می بخشین کدوم تیمهائی که تا بحال به آلمان باختن ضعیف بودن؟هلند؟یونان؟دانمارک؟ی ا اون پرتغال؟نقل قول:
توگروه مرگ باشی تیم اول بیائی بالا بدون هیچ باختی و ضمنا رکورد دنیا رو هم بزنی بی انصافیه اگه بگیم شانس نه؟
Printable View
می بخشین کدوم تیمهائی که تا بحال به آلمان باختن ضعیف بودن؟هلند؟یونان؟دانمارک؟ی ا اون پرتغال؟نقل قول:
توگروه مرگ باشی تیم اول بیائی بالا بدون هیچ باختی و ضمنا رکورد دنیا رو هم بزنی بی انصافیه اگه بگیم شانس نه؟
تازه این رو هم باید اضافه کنی که نباید محروم..مصدوم...و...داشته باشیم!!نقل قول:
البته من هم قبول دارم کرواسی...ایرلند...تیم های خیلی خفنی بودن:27:
بقول شاعر:
کار هرکس نیست خرمن کوفتن گاونر میخواهد و ...:31:
آلمان تنها تیمی بوده که 9 امتیاز از مرحله اول گرفت. مرحله ای که توی گروه مرگ حضور داشت :نقل قول:
هلند = نایب قهرمان جهان و تیمی که خیلی ها قبل از شروع بازی یکی از شانس های مسلم قهرمانی میدونستن.
پرتغال = نایب قهرمان یورو 2004 ، یکی از 4 تیمی که از بین 16 تیم به نیمه نهایی رسید.
دانمارک = تیم نهم جهان که بازی های زیبایی هم به نمایش گذاشت.
مرحله بعدی هم یونان = تیمی که روسیه قلدر رو حذف کرد و سال 2004 هم قهرمان یورو شد و معروف هست به تیمی که با سبک خاص خودش حریف ها رو به زحمت میندازه.
البته مشخصه که الآن آلمان اگه بازی بعدی رو زبونم لال ببازه ، شما میخوای بگی دیدین گفتم و این حرفا ! ولی چیزی که معلومه اینه که آلمان توی گروه مرگ بوده و با 9 امتیاز صعود کرده و مرحله بعدی هم به یونانی رسیده که همین طوریش تیم اعصاب خوردکنی هست چه برسه به اینکه الآن توی بدترین شرایط سیــاسی هم با آلمان باشه و انگیزه فجیعی داشته باشن.
نقل قول:
می بخشین کدوم تیمهائی که تا بحال به آلمان باختن ضعیف بودن؟هلند؟یونان؟دانمارک؟ی ا اون پرتغال؟
نقل قول:
تازه این رو هم باید اضافه کنی که نباید محروم..مصدوم...و...داشته باشیم!!
البته من هم قبول دارم کرواسی...ایرلند...تیم های خیلی خفنی بودن
بقول شاعر:
کار هرکس نیست خرمن کوفتن گاونر میخواهد و ...
بچه ها بیخیال ...نقل قول:
آلمان تنها تیمی بوده که 9 امتیاز از مرحله اول گرفت. مرحله ای که توی گروه مرگ حضور داشت :
هلند = نایب قهرمان جهان و تیمی که خیلی ها قبل از شروع بازی یکی از شانس های مسلم قهرمانی میدونستن.
پرتغال = نایب قهرمان یورو 2004 ، یکی از 4 تیمی که از بین 16 تیم به نیمه نهایی رسید.
دانمارک = تیم نهم جهان که بازی های زیبایی هم به نمایش گذاشت.
مرحله بعدی هم یونان = تیمی که روسیه قلدر رو حذف کرد و سال 2004 هم قهرمان یورو شد و معروف هست به تیمی که با سبک خاص خودش حریف ها رو به زحمت میندازه.
البته مشخصه که الآن آلمان اگه بازی بعدی رو زبونم لال ببازه ، شما میخوای بگی دیدین گفتم و این حرفا ! ولی چیزی که معلومه اینه که آلمان توی گروه مرگ بوده و با 9 امتیاز صعود کرده و مرحله بعدی هم به یونانی رسیده که همین طوریش تیم اعصاب خوردکنی هست چه برسه به اینکه الآن توی بدترین شرایط سیــاسی هم با آلمان باشه و انگیزه فجیعی داشته باشن.
از این حرفا همیشه دور و بر تیمای آلمانی هست... جالبه یکی از هوادارای انگلیس می گفت بایرن از رئال شانسی شانسی برد : ))))
نمی دونم اینا از فوتبال چی فهمیدن ..
ولی خوشم میاد همیشه خاری هستیم در چشم بد خواهان : دی
کی حرف از شانس زد !!!نقل قول:
گروه مرگ با حظور تیمی مثل هلند که دیگه مرگ نیست
مگه اینکه شما از یونان واسه خودتون کابوس ساخته باشین و گرنه تیمی که با شانس بیاد بالا که کابوس نیست اسمش
من فقط قرعه آلمان رو با بقیه تیم ها مقایسه کردم
واقعا اعصاب ندارین :31:
عزیز من فقط این مرحله رو گفتمنقل قول:
کسی هم حرفی از شانس نزد
lمسعودی نکنه اون طرفدار چلسی رو میگی:31:نقل قول:
جالبه یکی از هوادارای انگلیس می گفت بایرن از رئال شانسی شانسی برد : ))))
آره بنده خدا الان هم خب حذف شدن..لابد این هم از خوش شانسی ما بود:31:
نه ما اعصاب داریم .... شما واقعیت رو نمیبینی :12:نقل قول:
[QUOTElمسعودی نکنه اون طرفدار چلسی رو میگی
آره بنده خدا الان هم خب حذف شدن..لابد این هم از خوش شانسی ما بود[/QUOTE]
اتفاقا از طرفدارای چلسی هم هست
آره خدایی شانس آوردیم وگرنه مجبور بودیم باز بهشون 4 تا بزنیم : دی
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
: دی
خوب خورديم به ايتاليا ، چند تا ميزنيم بهشون ؟! اين عكس بالا خيلی خداست يوگی چه حس گرفته :دی