دوستان خواهشن کمک کنید . من هر کاری میکنم گوشی به رایانه .صل نمیشه ؟؟ نمیدونم چرا آخرین نسخه کیز هم نصب کردم . اصلا نمیشناسه . یعنی ممکنه جای یو اس بی گوشی خراب شده باشه . ولی وقتی وصل میکنم . گوشی شارژ میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمک
Printable View
دوستان خواهشن کمک کنید . من هر کاری میکنم گوشی به رایانه .صل نمیشه ؟؟ نمیدونم چرا آخرین نسخه کیز هم نصب کردم . اصلا نمیشناسه . یعنی ممکنه جای یو اس بی گوشی خراب شده باشه . ولی وقتی وصل میکنم . گوشی شارژ میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمک
یو اس بی درایور رو نصب کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه لینک غیر فیلتر ندارم
از تاپیک معرفی سایت های لیچ فروم خودمون استفاده کنیدو لیچش کنید
نقل قول:
امکان داره مسیر USB قطع باشه ؛ شارژ شدن ربطی به USB نداره ، فقط از کانکتور مشترک اند
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درایور گوشی رو دانلود کن ( دقت کن 64 یا 32 بیتی رو بسته به نوع ویندوزت دانلود کنی )
توی تنظیمات هم گزینه USB Debugging رو پیدا کن و فعالش کن
دوستان کسی نی کمک کنه:37:نقل قول:
ممنون از دوست عزیز. و virus2009 .h!tman . درست شد . کلید تشکر لازمه . راستی این اندروید 4 واسه این گوشی کی میاد ؟؟؟ مر30
من منظورتون رو نفهمیدمنقل قول:
دیتای بازی های HD رو بریزید توی مموری اکسترنال؟
فکر نکنم بشه. یعنی من یک بار سعی کردم نشد :دی دوستان اگر میدونن کمک کنند
اما در مورد روت. روت کردن دسترسی به فایل های سیستمی برای نصب کاستوم رام یا بعضی نرم افزار ها مثل بک آپ گیر ها نیاز به روت دارند. شما روت که کردید App2SD نصب کنید. یکم جای مموری داخلیتون باز میشه.(برای نصب نرم افزار البته! دیتای بازی HD قضیش جداست )
هنوز سامسونگ چیزی نگفتهنقل قول:
ولی گفته Ace2 میشه
پس اینم میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا بنویسیید Galaxy S Advance GT-I9070
+1
[QUOTE=h!tman;7087216]من منظورتون رو نفهمیدم
دیتای بازی های HD رو بریزید توی مموری اکسترنال؟
فکر نکنم بشه. یعنی من یک بار سعی کردم نشد :دی دوستان اگر میدونن کمک کنند
اما در مورد روت. روت کردن دسترسی به فایل های سیستمی برای نصب کاستوم رام یا بعضی نرم افزار ها مثل بک آپ گیر ها نیاز به روت دارند. شما روت که کردید App2SD نصب کنید. یکم جای مموری داخلیتون باز میشه.(برای نصب نرم افزار البته! دیتای بازی HD قضیش جداست )
اره داداش منظورم همین بود مرسی بابت راهنماییتون واقعا جایه کلید تشکر خالیه:13:
دوستان آپگرید اندروید 4 واسه این گوشی میاد؟ من میخام اینو بخرم ولی میترسم روی نسخه 2.3 جا بمونم!!
سلام
تو اینترنت که میسرچیدم!
دو مدل از این گوشی دیدم!!
یکی GT-I9070 و یکی هم GT-I9070P !!!
این دو مدل چه فرقی دارن با هم؟کدوم بی تره!؟
نکنه فرقش مثل GT-I9100 با GT-I9100G گلکسی اس 2 شباشه؟؟؟
مرسی
این نسخه NFC دار هست. بهتره نسخه اصلی تهیه کنید. هنوز معلوم نیست رام هاشون فرق داره یا نه