ممنون.
دیشب mate رو دانلود و بوت کردم با کمال تعجب بالا اومد...:n02:
فقط به خاطر این که هنوز پارتیشن براش نسلختم نصب نکردم.
به نظرتون این پارتیشنو در ویندوز بسازم و تو نصب فایل سیستم رو عوض کنم یا تو همون نصب بسازم و نصب کنم:n13:
:n12:
Printable View
ممنون.
دیشب mate رو دانلود و بوت کردم با کمال تعجب بالا اومد...:n02:
فقط به خاطر این که هنوز پارتیشن براش نسلختم نصب نکردم.
به نظرتون این پارتیشنو در ویندوز بسازم و تو نصب فایل سیستم رو عوض کنم یا تو همون نصب بسازم و نصب کنم:n13:
:n12:
درست نفهمیدم چی گفتید. من پارتیشن بندی لپتاپم اینجوریه.
1- درایو فایلهای سیستمی که خود ویندوز میسازه.350مگ
2- درایو ویندوز 50 گیگ
3- درایو آرشیو 200 گیگ
4- لینوکس 1
5- لینوکس2
6- سوآپ
4و5و6 در واقع mbr هستند و روی هم کمتر از 50 گیگ هستند.
هر سیستم عاملی را که عوض کنم یا خراب بشه درایو آرشیوم دست نخورده میمونه و مشکلی نداره و همه سیستمها به فایلهاش دسترسی دارند مثلاْ فایلهای موسیقی.
اگر شما میخواهید لینوکس را نگهدارید حتماْ پارتیشن براش بسازید. ولی اگر استفاده موقت دارید یا ماشین مجازی در ویندوز میشه استفاده ش کرد.
سلام به دوستان
کسی میدونه نسخه ی 16 مینت که فکر کنم عنوانشم این باشه Linux Mint 16 “Petra” کی عرضه میشه؟!؟!؟:n13:
کافیه یه سر به صفحه ویکیپیدا توزیع بندازید
اونجا نوشته آخر November 2013
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند روزیه مینتو نصب کردم اما خیلی کرش میکنه دو سه تا کار ساده با هم بکنم صفحه و موس قفل میشه و هیچ کاری به جز ری استارت نمیشه کرد
یه چیزی مثل Task Manager ویندوز نداره که در حالت هنگ کامل هم اجرا میشه؟!
میشه یه راهنمایی کنید وقتی اینطور میشه درستش کنم؟
من با مینت کار نکردم نمی دونم چرا این جوری میشه، یحتمل مشکل از کارت گرافیک باشه به هر حال
KDE یه Task Manager داره که با Ctrl+Esc اجرا می شه، تو مینت نمی دونم همچین چیزی هست یا نه
شما می تونید یه گزینه رو تو تنظیمات X سرور فعال لکنید که با وارد کردن کلیدهای Ctrl+Alt+Backspace کل X سرور ریستارت میشه و دوباره به صفحه لاگین بر می گردید
راهی که رایجه استفاده از ترمینال های دیگهاس، یکی از کلیدهای Ctrl+Alt+F1 تا F6 رو می زنید و بعد از وارد کردن نام کاربری و کلمه عبور می تونید برنامهای که هنگ کرده رو kill کنید یا هر کار دیگهای که دوست داشتین
راه بعدی استفاده از کلید به اصطلاح جادویی SysRq هست که به صورت سطح پایین با خود کرنل در ارتباطه و میشه سیستم رو به صورت امن ریست کرد و یه سری کاری دیگه
برای اطلاع از جزئیات این روشها از گوگل استفاده کنید.
1-در صورت هنگ کامل ویندوز؛ تسک منیجر هم باز نمیشه. خودم بارها دیده ام.
2- ننوشته اید که چه نسخه ای با چه دسکتاپی دارید. ولی همه دسکتاپها system monitor دارند.
3-Alt+Ctrl+Del یا Alt+Ctrl+Esc دسکتاپ را ریست میکنه. (بدون ریبوت)
شاید باز نشه ولی 3 , 4 سالی میشه که من ویندوز رو از دکمه ی روی کیس ریستارت نکردمنقل قول:
ولی چند باری تو مینت مجبور شدم موس قفل میشه دیگه هیچ کاری نمیشه کرد حتی بعد از گذشت زمان طولانی
از این نسخه و دسکتاپ استفاده میکنم mint 15 cinnamon
مورد 3 که فرمودیدفکر کنم مثل ری استارت کردن پروسس explorer از توی تسک منیجر ویندوز باشه؟
دوست قبلی یه اشاره ای به SysRq کردند میشه یکم در مورد اینم توضیحاتی بدید
ممنون از راهنمایی هاتون :n12:
استفاده از SysRq زیاد رایج نیست و معمولا یا با کلیدهای ترکیبی Ctrl+Alt+Backspace سرور X رو ریست می کنن یا اینکه از ترمینالهای دیگه استفاده می کنند.
متاسفانه با این کار های که استاتید محترم گفتید مشکلم حل نشد:n28:
یه چیزی هم هست حدود 1 ماه پیش هم اوبونتو نسخه ی 11.4 اش رو نصب کرده بودم اونم همین مشکل رو داشت پرسیدم گفتن 11.4 اوبونتو باگ زیاد داره و پشتیبانی نمیشه و از این حرفها اومدم آخرین نسخه ی مینتو گرفتم میبینم اینم همین مشکل رو داره :n27:
ممکن ه از سخت افزار باشه ؟!؟این مشخصات سیستمم هست:
کد:Main GiGa g31m-s2l
CPU 3.4 intel full 2mg
RAM 1gig DDR2
گرافیک هم NVIDIA GeForce GT 240