دوستان هر کسی تجربه شارژ کزدنه این تبلت رو داره لطفا بگه که برای فول شارژش چقدر میطوله؟
ماله من حدود 3:40 طول می کشه . رفتم یه سایتی زمان شارژ شدن رو دو ساعت و بیست و شش دقه زده بود . یعنی شارژرم مشکل داره یا باتریم؟
Printable View
دوستان هر کسی تجربه شارژ کزدنه این تبلت رو داره لطفا بگه که برای فول شارژش چقدر میطوله؟
ماله من حدود 3:40 طول می کشه . رفتم یه سایتی زمان شارژ شدن رو دو ساعت و بیست و شش دقه زده بود . یعنی شارژرم مشکل داره یا باتریم؟
برای من هم بیشتر از دو ساعت و بیست و شش دقیقه طول میکشه. یک نکته هم این که حتما با برق شهر شارژ کنید، با USB خیلی طول میکشه.نقل قول:
اره با برق شهر شارژ می کنم. بعد یه چیز دیگه من تو نصب یه سری بازی ها مشکل دارم . یعنی اینکه نصب میشن . اما موقعاجرا میگه unfortunatly unable to open یا مثلا devise من سازگار نیست . حتی برای بازی flow free , nfs most wannted tegraنقل قول:
علت چیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنین
من یه سرچی تو انجمنای خارجی کردم گویا این مشکل کار نکردنه بعضی بازی ها و برنامه روی نکسوس برمیگرده به اندروید 4.2
من دو سه روزه اپدیت کردم به 4.2 . می خواستم ببینم راهی هست که اینو برگردونم به همون 4.1 ؟
مثل ریست فکتوری یا کدی چیزی؟
کیفیت صدای این تبلت خیلی بده؟من می خواستم بخرم ولی توی ریویو ها خوندم که کیفیت صداش پایین تر از حد استاندارده.یعنی با یه هدفون نسبتاً خوب هم صدای خوبی نمیده؟
نه دوست عزیز ، با هدفون که کلا مشکلی نیس و همه چی کاملا اوکیه ولی اسپیکرهای خودش نسبت به ایپد مینی ضعیف تره ولی بازم خیلی ضعیف نیس شاید بشه گفت معمولیه، تو یوتیوب مقایسه اسپیکراش هس ، موفق باشی :-)نقل قول:
کیفیتش پایینهنقل قول:
کلا چیپ تگرا 3 کیفیت صوتی خوبی در اختیار قرار نمیده ، درایور صدا رو البته میشه عوض کرد و با یه سری MOD میشه کیفیتش رو خیلی بیشتر و بهتر کرد.
دوستان واقعا راه حلی واسه مشکلی که گفتم نیس؟؟؟ یکی جواب بده لطفا :(نقل قول:
پسرخاله من از اینا داره
اگه زیاد مهمه بپرسم