سرگيجه كادر فني استقلال در استفاده از شماره 33
مربي استقلال مخالف حضور پژمان در دفاع راست است و در اين زمينه براي بازي گسترش فولاد سرمربي تيم را متقاعد كرده بود.
جام ورزشي؛ گفته ميشود پژمان منتظري بازيكني است كه قلعهنويي اعتقاد دارد ميتواند در پست هافبك دفاعي به تيم كمك كند اين بازيكن طي زماني كه در فولاد خوزستان حضور داشت سابقه بازي در پست هافبك دفاعي را دارد و با وجود اينكه سال هاست براي استقلال در پست دفاع مياني بازي كرده ولي امير قلعهنويي اعتقاد دارد در شرايط حساس ميتواند در اين پست به آبيپوشان كمك كند.
از سوي ديگر طي روزهاي گذشته در جريان تمرينات استقلال از منتظري در پست دفاع راست استفاده ميشود و سرمربي آبيپوشان از عملكرد او در اين پست رضايت داشته ولي توصيه مجيد صالح سبب شده تا قلعهنويي براي استفاده از اين بازيكن پشت سر خسرو حيدري دچار ترديد شود. دستيار استقلال به اين موضوع اشاره كرده كه بهتر است حيدري دفاع راست باشد تا آرامش بيشتري بگيرد و بتواند در پست مورد علاقهاش بازي كند.
با اين شرايط بايد گفت كه كادر فني براي استفاده از منتظري دچار سرگيجه شده و آناليزورهاي اين تيم هم معتقدند كه نبايد پست پژمان را تغيير داد و بهتر است از او به عنوان زوج صادقي در قلب دفاع استفاده كرد. البته قلعهنويي اعتقاد دارد فقط براي ديدار مقابل گسترش فولاد بايد از بازيكنان در پست هاي غير تخصصي استفاده كند زيرا براي بازي برابر سپاهان مشكل آندو و نكونام برطرف ميشود و ديگر نيازي به استفاده از منتظري در پست غيرتخصصي نيست.
آخرین وضعیت پيوستن كرارجاسم به استقلال
با اينكه مدير برنامه هاي كرار مدعي شده كه نجف تنها دو بازي ديگر در ليگ عراق دارد اما در صفحه ليگ عراق در سايت فيفا نجف هنوز 5 بازي ديگر تا آخر فصل دارد.
به گزارش 598 به نقل از جام ورزشي؛ شرايط پيچيده خريد عراقي استقلال باعث شده كه برخی اخبار از منتفی شدن حضور کرار در جمع آبی پوشان حکایت داشته باشند. جاسم كرار هنوز به ايران نرسيده براي استقلال حاشيه درست كرده است.
بازيكن عراقي سابق استقلال كه قرار است امسال جايگزين مجتبي جباري در خط مياني اين تيم شود در شرايطي با استقلال قرارداد بسته كه هنوز درگير بازي هاي تيمش در ليگ عراق است. كرار كه به صورت قرضي در تيم نجف توپ مي زند در بازي اين تيم مقابل السلیمانیه عراق 2 گل به ثمر رساند و 2 پاس گل داد.
كرار كه پيش از اين گفته بود طي يكي دو روز آينده به ايران مي آيد به گفته مدير برنامه هايش هفته آينده و بعد از صدور رضايتامه اش راهي ايران خواهد شد تا براي استقلال بازي كند.
شهبازي يكي از مسئولان سازمان ليگ حرفه ای درباره وضعيت كرار عنوان کرد: «ما هنوز پرونده او را نديده ايم كه بدانيم او بازيكن آزاد است يا نه. از نظر ما بازيكن آزاد بازيكني است كه قبل از 15 تير قراردادش با باشگاه گذشته اش به پايان رسيده باشد اما چون فرصتي براي عقد قرارداد با باشگاه جديدش نداشته، مي تواند بعد از شروع ليگ هم با باشگاهش قرارداد ببندد.»
