مثل اینکه یه ماهی باید وایسیم یه نسخه درست و حسابی بیاد بیرون:n27:
Printable View
مثل اینکه یه ماهی باید وایسیم یه نسخه درست و حسابی بیاد بیرون:n27:
سلام بچه ها
منم بازی رو نصب کردم . ویندوزم 10 هستش ورژن دوم کرک رو هم گرفتم نصب کردم وقتی اجرا میکنم ارور failed to load library inputX3-1.dll میده.
فایل dll هم گرفتم کپی کردم باز فایده نداشت.کسی میدونه مشکل چطور حل میشه؟
- - - Updated - - -
سلام بچه ها
منم بازی رو نصب کردم . ویندوزم 10 هستش ورژن دوم کرک رو هم گرفتم نصب کردم وقتی اجرا میکنم ارور failed to load library inputX3-1.dll میده.
فایل dll هم گرفتم کپی کردم باز فایده نداشت.کسی میدونه مشکل چطور حل میشه؟
دوستان کسی خلاصه ای از داستان قسمتهای قبلی نداره بگه؟[emoji16]
خب بسه دیگه وقته که برگردیم به نکات مثبت بازی :n19:
خیلی خیلی عظیم، پرجزییات و دقیق :n19:
اصلا گیم پلی بازی انقدر لذت بخش و به قول خودمونی لذیذ هستش که ماورای همه بازی ها هست و ادم نیمفهمه زمان کی گذشت.
دقیقا ساعت 9 شب شروع کردم به بازی و همین الان تموم شدم، اونم فقط دو تا اپیزود، یعنی تو این چند ساعت برای رد کردن این دو تا اپیزود
فقط داشتم برنامه ریزی میکردم و طرح و نقشه های مختلف میریختم تا ببینم چطوری میشه به بهترین شکل ممکن برم جلو.
اکشنش بی نهایت هست و مخفی کاریش بی نهایت تر از اون
رویدادهای داخل بازی فوق العاده رئال تایم هستن و اصلا به هیچ وجه یک مسیر رو وقتی دوباره بری چیز تکراری نمیبینی، یعنی خلق نمیکنی.
هیچ گونه اسکریپی در بازی نیست و عملا بازی یک نقش افرینی جهان باز مخفی کاری اکشن تمام عیار شده. :n19:
گلایه ما به این قسمت کمتر شدن کات سین ها و خارج شدن بازی ا زاون روند احساسی و عاطفی همیشگیش هست ولی این دلیل نمیشه که
بگیم اینجا اصلا کات سین نداریم، اقا داریم خوبش هم داریم، یعنی جلوتر که رفتم داستان خفن پیچیده تو هم و اصلا نمیتونم تحمل کنم که فردا
صبح بشه تا بلند شم اداامه بازی رو برم.
شخصیت های همراه فوق العاده هستن چند لول بالاتر و شیک و منظم و باهوش تر از هر شخصیت همراهی که تا حالا بوده هستن.
واقعا اگه کوجیما قصد بکنه یک قسمت بعدی بسازه و یک سری نوآوری هایی که حتما میتونه به این دنیای جهان باز اضافه کنه دیگه بعد از جایگاه خدا قرار میگیره. :n02:
پدر و پسر در یک نما :n19::n12:نقل قول:
پدر خسته است :n14:
نوآوری؟ بازیش کن ببین کلمه نوآوری خجالت زده شده رفته خونه خالش :n02:نقل قول:
اگه نسخه های 20 سال پیشش رو نادیده بگیریمنقل قول:
کلا 7 نسخه داره که 2 نسخه اون برای کنسول دستی PSP اومده.
5 نسخه که:
MGS 1 برای ps1 هست و نسخه PC هم هست که اونم زیاد بهینه نیست.
MGS 2 بری PS2 هست که بعدها نسخه بازسازی شدش برای X360 و PS3 منتشر شد و نسخه PC هم داره ( حتما باید با کنترلر بازیش کرد)
MGS 3 که شاهکار کل این سری هستش برای PS2 منتشر شد که بعد ها در کنار MGS 2 برای X360 و PS3 منتشر شد.
MGS 4 که فقط برای کنسول PS3
MGS 5 هم که الان در خدمت شماست.
بهت پیغام خصوصی میدم. :n02:نقل قول:
ولی تا بازی نکنی داستان زیاد درگیرت نمیکنه.
