نقل قول:
راستش من داستانش رو نخوندم:n16:
ولی ظاهرا از لحاظ گرافیکی خوب در امده و داستانش ظاهرا خوبه ( بر اساس تعریف دیگران )
تا جایی که فهمیدم چند گروه ساب زدن ( 2 قسمت پخش شده تا الان ):n06:
پ ن:
گذاشتم تو لیستم که بخونم ببینم چطوری است.
Printable View
نقل قول:
راستش من داستانش رو نخوندم:n16:
ولی ظاهرا از لحاظ گرافیکی خوب در امده و داستانش ظاهرا خوبه ( بر اساس تعریف دیگران )
تا جایی که فهمیدم چند گروه ساب زدن ( 2 قسمت پخش شده تا الان ):n06:
پ ن:
گذاشتم تو لیستم که بخونم ببینم چطوری است.
چقدر اینجا سوت و کور شده ......
لیست اولیه انیمه های فصل تابستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که منتظر بخش دوم Senyuu هستم:n02:
سلام دوستان
می خواستم بدونم Fullmetal Alchemist ارزش دیدن رو داره ؟ دو نسخه ازش دیدم
دنباله هم دیگه هستن یا ریبوته ؟ اگه ریبوته کدومش توصیه می شه ؟
و همین طور سایتی هست مثل IMDB برای دنیای انیمه ؟
بله، قطعاً ارزش دیدن داره، یکی از جذابترین انیمه هاست.نقل قول:
دو سری داره که یه داستان رو روایت میکنن اما اولی بعد از یجایی از داستان اصلی (مانگا) منحرف میشه. سری دومش که اسمش Full Metal Alchemist: Brotherhood هست توصیه میشه واسه دیدن، اولیه چندان تعریفی نداره.
سایت مرجع هم اینا خوبن:
animenewsnetworkcom
myanimelist.com
anidb.net
همون طور که mestry جان(که دلیل اصلی وارد شدن من به دنیای انیمه بودن) فرمودن بسیار عالی هست این انیمه .نقل قول:
به هیچ وجه ادامه هم نیستن و من خودم هر دو رو دیدم (مدتی پیش FMA عادی رو هم دیدم) و FMA : Brotherhood یه چیز دیگست از همه نظر و مهم تر از همه پایان عقلانی تری براش گذاشتن . ( البته عادیشم جالب بود در کل و انیمه قشنگی بود ولی خوب بعد از دیدن برادرهود کم ارزش شد برام !)
توی بیشتر سایت های انیمه هم رتبه اول تا پنج هستش این انیمه .
من خودم عاشق شخصیت پردازیش بودم و خیلی از کاراکتراشو دوست داشتم . (به خصوص ادوارد الریک که بسیاری از عقایدش نزدیک به منن !)
در کل میتونم بگم جز بهترین هایی هست که میتونید ببینید .
مدتی پیش در فروم دنیای انیمه یه مطلبی گذاشتن که عالی بود و یه لیست بلند بالا از انیمه هایی که باید دیده بشن بود که طبق سبک طبقه بندی شده بودن . به نظرم حتما این لیست رو ببینید و طبق اون پیش برید . از اونجایی که عکسش 5 مگ بود آپلود کردمش : دی
من خودم طبق اون لیست شروع کردم به کامل کردن انیمه هام و تا الآن انیمه های زیر رو توش دیدم و به نظرم قشنگ بودن :
Berserk
FMA ها
Fullmetal Panic
Hellsing
Great Teacher Onizuka
Code Geass ها
اگه با طولانی بودن و خوندن مانگا مشکل نداری هم بدون شک خودم D.Gray-Man رو پیشنهاد میکنم بهت که من تا جایی که دیدم شاهکاری بود ولی از اونجایی که باید کلی مانگا خوند دراپش کردم : دی
حالا سوال خودم :
بین انیمه های زیر کدوم رو ببینم به نظرتون ؟ سبک هاشونم خیلی دوست دارم همشون !
Monster که دلیل ندیدنم این بوده که همه زیرنویساش ناهماهنگ بودن و با زیرنویس انگلیسی پیدا نمیشه(با کیفیت بالا میخوام)
Elfen Lied
Duararra!
Hunter X Hunter 2011
Pandora Hearts که سه اپیزود دیدم و شیفتش شدم
Darker than black
اگه انیمه دیگه ای هم مد نظرتون هست بگید ترجیحا رمزآلود و تم تاریک مثل دث نوت و یا Another با داستانی محکم پشته خودش مثل همون دث نوت که داستان فلسفیش آدمو تا مدت ها درگیر میکرد با خودش !(در جمع خانواده حرف از فیلم های قشنگ بود من هم گفتم دث نوت شاهکاره و همه مسخرم کردن که کارتون(: دی) میبینی ؟! وقتی اصل داستان رو بحث فلسفی و عقاید لایت رو بهشون گفتم تا دو روز مادرم تو فکر بود که کار لایت و عقیدش درست بوده یا نه : دی)
اول از همه HxH رو شروع کن چون مترجمش خودم هستم :n02:نقل قول:
بین انیمه های زیر کدوم رو ببینم به نظرتون ؟ سبک هاشونم خیلی دوست دارم همشون !