با اينكه مدير برنامه هاي كرار مدعي شده كه نجف تنها دو بازي ديگر در ليگ عراق دارد اما در صفحه ليگ عراق در سايت فيفا نجف هنوز 5 بازي ديگر تا آخر فصل دارد. ليگ عراق با حضور 18 تيم انجام مي شود كه نجف از 29 بازي گذشته اش 37 امتياز گرفته و تيم دهم جدول است.
از طرف ديگر سايت goalzz در گزارش خود از بازي نجف مقابل سليمانيه به اين نكته اشاره كرده كه اين بازي از هفته دوازدهم ليگ برگزار شده است. موسوي، مدیر برنامه های کرار درباره اين ابهامات اظهار داشت: «اين بازي ها مربوط به فصل گذشته است. قرارداد جاسم با باشگاه نجف اول ماه جولاي – 24 روز قبل – به پايان رسيده و او بعد از گرفتن رضايتنامه از باشگاه قبلي اش به ايران مي آيد.»
نكته جالب درباره موسوي اين است كه او بر خلاف تصور همگان مدير برنامه هاي كرار نيست. آنطور كه او مي گويد، ايجنت كرار فردي كويتي است و او تنها وكيل تام الاختيار بازيكن عراقي محسوب مي شود كه از طرفش حق امضا دارد.
بر اساس ماده 18 آییننامه فیفا، بازیکنان میتوانند شش ماه مانده به پایان قراردادشان با تیم جدید قرارداد امضا کنند و از این نظر هم حضور کرار در استقلال به شرط آوردن فسخنامه قراردادش با تیم نجف بدون مشکل است.
قرار است مسئولان استقلال در هفته جاری وضعیت نهایی کرار را با آبی پوشان مشخص کنند.
+
عدهای از طرفداران تبریزی خیلی به تیم ما توهین کردند
نیکبخت: تلاش میکنم نظر کادرفنی را جلب کنم/ پنجشنبه اولین فینال را داریم
خبرگزاری تسنیم: هافبک تیم فوتبال استقلال گفت: خوشبختانه شرایطم خوب است اما باید بیشتر از این تلاش کنم تا بتوانم نظر کادرفنی را به سوی خود جلب کنم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از سایت باشگاه استقلال، علیرضا واحدینیکبخت در خصوص پیروزی 2 بر یک استقلال مقابل گسترش فولاد تبریز اظهار داشت: بازی خیلی خوبی بود و به نظرم نتیجه هم عادلانه بود. ما در این بازی بهتر از گسترش فولاد ظاهر شدیم و به آنچه حقمان بود، رسیدیم. خوشحالم که در اولین بازی خود توانستیم 3 امتیاز را به دست آوریم.
وی در خصوص جو ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز هم گفت: متاسفانه جو خوبی در ورزشگاه حاکم نبود. عدهای از طرفداران تبریزی خیلی به تیم ما توهین کردند. این نوع حرکات اصلا در شأن فوتبال تبریز نبود.
واحدینیکبخت در خصوص شرایط خود عنوان کرد: خوشبختانه شرایطم خوب است اما باید بیشتر از این تلاش کنم تا بتوانم نظر کادرفنی را به سوی خود جلب کنم. خوشبختانه اعضای کادرفنی هم در حال حاضر از آمادگیام رضایت دارند اما اعتقاد دارم باید خیلی آمادهتر از این که هستم باشم. تلاش میکنم تا آمادگی خود را به صددرصد برسانم و بعد منتظر به میدان رفتن برای استقلال باشم. مطمئنا بازی کردن دوباره برای استقلال برایم خیلی شیرین و لذتبخش است.
وی در پایان درباره بازی روز پنجشنبه استقلال مقابل سپاهان هم گفت: این بازی اولین فینال استقلال در لیگ است که امیدوارم یک بازی تماشاگرپسند باشد. مطمئنا همه هدف ما در این دیدار کسب پیروزی است. فقط از هوادارانمان میخواهم در این بازی ورزشگاه را پر کنند تا با حمایت پرشور آنها بتوانیم به پیروزی برسیم.
+
سمت راست آبي ها کابوس همه تیمها می شود!
