یک بار دیگه یکی از اون برگشتهای رویایی تیم تو بازی امشب شاهد بودیم و بازی 0-2باخته تو زمین استون ویلا 2-3بردیم :sq_15:واقعن چه میکنه این فرگی کبیر
Printable View
یک بار دیگه یکی از اون برگشتهای رویایی تیم تو بازی امشب شاهد بودیم و بازی 0-2باخته تو زمین استون ویلا 2-3بردیم :sq_15:واقعن چه میکنه این فرگی کبیر
خوب این بازی رو هم بردیم تبریک می گم
به بازی سخت دیگه و یه Comeback دیگه و یه نتیجه 3-2 دیگه:sq_25:
با دو گل از هرناندز(شاید بهتر باشه بگیم سه گل از هرناندز ) و یه گل به خودی ...
بازی رو کامل ندیدم ولی یونایتد کاملا سوار بازی بود گل پیروزی رو هم دقیقه 87 زدیم
به قول گزارشگر مسابقه Never Say Never When Manchester United Is Playing
یونایتد 2 هیچ عقب افتاد و ... ( بقیش رو خودتون حدس بزنید! )
فکر نکنم به هیچ کلمه و جملهی تازهای نیاز باشه.
هیچ اتفاق جدیدی رخ نداد.
یونایتد همون کاری رو کرد که چند ماهه داره انجام میده.
سراغ ندارم هیچ تیمی در تاریخ فوتبال رو که اینقدر افتضاح بازی کنه و در نهایت برنده از بازی خارج بشه.
فرقی نمی کنه حریف قوی باشه یا ضعیف، تیم عقب باشه یا جلو، تیم افتضاح بازی کنه یا عالی. در نهایت اون تیمی که قراره برنده از بازی خارج بشه یونایتده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نمی کنم بازی 0-2 باخته رو 3-2 بردن اون قدرها هم افتضاح باشه دوست عزیز...نقل قول:
تصور می کنم شما بازی رو کامل ندیدین یا ...
در هر صورت هنر مربی اینجور وقت ها روشن میشه
بازی رو کامل دیدم.نقل قول:
فکر نمی کنم بازی 0-2 باخته رو 3-2 بردن اون قدرها هم افتضاح باشه دوست عزیز...
تصور می کنم شما بازی رو کامل ندیدین یا ...
در هر صورت هنر مربی اینجور وقت ها روشن میشه
وضعیت یونایتد تا دقیقه 70 :
تیم ناهماهنگ
پاس اشتباه زیاد
عدم توانایی در ایجاد موقعیت گل
اشتباهات فردی بالا
نبود سرعت در حمله
دفاع متزلزل و سست
آسیب پذیری دفاع در ضد حمله ها
بعد از دقیقه ی 70 هم صرف نظر از بهتر شدن دفاع و ایجاد موقعیت گل بیشتر، باز هم بازی یونایتد چنگی به دل نمی زد.
اگه یونایتد و هر تیم دیگه ای مشخصات بالا رو داشته باشه، من بهش می گم افتضاح.
شما نتیجه ی بازی رو می بینی، ولی من کیفیت بازی رو می بینم.
نتیجه عالی بود، ولی کیفیت کار بسیار پایین.
متاسفانه این اولین بار نیست که یونایتد در این فصل در اغلب دقایق بازی بد بازی می کنه.
اینکه چرا یونایتد اینقدر بد بازی می کرد رو نمی دونم. اینکه چرا در دفاع اینقدر بد بود رو هم نمی دونم.
اهمیتی نداره که من جواب دو سوال بالا رو بدونم.
اما ای کاش فرگوسن جواب دو سوال بالا رو می دونست و بعد از گذشت 11 هفته، یک راه حل مناسب پیدا می کرد.
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
در شبی که یونایتد بازی 2 هیچ باخته رو 3-2 برد، آرسنال در حالی که از فولام 2 هیچ جلو بود، در نهایت 3-3 کرد.
به نظرم به این خاطره که خطوط دفاع و حمله و هافبکمون اصلا توازن ندارند.نقل قول:
اینکه چرا یونایتد اینقدر بد بازی می کرد رو نمی دونم. اینکه چرا در دفاع اینقدر بد بود رو هم نمی دونم.
اهمیتی نداره که من جواب دو سوال بالا رو بدونم.
اما ای کاش فرگوسن جواب دو سوال بالا رو می دونست و بعد از گذشت 11 هفته، یک راه حل مناسب پیدا می کرد.
حمله زهر دار اما هافبک و دفاع در حد عالی نیستن. یه هافبک و دفاع خوب میتونه وضعیت رو به حالت قبل برگردونه.
نقل قول:
سراغ ندارم هیچ تیمی در تاریخ فوتبال رو که اینقدر افتضاح بازی کنه و در نهایت برنده از بازی خارج بشه.
واقعا فکر نمی کنم اینقدر افتضاح بازی کرده باشیم درسته که دفاعمون بده و توی هر بازی تقریبا داریم 2 گل می خوریمنقل قول:
تیم ناهماهنگافتضاح.