Monster که دلیل ندیدنم این بوده که همه زیرنویساش ناهماهنگ بودن و با زیرنویس انگلیسی پیدا نمیشه(با کیفیت بالا میخوام)
Elfen Lied
Duararra!
Hunter X Hunter 2011
Pandora Hearts که سه اپیزود دیدم و شیفتش شدم
Darker than black
ولی بنظرم بهتره با همون Monster شروع کنی، هم رمزآلوده و هم ترسناک و بزرگسال، داستانشم عالیه. اگه تهران هستی، بگو تا خودم کیفیت 720p ـش رو بهت بدم....
بعدش برو سراغ Elfen Lied، کافیه قسمت اولشو ببینی تا شیفته اش بشی، از قسمت اولش بعنوان یکی از خشن ترین اپیزودهای انیمه ای یاد میشه معمولاً.
بعد از اون دوتا، DTB رو ببین، مطمئنم از شخصیت اصلیش خوشت میاد. (چند چپتر از مانگاش رو داداشم ترجمه کرد، پس مانگاشو هم بخون :n02:)
چهارم هم Pandora Hearts رو ببین.
Duararra! انیمه خیلی قشنگیه، اما داستان عجیب غریبی داره، بعضیا خوششون میاد و بعضیا نه، یه مقدار طول میکشه تا بفهمی قضیه اش چی به چیه، از اوناست که هی باید تو کف بمونی تا اینکه قسمتای آخر میفهمی اینهمه اتفاقات سر چی بود.
این نظر من بود، نظر بقیه دوستان شاید فرق داشته باشه.....بین انیمه ها اگر دنبال انیمه فلسفی میگردی که مخ آدم بپوکه، حتماً باید انیمه های Ergo Pro/xy , Texhnolyze, Shigurai و Boogiepop Phantom رو ببینی، تک تک این انیمه ها شاهکارن. بخصوص EP که بنظرم شاخترینشون هست، تیتراژ پایانی این انیمه هم کار گروه اسطوره ای Radiohead ـه که خدای موسیقی آلترنتیو راک حساب میشن.
چه تاپیکِ خوبی پیدا کردم !
کلاً تابستون و بعد از کنکور رو گذاشتم که انیمه هـام رو ادامه بدم .
از دیشب شروع کردم این FMA:B رو بگیرم .. خوبیش اینه که کوتاه هست .
چندوقتِ پیش Deadman World رو گرفته بودم ...
از بین اینایی که بچه ها هم معرفی کردن یادم میاد از اون یارو معلمه [ Great Teacher Onizuka ] رو هم دوست داشتم و حتماً میگیرم .
HxH هم که واجب شد بگیرم : دی
Great Teacher Onizuka
من هم مانگاشو خوندم هم انیمه اش رو دیدم ( بنظر خودم مانگاش بهتر از انیمه است - نظر شخصی بید:n09:)
کلا شخصیت Onizuka ادم رو جذب می کنه و خیلی فان هست + بزرگسال:n02:
البته اصل این داستان یک مجموعه سری هست که از زمان مدرسه onizuka هست تا الان که استاد شده که این یک بخشش هست ..... البته من همش رو نخوندم:n07:
این Elfen Lied رو همش می خوام بخونم هنوز نتونستم:n09: .... ولی می دونم داستان خوبی داره ..... ولی خشونتش بالاست....
این Deadman World رو درست گفتی ؟ یا منظورت deadman wonderland بوده؟
اگر اره چطوری هست؟
Darker than black رو من احساس می کنم مجموعه هست ( چون داستانش تو مانگا تو یک محدوده زمانی بود و قبل بعدش هم داستان داشته ولی زیاد اشاره بهش نکرده) - انیمه اش رو ندیدم ولی مانگاش قشنگ بوده و ارزش خوندن داشت... اگر انیمه اش از وسط داستان ول نکنه و به اخر وفادار باشه خوبه احتمالا...
: دی deadman wonderland منظور بود !نقل قول:
این Deadman World رو درست گفتی ؟ یا منظورت deadman wonderland بوده؟
اگر اره چطوری هست؟
والا من گفتم که تا الان فقط گرفتمش و وقتی نشده ببینم اما دوستان میگفتن که درباره ی یک پسرِ به نامِ گانتا که یک روز یک موجودی به کلاسشون حمله میکنه و همه رو بجر گانتا میکشه . بعد گانتا میشه مظنونِ شماره یک ... بعلاوه معلوم میشه که از اون موقع گانتا هم یک توانایی ها گرفته .
من اینو چندتا عکس ازش دیدم واقعاً یه جورایی منو گرفت همون عکسهـا :دینقل قول:
کلا شخصیت Onizuka ادم رو جذب می کنه و خیلی فان هست + بزرگسال:n02:
Elfen Lied رو من با ایچیش مشکل دارم .
اپیزود 1 رو دیدم و به نظرم خیلی ایچیش جالب نبود . (نه این که مخالف ایچی باشما :دی)
ایچی اگه داره انیمه باید به داستان کاملا بخوره مثلا توی Code Geass به داستان میخورد ولی مثلا انیمه مضخرف High School of the Dead واقعا یه ایچی مسخره و نامربوط داشت که اصلا آدم درک نمیکرد چرا اینو گذاشتن الآن !