هافبك استقلال گفت: «من و حمودی خیلی با هم هماهنگ بودیم و واقعا دوست داشتم که در استقلال بماند.»
به گزارش 598 به نقل از جام ورزشي؛ خسرو حیدری یکی از تاثیر گذارترین بازیکنان تیم استقلال در بازی با گسترش فولاد تبریز بود. این بازیکن در ارتباط با بازی پنج شنبه شب تیمش گفت: «بازی خوبی انجام دادیم. باید توجه داشت که این اولین بازی ما بود و ما لیگ را با شرایط خاصی آغاز کردیم. ما مجبور بودیم تمریناتمان را کمی دیرتر آغاز کنیم. با این وجود همه دیدند که خیلی زود با شرایط وقف پیدا کردیم. دلیل اینکه کمی سنگین بودیم این بود که بدنسازی ما تازه به اتمام رسیده و خواهید دید که هفته به هفته بهتر خواهیم شد.»
حیدری همچنین در مورد این مساله که بیشتر حملات استقلال روی او متمرکز شده بود اظهار داشت: «من تنها وظیفهام را انجام دادم. خوشحالم از اینکه توانستم درخواست کادر فنی را به اجرا در بیاورم. کادر فنی معتقد بود گسترش فولاد از ناحیه چپ تیمش دچار ضعف است و از من خواسته شد بود از این سمت حملات بیشتری انجام بدهم.»
هافبك ملي پوش استقلال در خصوص نبود حمودی و هماهنگی که این دو در فصل قبل رقابتهای لیگ برتر داشتند گفت: «من و حمودی خیلی با هم هماهنگ بودیم و واقعا دوست داشتم که در استقلال بماند، اما هر کسی خودش برای آیندهاش تصمیم میگیرد. من سعی میکنم همین هماهنگی را با پژمان هم بدست بیاورم و اعلام میکنم همچنان سمت راست استقلال کابوس هر تیمی خواهد بود.»
خسرو حیدری در خصوص نداشتن مهاجمان سرزن و اینکه این مسئله باعث هدر رفتن سانترهای او خواهد شد معتقد است: «اینگونه نیست و من سعی میکنم هدفمند سانتر کنم. علاوه بر این اعتقاد دارم ما سرزنهای خوبی مثل قاضی و عمرانزاده را داریم و از این جهت مشکلی حس نخواهد شد.»
او در پایان در خصوص پیروزی دیگر مدعیان همچون سپاهان و پرسپولیس گفت: «ما کاری به هیچکدام از تیمهای دیگر نداریم و تنها به خودمان فکر میکنیم. اینکه تیمهای دیگر هم در مسابقات خود پیروز میشوند، نشان از لیگ خوب و پویایی است که در پیش داریم.»
+
خط و نشان جباري برای بازي با استقلال :n09:
مجتبی جباری اگر حوصله بازی داشته باشد در هر لباسی می تواند همان زیدان فوتبال ایران و آسیا باشد.
به گزارش 598 به نقل از جام ورزشي؛ برخی ها اعتقاد داشتند که مجتبی جباری پس از سال ها حضور در استقلال و اخت شدن با انواع شرایط و حاشیه های این تیم کار سختی در اصفهان خواهد داشت و شاید تا هماهنگ شدن او با بقیه بازیکنان و سیستم زلاتکو کرانچار مدت زمان نسبتا زیادی لازم باشد اما زیدان سابق آبی ها در همان بازی اول سپاهان در لیگ سیزدهم بر این نظریه حداقل در مقطع فعلی خط بطلان کشید.
مجتبی که در غیاب محرم مصدوم، نقش پاسور سپاهان در پشت سر دو مهاجم این تیم را ایفا می کرد، در حالی که احسان حاج صفی هم به دلیل مصدومیت در میدان نبود و یعقوب کریمی هم به صلاحدید کرانچار روی نیمکت نشسته بود، در اولین بازی رسمی خود برای سپاهان نشان داد که اگر حوصله و میل بازی داشته باشد، می تواند در هر لباسی همان زیدان فوتبال ایران و آسیا باشد.
این درست که هنوز هم تیمی های جباری کاملا با نوع بازی او و توپ های مورد علاقه اش آشنا نبودند ولی او مثل یک فرمانده تمام عیار نبض بازی را در اکثر دقایق به نفع سپاهان در دست گرفت. اگر 20 دقیقه ابتدایی نیمه دوم را فاکتور بگیریم، سپاهان به لطف بازی هنرمندانه جباری که به موقع به گردش توپ سرعت می داد و به موقع هم ریتم بازی را تندتر می کرد، بر توپ و میدان احاطه داشت. زیدان آسیا تا آن حد که از نفرات کناری خود شناخت پیدا کرده بود، آنها را تغذیه کرد و در برخی موارد هم خود او اقدام به تهدید دروازه فولاد کرد که یوسفی به زحمت هرچه تمام تر این توپ را راهی کرنر کرد.
مجتبی با فوتبالی که در اولین بازی رسمی خود برای سپاهان ارائه کرد هم خیال کرانچار را از بابت روزهای غیبت محرم نویدکیا که کم هم نیستند، راحت کرد و هم برای شب جمعه پیش رو و رویارویی با تیم سابقش خط و نشان کشید.
استقلال اگر سریع تر به فکر ترمیم خط میانی خود و بازگرداندن تیموریان و نکونام به مستطیل سبز نباشد برابر این زیدان سرحال و سراپا انگیزه مشکلات بسیار زیادی را در هفته دوم در پیش خواهد داشت.
واکنش سید حسن خمینی به گل 40 متری مهدی رحمتی
معاون اجرایی باشگاه استقلال گفت:قلعه نویی از دیدن محل سکونت امام (ره) بسیار متأثر شد.
جام ورزشی، امیر عرب در خصوص دیدار شب گذشته سرمربی استقلال و همراهان از جماران و محل سکونت امام خمینی(ره)اظهار داشت:در ماه مبارک رمضان و ماه بهار قران ما به جماران رفتیم.آقای قلعه نویی ونبی و ...حضور داشتند.ما واقعا متأثر شدیم.رهبر یک مملکت در یک اتاق زندگی می کرد و چقدر ساده زیست بود.
وی افزود:نکته ای که برای من خیلی جالب بود این بود که اشک در چشمان آقای قلعه نویی حلقه زد.او فضا را که دید واقعا متأثر شد.قلعه نویی می گفت کاش امام زنده بود و ما به دیدار ایشان می رفتیم.
عرب ادامه داد:بعد از آن به دیدار سید حسن،نوه امام رفتیم.آقای قلعه نویی در ابتدا صحبت کرد.او به مسایل مالی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس اشاره کرد و گفت:من سرمربی باید به فکر اسپانسر باشم و بازی تدارکاتی جور کنم.در حالی که وظایف سرمربی این نیست.مدیرعامل ما باید صبح تا شب دنبال پول باشد.من از شما که به دولت جدید بسیار نزدیک هستید می خواهم تا وزیر ورزش آینده به استقلال و پرسپولیس که دو بال تیم ملی هستند کمک ویژه کند.
معاون اجرایی استقلال ادامه داد:قلعه نویی در ادامه صحبت هایش تأکید داشت که وزیر ورزش آینده حتما باید در فضای ورزش بوده و تجربه فعالیت در این حوزه را داشته باشد.چرا که در این صورت تصمیماتی که گرفته می شود تخصصی تر خواهد بود.
عرب افزود:بعد از آقای قلعه نویی آقای نبی حرف زد و اظهارات آقای قلعه نویی را تأیید کرد و دست آخر هم آقای فائقی صحبت کرد.او گفت که هر کمکی که از دستش برآید برای ورزش انجام می دهد.
عرب در خصوص اینکه نوه امام(ره) شوخی خاصی با قلعه نویی نکرد گفت:ایشان گفت که می داند باد باعث شده توپ برود توی دروازه استقلال. نوه امام اصرار داشتند که ما افطار بمانیم اما ما ضمن عذرخواهی از محضر ایشان مرخص شدیم.