پاس اشتباه زیاد
عدم توانایی در ایجاد موقعیت گل
اشتباهات فردی بالا
نبود سرعت در حمله
دفاع متزلزل و سست
آسیب پذیری دفاع در ضد حمله ها
بعد از دقیقه ی 70 هم صرف نظر از بهتر شدن دفاع و ایجاد موقعیت گل بیشتر، باز هم بازی یونایتد چنگی به دل نمی زد.
اگه یونایتد و هر تیم دیگه ای مشخصات بالا رو داشته باشه، من بهش می گم
ولی یه سری از این چیزایی که اشاره کردی دیگه واقعا بی انصافیه مثلا پاس اشتباه خیلی زیاد نبوده و درصد موفقیت پاس ها 89 درصد بوده که خوبه
عدم توانایی در ایجاد موقعیت گل هم فکر می کنم خیلی تقصیر بازیکنا نباشه بلکه ویلا خیلی فشرده دفاع می کرد
اینجوری بخوایم قضاوت کنیم اکثر تیم های دنیا الان افتضاح هستن چون اکثرا از چیزایی که اشاره کرده یه چند تاییش رو دارن :sq_25:
بردای این جوری اعتماد به نفس تیم میبره بالا. چه میکنه این چیچا دوباره به روز های اوجش برگشته ...این فصل تیم فوق العاده ای داریم
مصدوم هامون برگردن وضعمون خیلی بهتر میشه
خط حملمون که گفتن نداره هم تو اروپا خوب کار کرده و هم تو لیگ ... تو اروپا هم که بهترین تیم جزیره بودیم
کلا این فصل خیلی به تیم امید دارم ...
چلسی هم که مساوی کرد اونم با لیورپول :دی . من سیتی هم 2-1 برد اونم با گل دقاقیق پایانی
فک کنم این فصل با حذف شدن سیتی تو اروپا ... بازم رقیب اصلیمون تو لیگ برتر سیتی باشه
اینم یه آمار جالب از 2 اسطوره...گیگز و اسکلز
1611 بازی با پیراهن منچستر یونایتد
318 گل
492 پاس گل
بیش از 41 فصل حضور در سطح اول فوتبال انگلستان
57 جام در رده باشگاهی
43 عنوان و افتخار شخصی
130 بازی ملی برای تیمهای ولز و انگلستان
هر دوی آنها از آکادمی منچستر یونایتد فوتبال خود را آغاز کردهاند و در مجموع برای 47 سال در یونایتد بازی کردند.
احترام برای جوجههای پایان ناپذیر فرگی
الان گلا رو از ورزش سه دیدم، ماشالا اینقدر سرعت اینترنت خوبه که الان نمیتونم خلاصه بازی یونایتد رو بگیرم. ایشالا قسمت شد فردا... درباره گلا دو نکته بگم:
اول: گل اول استون ویلا رو ببینید، واقعا اگه ما این گل رو زده بودیم چه بلایی سر داور میاوردند؟! بازیکن شماره 20 ویلا، تو صحنه گل، هم یه لحظه به نظر رسید تو به دست راستش برخورد کرد و کمی جلوتر با همون دستش، اسمالینگ رو هل داد که تعادل کریس رو به هم زد!
دوم: متاسفانه تیمی نمیتونه تو خونش نتیجه بگیره، حداقل آمار بازیشون هم گواه بر خوب بودن حریفشونه؛ بعد تماشاگراش گیر میدن به گل به خودی بازیکن ویلا از ضربه چیچا که اگه تو همون صحنه خاویر پاس داده بود به رابین، آقایون این بهونه رو هم نداشتند!
باید از فشار بازی های آتی چلسی و سیتی (خصوصا بازی رو در روشون) استفاده کنیم و با برد مقابل نوریچ پایین نشین و qpr قعر نشین، اختلافمون رو بیشتر کنیم. چون هر چی میریم جلو به ژانویه هم نزدیک میشیم و نیاز داریم این اختلاف بیشتر بشه تا با اطمینان خاطر از بازی های فشرده اون مقطع عبور کنیم + فشردگی بازی های چلسی در اواسط دسامبر (یک بازی در جام اتحادیه و دو جام باشگاهای جهان) میتونه کاملا به سود ما باشه تا کورس سه تیمه به دو تیم کاهش پیدا کنه.
+
امیدوارم سیتی بتونه جزء نماینده های انگلیس در CL بمونه یا لا اقل مثل فصل پیش به EL بره... چون اولا بوندسلیگا بدجور نزدیگ شده به پریمیر لیگ. و دوم اینکه به سود ما و سایر تیم های مدعی قهرمانی هم هست، چون سیتی هم مجبور میشه قواش رو در چندین جبهه تقسیم کنه.
بی خیال حسین جان، چلسی اصلا تیمی نیست که بخوایم بهش انقدر اهمیت بدیم، اصلا به ما نمی خورن !نقل قول:
کلا سعی می کنن ضعف تیمشون رو گردن زمین و آسمون بندازن تا خود تیمشون .