دوست عزیز تبلت را خاموش کنید.رم را در بیارید.تبلت را روشن کنید.حالا رم را بیندازید و دوباره تست کنید.نقل قول:
Printable View
دوست عزیز تبلت را خاموش کنید.رم را در بیارید.تبلت را روشن کنید.حالا رم را بیندازید و دوباره تست کنید.نقل قول:
اینجوری که من متوجه شدم حتما باید کابل رو به یک منبع برق خارجی وصل کرد تا کار کنه، درسته؟نقل قول:
جواب لطفانقل قول:
بلهدرسته باید از y کابل استفاده کنیدنقل قول:
Sent from my ME173X
اینگارو کردم جواب نداد ! ولی با ریست فکتوری درست شد. فکر میکردم این تبلت هنگ نمیکنه!نقل قول:
لطفا به این تاپیک رای عالی دهید تا این تاپیک هم مهبوب شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اگه می خوای سیم کارت نصب کنی متاسفانه این تبلت از سیم پشتیبانی نمی کنه.نقل قول:
اگه می خوای از طریق otg مودم وصل کنی نمی تونی چون otg پشتیبانی نمیکنه.
تنها می توانی با وای فای به اینترنت وصل شی.
خب اینجوری که اصلا فایده ای نداره. یکی از مزیت های OTG قابل حمل بودنشه اما اینجوری همیشه به یک منبع تغذیه خارجی احتیاج هست.نقل قول:
احتیاج به لحیم کاری و تیکه کردن سیم هم نیست با یک هاب USB میشه این کار رو انجام داد. اگر خواستید بگید لینک آموزشش رو بگذارم.
دوست عزیز حتما اینکارو کن همه بچه ها ازت ممنون میشن :-)نقل قول:
Sent from my ME173X
البته بازم احتیاج به یک منبع برق خارجی هست! هنوزم به کار میاد؟ :n02:نقل قول:
چون چیپست دستگاه باید برق رو بفرسته به وسایل OTG تا زمانیکه خود ایسوز Firmware مورد نیاز رو عرضه نکنه حتما احتیاج به یک منبع برق ثانویه برای تامین برق قطعات هست. از این جهت اساس کار این روش ها مثل هم هستش با این تفاوت که ممکنه یک روش تر و تمیز تر باشه. البته منبع برق خارجی رو هم میشه قابل حمل کرد، زیاد کار سختی نیست.