نمیدونین سامسونگ کی جشنواره خرید برای TV میذاره؟؟
Printable View
نمیدونین سامسونگ کی جشنواره خرید برای TV میذاره؟؟
تاریخ پستی که لینکشو گذاشتید برای یه ماه و نیم پیشه .......... آیا هنوز هم ادامه داره یا اینکه تموم شده؟؟
میشه گفت که در عمل تموم شده، ولی در ظاهر هنوز هست!!! چون از 15 بهمن افزایش قیمت داشتننقل قول:
اما.. الان یه اتفاق مضحک افتاده
قیمت های TV های سامسونگ در فروشگاههای مختلف متفاوته
باید کفش آهنی بپوشی و هر چه فروشگاه معتبر میشناسی که سامسونگ میاره، قیمت کنی
اکثر نمایندگی ها گرون تر از از فروشگاه های عادی قیمت میدن ولی هستند نمایندگی هایی هم که قیمت ارزون میدن
مثلا 46ES8880 را اکثر جاها که قیمت کنید به شما 5,720,000 قیمت میدن که همونطور که دوستمون در این پست
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=549632&p=7436113&viewfull=1#post7 436113
گفتن یه سینمای خانگی HT-E3550K هدیه اونه و اگه این هدیه را نخواهی 800,000 از اون قیمت اصلی کم میکنن (قیمت فروش جداگانه این سینمای خانگی 970,000 هست و جالب اینجاست که تموم فروشگاه هایی که من رفتم، هم اونایی که قیمت پایین دادن و هم اونایی که قیمت بالا دادن در اون عدد 800,000 اتفاق نظر داشتن)
من دیروز تقریبا 20 تا فروشگاه بزرگ رفتم و در اخر همین مدل 46ES8880 را با قیمت 5,200,000 پیدا کردم یعنی 520,000 تومن ارزون تر از فروشگاه های دیگه و اون را بدون سینمای خانگی خریدمش به 4,400,000 ، به نظر من که این مدل قیمت گذاری واقعا مسخره هست :n13:
آپدیت آخر را که ریختم چندتا از فایل ها mkv را که قبلا باید لولشون را به پایینتر کانورت می کردم تا پخش کنه پخش کرد ولی هنوز یه سری را پخش نمی کنه.
مثلا من تست کردم دقیقا 2 فایل هست که تمام مشخصات کانورتش یکسانه (مال اسکورپ) فقط یکی 1920x1080 هست و یکی 1920x800 هست. اولی رو نمی تونه بخونه ولی دومی رو می تونه بخونه. فکر کنم تو تصاویر فول اچ دی یه خورده کم میارن.نقل قول:
بیشتر بحث level پروفایل ویدیو هست که قبلا تا 4.1 را پشتیبانی می کرد من الآن دو فایل 5.1 را باهاش پخش کردم ولی 2 تا فایل 5 را نتونست. که قبلا با demux کردن و h264info لولشون را به 4.1 تبدیل می کردم دوباره mux می کردم راحت پخش می کرد. البته یه سری موارد هم هست که اینفوی ویدیو با اصل ویدیو یکی نیست من این را توی فروم های خارجی خوندم.نقل قول:
نه این دو تا که من تست کردم مال یه انکودر بود. لول جفتشون 5.0 بود با 8 تا ریفریم فقط همونطور که گفتم اونی که عرضش 800 پیکسل بود رو تونست بخونه و اونی که 1080 (فول) بود رو نتونست. لول خیلی مهم نیست مهم ریفریم هست که تو حالت فول اچ دی بهتره 4 باشه.نقل قول:
دوستان قراره دو روز دیگه TV را بیاره نصب کنه ( 46ES88880 )
چند تا عکس FULL HD از رنگ های مختلف آماده کردم برای تست پیکسل
لطفا راهنمایی کنید چه تست های دیگه ای در موقع تحویل گرفتن انجام بدم
برای اتصال به اینترنت و یا آپدیت و اینها هم اگه تستی باید انجام بدم راهنمایی کنید
البه فقط منظورم کارهایی هست که باید در قبل از اون امضای تحویل گرفتن از نصاب انجام بدم ، برای بقیه چیزا بعدا مزاحمتون میشم
هر کاری کردم یه فیلم 1080 از اسکورپ را کانورت کنم نشد این اسکورپ یه کاری می کنه که این پلیرها نمی تونن پخشش کنن :دینقل قول:
یه مشکل دیگه الآن دومین باره که هرچی تو اسمارت دانلود و نصب کردم خود به خود پریده! انگار یکی ریستش کرده! (من اکانت سامسونگ نساختم علت که اون نیست؟)