من كه تو ايام عيد صد بار بهت پي ام دادم ولي جواب ندادي .چيكار كنم خودمو مي كشتم؟نقل قول:
الانم كه فقط ظهر ها وقت دارم
بعدش اينجا تايپيك فيفا 2007 ايت نه منيجر .
هنوزم مي گم كه خيلي براي من آماتوري
Printable View
من كه تو ايام عيد صد بار بهت پي ام دادم ولي جواب ندادي .چيكار كنم خودمو مي كشتم؟نقل قول:
الانم كه فقط ظهر ها وقت دارم
بعدش اينجا تايپيك فيفا 2007 ايت نه منيجر .
هنوزم مي گم كه خيلي براي من آماتوري
اينجوري كه شما از منيجر تعريف كردين حتما مي روم و مي گيرمش
اما تو فيفا من تو اين چند ماهه(از وقتي كه فيفا اومده) به اين نتيجه رسيدم كه فيفا فقط پاس دادن و خوب شوت زدن يا از روي كرنر گل زدن يا ....... نيست .بلكه خود فيفا استراتژي مي خواهد . استراتژي هايي كه اگر بتوانيد آنها را پياده كنيد راحت تيم حريف را با 6 يا 7 گل مي تونيد ببريد
1- اول شما بايد با همه سيستم هاي فيفا(4-4-2)(3-4-1-2)(.....) آشنا باشيد و بدانيد كه در هر سيستم خط دفاع يا هافبك و يا حمله در زمان هاي مختلف چه تغييري مي كنند مثلا در 4-4-2 موقع حمله دو دفاع كناري جلو مي آيد و حريف خيلي راحت مي تواند از طريق ضد حمله به گل برسد چون شما دو دفاع داريد. باسيستم هاي ديگر كه هر كدام خاصيت ديگري دارند بايد آشنا شويد
بعد از آشنايي بايد بدانيد كه بازي حريف چگونه است .در ميانه ظمين پاسكاري زياد مي كند؟ شوتش خوب است؟ضد حمله اش خوب است؟ حمله اش خوب است؟ دفاعش خوب است؟ و متانسب با قابليت اون سيستم مناسب را بچينيد . مثلا اگر ضد حمله اش خوب باشد شما نبايد هيچ وقت 4-4-2 بازي كنيد و ........
اين يكي از استراتژي هاي فيفا بود.اگر باز هم خواستيد جواب بديد تا برايتان بگويم
سلام
من حالا خوبیاش رو گفتم ها
توی fifa بدیش اینه که شما نمی تونید سیستم بازی 4 4 2 رو عوض کرد
منظورم اینه که جاهای بازیکن ها رو یه ذره چپ وراست کرد
مثل pes
خوب من که با juve راحت 10 -0 رو توی 5 دقیقه می زدم ولی با real سیستم بازیم رو عوض کردم خیلی بد شد
البته من با رال بهترین بازیکن ها رو داشتم و البته روی ورد کلس بازی می کردم
کسی Option File نداره که درجه بعد از world class باز شده باشه؟
سلام
اگه باز شده باشه هم تو نمی تونی توی کریر بازی کنی (مطما نیستم)
نه عزیز.........میتونی تو کریر هم بازی کنی.........نقل قول:
اینم سیوش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم میدونی که باید ببرید تو My Documents بعد داخل فلدر Fifa 07/Aprofiles پیست کنی....
نقل قول:
آره شیوه و تاکتیک و سیستم بازی خیلی تاثیر داره .........من خودم بیشتر از سیستم 1_2_2_5 استفاده می کنم....خیلی سیستم جالبیه .حتما امتحان کنید.....
نقل قول:
اين تازه يكي از استراتژي ها بود.استراتژي بعدي اينه كه عر وقت با حرف (انسان)بازي مي كني بايد با همه زوم ها (tele,......) كار كني در موقع بازي بايد زومي را انتخاب كني كه حريف مقابل نتواند كار كند.اينجوري راحت از طريق اشتباهاتش 4 يا 5 گل ميزني
اما در مورد سيستم يك سيستم عاليييييييييييي براي كسايي كه خط عافبك خوب دارند است.با اين سيستم اصلا حريف نمي تواند از خط مياني جلوتر بيايد .من كه خيلي باهاش حال مي كنم system:4-1-2-1-2
ای ول ...دستت درد نکنه:11:نقل قول:
سلام به همگي
من دو تا سوال دارم :
1- يكي اينكه وقتي مسابقه تموم ميشه يه جدول مياد كه توش كاركرد بازيكنها رو مينويسه .... ول ي من از اين جدول چيزي سر نميارم مثلاٌ Xp چيه ؟؟؟
ممنون