من الان پول ندارم وگرنه ته بازار رو جارو می کردم! و هرچی ربع سکه بود می خریدم.نقل قول:
به نظر من سکه همین طور میاد بالا. چون دلار میاد بالا!
Printable View
من الان پول ندارم وگرنه ته بازار رو جارو می کردم! و هرچی ربع سکه بود می خریدم.نقل قول:
به نظر من سکه همین طور میاد بالا. چون دلار میاد بالا!
من ده میلیون پول دارم
برم سکه بگیرم؟
بعد از عید میره بالا؟؟؟؟؟؟
آخه منم شنیدم تو مجلس با 141 رای موافق تصویب شده.نقل قول:
میشه بگید چرا ربع سکه؟نقل قول:
نه منظور ارز مرجعه !!! یعنی ارز مرجع میشه 2200!نقل قول:
دلار رو بالای 80 درصد تغییر قیمت دادن توی قیمت دولتیش ولی خب تورمی که اعلام شده 27 درصده .
دقیقا منظورشون ارز آزاده عنوانش اینه ارز با سقوط 1500 تومانی:n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وای خدا
واقعا قدر چیزایی رو که زمانی داشتیم رو اصلا ندونستیم...
اون موقع دلار عادی بود مردم به مسکلای دیگه گیر میدادن حالا دلار 4 برابر شد دیگه...
اصلا من نمیدونم چی میگم.حالم خوش نیست
ربع سکه رو برای خودم گفتم چون رقمم کمه!نقل قول:
حبابش معمولا بیشتر از سکه هست و رشدش بیشتره. اگه پول لازم شدم می تونم یکی از ربع ها رو بفروشم و دو تاش رو نگه دارم.
خرید ربع از نیم که خیلی بهتره. تقاضای ربع به خاطر مناسبت های مختلف و خرید هدیه بالا می ره. و برای همین رشد قیمتش خیلی بالا تره
این ها توجیهات شخصی منه که توی این مدت جواب داده!
usd:
فروش
3820
اولا که این طرح رای نیاورده ، برید خبر رو دوباره بخونید ، اون چیزی که بهش 140 رای دادن ، طرح مقابله با اخلال ارزی و مقابله با اخلال گران بوده ( فقط 140تا رای آورده :n08:نماینده ها از 250 نفر بیشتر هستند شاید از 300 هم بیشتر ، دقیقا اطلاع ندارم )نقل قول:
بعدشم از کجا میخواد بیاره دلار 2200 بده به مردم ؟ الان رو همین 3800 هم نمیتونن نگهش دارن !!
مردمم که الحمدالله همیشه در صحنه ، ریختن دارن جمع میکنن از بازار ، به این میگن اتحاد داخل و خارج :n19: با این وضع تقاضای رو به رشد ، سیل دلار و سکه هم بیاد ، مردم جمع میکنند !!
محتوای مخفی: سر بسته بگم :