نقل قول:
سلام. لطفا برای بنده هم ارسال کنید. ممنونتون میشم
- - - Updated - - -
نقل قول:
سلام. لطفا برای بنده هم ارسال کنید. ممنونتون میشم
سلام رو این سیستم من اجرا میشه؟
cpu core i5 2500k 3.3 ghz
ram 4gb
graphic geforce gtx 460 1gb
بله به راحتی اجرا میشهنقل قول:
- - - Updated - - -
بله به راحتی اجرا میشهنقل قول:
روی سیستم من اجرا میشه؟
Lenovo z500
Core i7 3632QM 2.20
8 GB Ram
GT635M 2 Gig
منم هنوز زیاد جلو نرفتم که بخوام نظر بدم، مطمئنا تا اینجا در مقایسه با بازیای قبلی کات سین خیلی کمتر بوده، در حد اول و آخر ماموریت ها، که خب تنها واکنش گیمر میتونه این باشه: :n03:
دیالوگای خود بیگ باس هم کمه ولی عوضش بقیه شخصیتا کم حرف نیستن و دیالوگای فراوون موقع آماردادن و نوار کاست ها وجود داره.
از ترس اسپویل شدن نقدا و نظر مردمی که بازیو تموم کردن نخوندم تا بدونم چظوریاس، فقط امیدوارم با پیشروی تو بازی جنبه های متال گیریش بیشتر بشه (حداقل مناسب و کافی باشه) و اون کابوسی که حامد ازش میترسه نباشه :V10:
+
اینم جالبه: :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند نکته که در انجام ماموریت ها خیلی بهم کمک میکنه:
1- به طور مداوم از توی قسمت دولپمنت سعی کنید اسلحه هاتون و وسایل دیگه رو آپدیت کنید که واقعاً در انجام ماموریت ها کمکتون میکنه. مثلا با آپگرید کردن دوربینتون میتونید متوجه بشید سطح نیروهای دشمن چقدر است و اینطور نیروهای خبره تر رو به پایگاه بفرستید.
2- همیشه C4 همراهتون داشته باشید.
3- قبل از رفتن به ماموریت خوب توجه کنید که ماموریت ازتون چی میخواد و براساس ماموریت وسایل همراه خودتون ببرید. مثلاً برای ماموریتی که باید گروگانی رو نجات بدید، بردن نارنجک انداز و آر پی جی و تنفگ اسنایپر بیهوده است. ولی برای ماموریت هایی از قبیل از بین بردن ادوات سنگین نظامی دشمن مثل تانک ها و خودروها و یا ترکوندن وسایل ارتباطی مثل رادار و.... بدون این وسایل برید هیچ راهی از پیش نمی برید.
4- در صورتی که به وسیله ی خاصی احتیاج داشتید، یا مهمات و این چترهاتون تموم شدند میتونید درخواست بدید براتون همون لحظه فرستاده میشه.
5- هر از چند ماموریت یک بار به ماذربیس برگردید و بین افرادتون قدمی بزنید، باعث بالا رفتن روحیه شون میشه.
6- همیشه با یک سرعت جلو نرید، گاهی اوقات باید چند دقیقه ساکن یکجا بمونید و یا با سرعت خیلی کم جلو برید، گاهی اوقات لازمه خیلی سریع عمل کنید و با دویدن خودتون رو از جایی به جایی برسونید.
7- هیچگاه در نزدیکی دشمن ها کسی رو با بالون هوا نفرستید چون متوجه میشن و به حالت هشدار در میان.
8- روز و شب بودن و تغییرات آب و هوایی خیلی مهم هستند در موفقیت ماموریت. مثلا در ماموریتی که باید یکی از مجاهدین(مالک) رو از یکی از سخت ترین پایگاه های دشمن خارج میکردم، امکان انجامش در روز تقریباً غیرممکن بود، وقتی توی شب خودم رو رسوندم به درون پایگاه و به مالک رسیدم، خارج شدنم خیلی مشکل بود، در حال دو دو تا چهارتا بودم که از بیسیم بهم اطلاع داده شد تا چند دقیقه ی دیگه توفان شن میشه، انقدر خوشحال شدم که نگو! منتظر توفان ایستادم و با شروعش خیلی راحت تونستم خارج بشم.
9- ژنرال ها و افراد رتبه بالا رو که توی ماموریت ازتون میخوان بکشینشون سعی کنید زنده دستگیر کنید و بفرستید، سطحشون خیلی بالا هستند و در پیشرفت پایگاه کمک شایانی می کنند.
10- افراد رو از قسمت Staff Management بر اساس خصوصیاتشون به گروههای مختلف تقسیم بندی کنید.
فعلاً همین ها بود. موفق باشید و از این شاهکار لذت ببرید.