الانم همینطوره. تو ساعات رایگان سرعت روی حداقله.نقل قول:
خیلی وقته پهنای باند کم آوردن !
Printable View
الانم همینطوره. تو ساعات رایگان سرعت روی حداقله.نقل قول:
خیلی وقته پهنای باند کم آوردن !
من یکی رو میشناسم با سرویس 4مگ سرعتش شبا میاد روی 50 60!نقل قول:
خود من همین سرویس 4M دارم سرعتم شبا رو 50 60 میاد
بعید میدونم گفته باشند که قراره از 1 شهریور سرعت ها به حداقل برسه،تو سایتشون که با یوزرنیم و پسوردت لاگین کنی تو قسمت نظرسنجی یه نظر سنجی گذاشتند با عنوان : ارتقای کیفیت ترافیک شبانه سرویس های فعلی گزینه هاش ایناست:نقل قول:
ارایه سرویس شبانه بدون رعایت SLAبه صورت کنونی از ۲ بامداد تا ۸ صبح (مطابق شرایط فعلی)
تغییر سرویس های فعلی با توزیع ترافیک رایگان در شبانه روز
حذف ترافیک رایگان شبانه از برخی سرویسها
توزیع ترافیک رایگان در شبانه روز و حذف ترافیک رایگان از برخی سرویسها (تلفیق موارد ۲و۳)
با پشتیبانشون که حرف میزدم حرفی از سرعت حداقل نزده بودند،واسه ماها که نامحدود داریم هر چی کیفیت سرویس پایدارتر باشه بهتره.من وقتی شرکت کردم زدم:"حذف ترافیک رایگان شبانه از برخی سرویسها"
دوست عزیز سرویس های نامحدودش 1 به 5 درسته ؟ اگه 128 بگیرم سرعت رو واقعی میبندن !؟ یا بالاتر میبندن ؟ الان شما چه سرویسی دارین و روی چند بستن ؟نقل قول:
من اینجا تست گذاشتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تصورمو از ضریب اشتراک تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشتم چون یکم تعریفم از ضریب اشتراک با بقیه متفاوته در این مورد حرفی نمیزنم.
ولی در مورد سرعت مطمئن باش اگه سرویس نامحدود میگیری دقیقا همونیو واست تنظیم میکنند که پول میدی،اگر به دنبال سرعت بالا هستی محدود 4M بگیر،منم منتظرم از یک شهریور ببینم اگه اشکال شبانشونو حل نکردند برم محدود بگیرم،خیلی به صرفه تره.
ما که نفهمیدیم آخر سر از اول شهریور میخوان بهتر کنن شبانه رو یا محدود کنن
يه چند وقتي هست کلا سرعت نت پايينه
یعنی خیلی انتظار زیادیه تو این مملکت!! :Dنقل قول:
والا اون دوستمون میگه شاتل شبا حداقل 80 - 90 میده : من الان 4 ساله مشترک شاتلم شبا واقعی میشه سرعتش یعنی 60 تا 70 میشه. الان حاضر شبی همون 60 - 70 بده اما عین 30 روز همین سرعت رو بده!
نه اینکه 10 روز دانلود کنی بعد دیگه شبا کلا تعطیل! پیجم باز نمیتونی بکنی!
آقا ابلیس عزیز(:D) شما شبا چند مگ دانلود داری؟
تو 1 ماه چقدر میتونی دانلود کنی به نظرت؟
اگه سرعت خوب باشه الکی هم شده میزنم دانلود شه :31: فرض کن شبی 2 گیگ دانلود دارم ..... میشه ماهی 60 گیگنقل قول:
به نظرم 30 گیگ بتونم
یعنی با سرعت 70 80 به زور تو بازه 6 ساعت بتونم یک گیگ دانلود کنم