از سایت پی سی دی دارم دانلود میکنم.نقل قول:
Printable View
از سایت پی سی دی دارم دانلود میکنم.نقل قول:
بله حتما عذر میخوامنقل قول:
خرررررررررررررررررریدمش.5ت ا دی وی دی.10ت افتادم.برم نصبش کنم روی 32بیت ببینم جواب میده یا نه
چه خبره اینجا؟؟؟ یعنی چی آخه مگه اومدین چت روم ؟ ! فلان سایت گرفتم تو کجا گرفتی فلان گیگه مشکل داره .....یعنی چی آخه ....
لطف کنید بیایید پاکسازی کنید تاپیک رو .
توی دی وی دی کرکی که گذاشتن برای 64 بیت هست.یعنی منی که روی 32 نصبش میکنم اصلا لازم نیست کرک بزنم؟کرک نداره برای 32؟
خب قبلنا اگه یه مقدار بخش تکنفره دوقرون می ارزید الان دیگه اونم از کف داده،با این اوصاف این نسخه رو تهیه نمیکنم!:n26:
سلام دوستان.من بازی رو دیروز خریدم.دو دیسک بود.اولی رو نصب کردم تا دومی رو بازی کنم.الان این نسخه ی بتا هستش؟چون خیلی انتظارات یه بازی 2014 رو براورده نکرده...خیلی فرق از لحاظ گرافیک با نسخه ی 3 نداره...درسته؟
نه باو نسخه اصلیشه. بتا و دو دیسک ؟؟نقل قول:
تازه شما اگه بتاشو میدیدی این نسخه برات شاهکار محسوب میشه:n09:
نقل قول:
.بخش Campaign خیلی بهتر شده ولی در حد و اندازه های بخش چند نفره نیست ....خب طبیعی هستش خیلی از هم وطنا همین دید جهان سومی دارن نسبت به بخش چند نفره....درضمن پیش بینی های شما هم توظرد ازاب دراومد :n26:
میگم چجوری به این هلکوپتر زبون نفهم بفهمونم بیاد واسه کمک؟همش میگه i am ready:n02: دکمه ی q رو میزنم هدف هارو مشخص میکنه و بعدش میگه v رو بزن ولی میزنم چیزی نمیشه.وقتی q رو میزنم باید کار خاصی بکنم و بعد v رو بزنم؟