والا بعضیا هم مثل من برا 5 تومن هم دستشون میلرزه و این بازی هارو دانلود میکنن:n02:
اما واقعا دلم واسه خودم میسوزه که چی از کشورهای حاشیه خلیج فارس کم داریم؟؟
آرزو به دل موندم یه بار برم تو یه سایت معروف تو قسمت انتخاب کشور ایران هم باشه:n29:
Printable View
والا بعضیا هم مثل من برا 5 تومن هم دستشون میلرزه و این بازی هارو دانلود میکنن:n02:
اما واقعا دلم واسه خودم میسوزه که چی از کشورهای حاشیه خلیج فارس کم داریم؟؟
آرزو به دل موندم یه بار برم تو یه سایت معروف تو قسمت انتخاب کشور ایران هم باشه:n29:
عکس های جدید از بازی pes 2014
[[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اگه کونامی این موتور گرافیکی رو اوایل نسل هفتم به کار میگرفت ( نه اواخرش ! ) خیلی موفق تر میشد !
مطمئنا همین موتور گرافیکی رو یه دستی به سر و روش میکشه و 2015 برای کنسول های نسل هشتم عرضه میکنه ! اشتباهی که امیدوارم دوباره تکرار نشه !
OH YES :دینقل قول:
چی ساخته کونامی
اصلا با چهره واقعی مو نمیزنه بالوتلی که اصلا انگار عکس واقعی اش هست :n19:
^^
فقط میتونم بگم فوق العادست ... تصاویر کاملا حس پویا بودن رو منتقل میکنه ... انگار بازیکن واقعا تحت فشار بازی قرار گرفته ...
لباسها و شورت ورزشی کاملا از بدن بازیکن جداست ..... استایل بازیکنها بینقصه ..... گرافیک بازی و نورپردازی در بازیهای تایم شب عالیه ....
کاش میشد شاهد خالکوبی روی بدن بازیکنها هم باشیم مثل ده روسی ....
سه سالی میشه pes بازی نکردم ... یادمه قبلا در edit mode میشد موهای بازیکن رو تغییر بدیم (چهرش تغییر نکنه) هنوزم این قابلیت وجود داره؟
تا اینجا فکر کنم سانتوس - بایرن - ایتالیا تیمهای دمو باشن.یه تیم دیگه میمونه که معلوم نیست:n02: ، من میگم پرتغاله ...
کفشها هم که آپدیت هستن .. بالاخره هایپرونوم بالوتلی هم دیدیم :)
دوست گرامی شما این موتور از دور افتاده نسل قبل رو (پلی استیشن 2)با موتور فاکس مقایسه نکن این موتور جدید ساز گاری کامل با کنسول های این نسل داره و همچنین این موتور برای نسل بعد طرح ریزی و برنامه ریزی شده . به عبارتی بسیاری از افکت ها و خصوصیات این موتور قدرتمند به کار گرفته نشده و کونامی در pes 2015 به کار میبره .......... شما اگه تریلر ها و گیم پلی بازی pes 2014 رو دیده باشین لباس بازیکن ها کاملا سه بعدی هستش و خیلی خصوصیات دیگه ای داره که باور کردنی نیستش اون هم روی کنسول های پیر و فرسوده کنونی لباس بازیکن هادر pes 2014 از لباس بازیکن های فیفای نسل بعد خیلی خیلی طبیعی تر هستش هر کسی فیفا نکست جن رو دیده باشه به درستی حرف من پی میبره که طراحی لیاس هاش از همین pes 2014 که برای کنسول های این نسل داره میاد ضعیف تر هستش . به نظر من کونامی راهی رو شروع کرده که به نظر من فیفا رو در سال های آینده اذیت میکنه و رقیبی جدی براش میشه .نقل قول:
فقط میشه گفت فاکس انجین چه کرده
با دایرکت ایکس 11 منفجر میکنه
جدا از الان میگم Fifa 14 دیگه شانسی نداره بدون هیچ تعصبی چرا که
2014 هم مثل 2008 یه بازی انقلابی با یه موتور جدیده
آقا این پستم رو همین جوری دارم میزارم چون واقعا مثل این که pes داره به دوران اوجش بر میگرده . واقعا خیلی خیلی خوشحالم .
King Is Back .................:n19::n12::n19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم : 150 مگابایت
تایم : 17 دقیقه
فرمت : Flv
امین بنظر من تا وقتی که کنترلر ایکس باکس رو تو دستت نگرفتی هیجان زده نشو :دی من ناخوداگاه یاد نسخه های پیش میفتم یجوری میشم.حالا هی اینا کلیپ و عکس منتشر کنن.امیدوارم این نسل ختم به خیر بشه :دینقل قول: