللی.
تاثیر بازیکن در موفقیت ها و جام های کسب شده توسط تیم.
وقتی بازیکنی شرایط بالا رو داره و بهترین بازیکن از بهترین تیم هست. مشخصا می تونه از کسیکه هیچ جامی نبرده و تو بهترین تیم هم نیست، شایسته تر باشه.
من تو همون پست هم اشاره کردم که به نوک انگشت نگاه نکنیم.نقل قول:
حالا ریبری به صورت فردی دقیقا چیکار کرده ؟؟؟
حداقل میشه تعداد گل زده رو واسه رونالدو و ریبری که هافبک مهاجم هستن مقایسه کرد
رونالدو یا 69 گل زده و ریبری با 35 گل زده سال 2013 رو تموم کردن
بعد اونوقت انتظار دارید توپ به ریبری برسه ؟؟
اینکه شما میگی از نظر فردی هیچ کاری نکرده نشون دهنده ی این هست که بازی ها رو ندیدی و کار حتما گل زنی نیست، فوتبال فقط گل زدن نیست و گل زن همیشه بهترین نیست.
پس اینطوری هیچ وقت یک دفاع یا گلر نمی تونه بهترین باشه.
شاید بشه گفت هر دو هافبک هستن ولی وظیفه ها خیلی فرق میکنه. ریبری خودشو در شرایط خلق موقعیت برای دیگران و بازی سازی قرار میده ولی رونالدو بیشتر تموم کننده هست. تو بازی ها نگاه کنی، ریبری حتی گاهی اوقات نقش دفاع چپ رو هم بازی میکنه.
نباید این دو رو از نظر تعداد گل های زده مقایسه کرد چون از بیخ مقایسه ی اشتباهی هست.
بازی فرانسه رو اگه دیده باشی، ریبری رو اینقد زدن که از قفسه سینه مصدوم شد!نقل قول:
تو تیم ملی که فکر نکنم ریبری به تنهایی نقش داشته باشه
ولی بازی حذفی که هم فرانسه و پرتغال توش بودن رونالدو میشه گفت یک تنه صعود پرتغال قطعی کرد !!
از نظر فردی واقعا میتونید ریبری رو با رونالدو مقایسه کنید ؟ :n06:
رونالدو هم یک تنه هیچ کاری نکرد اون بازی. مشکل شما اینه که از نظرت مثلا یکی ده تا گل بزنه و اون جلو باشه یعنی همه کار کرده ولی اونی که پاس های بی نظیر داده هیچ کاری نکرده.
+
اینکه من گفتم ریبری شایسته تر هست منظور این نیست که رونالدو اصلا نیست و نبوده.
اگه شرایط و نحوه ی این انتخاب ها عوض بشه مشخصا نتایجی بدست میاد که معتبر تر و قابل قبول تر باشه.
من و شما تا ظهور امام زمان هم بحث کنیم به جایی نمیرسیمنقل قول:
پس بیخیال
چون نظرات من و شما از روی طرفداری هست که اسمش هم روش هست
یعنی طرفدار
زائیده شده که طرفداری کنه :n02:
چه حق چه ناحق
شما هم نظر خودت رو داری منم نظر خودمو
منو بکشی نظرمو عوض نمیکنم و فکر میکنم حتی نظر شما :n02:
به هر حال نظر شما هم محترمه :n16:
/////
ولی یک نکته رو توجه کردید ؟؟
بعد از رونالدو که اول شد مسی دوم شده
که کاملا معلوم هست از روی علایق شخصی هست
افرادی مثل نکونام وقتی میرن به مسی رای میدن دیگه انتظار دیگه ای نمیره !!
کلا 4 توپ طلای قبلی فیفا خوب فیفا درست فیفا آقا این یکی که رونالدو طوری درخشید که دیگه نتونستن حقش رو بخورن و دیگه راهی نداشتن جز دادن توپ طلا به رونالدو فیفا شد سیاست و این حرفا
:n08:
شما ركوردهايي اين فردي كه زياد دوسش نداري رو كه تو ٤ سال ثبت كرده يه نيم نگاه بنداز خود به خود مي فهمي درخشش به چي ميگن .نقل قول: