تو رو خدا بگین مشکل چیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
تو رو خدا بگین مشکل چیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام شاید دیر باشه ولی من بازی رو که اجرا میکنم یه صفحه سیاه باز میشه که ارور اوریجین میده پایین صفحه لانچ گیم هست و نوشته که میتونی از اینجا بازی رو اجرا کنی ولی اجرا نمیشه؟یکی کمکم کنه؟
سلام . کارت گرافیک و ویندوز رو آپدیت کنید اگه مقدوره .....نقل قول:
سلام روزتون بخیر. لطفااگراطلاعی دراین زمینه داریدحتمابهم خبر بدید.من اخیرا چندین بازی جدیدمثل medal of honor,assassin creeds 3, need for speed روخریدم و روی لپتاپم نصب کردم ولی هیچکدومشون اجرا نمیشن. تمام درایورهای کارت گرافیکم ودایرکت ایکسم هم نصب هست. سیستمم هم خیلی قوی هست وبازیهاروساپورت میکنه. بعدازکلی ور رفتن با بازیها به چنین اخطاری برخورد کردم:
C:\windows\system32\igd10umd32.dll is either not designed to run on windows or it contains an error
بعدازاین رفتم فایل igd10umd32.dll روازاینترنت دانلودکردم ودرمسیر نصب بازی و در قسمت system32 کپی کردم که ایندفعه بهم چنین ارورهایی رو داد:
بازی medal of honor:
failed creating D3D device for at least version 10.0 on adaptor " NVIDIA Geforce gt 525m" with driver inknown. error is DXGI_ERROR_UNSUPPORTED
وبرای بازی need for speed
a Direct X!( or better graphic card is required.please ensure you are using a supported graphic card with up to date drivers
مشخصات لپتاپ من هم اینه
DEll. 5110 Inspiron
cpu: core I7
ram : 6Gig
vga: 1 Gb
تمام درایورها وحتی دایرکت ایکس وکرکهای بازیرونصب کردم ولی نمیتونم بازیرو اجراکنم. لطفااگه میتونید کمک کنید.منتظرم.ممنونwindows 7 64 bit ultimate service pack1
آقا میشه یکی یه کرک درست بهمون بده، یا یه راهی که مشکل رو حل کنه...
هر کاری میکنم گیر میکنه، میپره بیرون.
ممنون اما همه چی ب روز هستنقل قول:
ترفندی برای اجرای بازی تو ایکس پی هست؟
سلام من تو مرحله clear the hotel این بازی گیر کردم معنیش اینه که هتل و پاکسازی کنم وقتی دشمنا رو میکشم بعدش نمیدونم باید چیکار کنم هیچ راه خروجی هم از هتل ندارم لطفا راهشو بهم نشون بدین (ایمیل بزنید) مرسی.نقل قول:
سلام کمک کنید .
رم 2
گرافیک 2 گیگ ATI Radeon HD 5400 Series
سی پی یو اینتل 5700
بازی ghost recon Future Soldier را نمیتونم اجرا کنم؟
آیا بازی Medal of honor Warfighter رو باز میکنه
سلام کمک کنید .
رم 2
گرافیک 2 گیگ ATI Radeon HD 5400 Series
سی پی یو اینتل 5700
بازی ghost recon Future Soldier را نمیتونم اجرا کنم؟
آیا بازی Medal of honor Warfighter رو باز میکنه