بلهنقل قول:
شرکت خودروسازی مزدا در کشور ژاپن قرار داره
Printable View
بلهنقل قول:
شرکت خودروسازی مزدا در کشور ژاپن قرار داره
تشکر دوست عزیز. چندتا سوالنقل قول:
میشه این ماشینو وارد ایران کرد؟ مثلا میشه از طریق دوبی یکی از اینارو وارد کنیم؟ بعد یه مشکل که هیلندر ها دارن اینه که ردیف دوم ماشین چرا مثل ردیف اول ماشین دو نفرست؟ توی مدل های دیگش هم همین مشکلو داره؟
با تشکر. موفق باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودروساز ژاپنی نیسان، ماکسیمای 2013 را با برخی تغییرات ظاهری از جمله چراغهای جدید و کاهش فرم اسپرت بدنه عرضه کرده است.
به گزارش پرشین خودرو، این خودرو به موتور 3.5 لیتری V6 با قدرت 290 اسب بخار با جعبه دنده اتومات CVT مجهز شده است.
این خودرو در سه مدل S، SV و SV with premium package ارائه می شود که تیپ آخر این خودرو در 6 ثانیه به شتاب 60 مایل در ساعت میرسد.
کروز کنترل، سان روف، چرخ های 18 اینچی چراغ های مه شکن، گرم کن صندلی و کنترل آب و هوا از سایر امکانات این خودرو هستند.
قیمت این خودرو از حدود 31000 دلار شروع می شود.
میشه گفت برای راحتی هرچه بیشتر سرنشین این کارو کرده.نقل قول:
و اون مقدار فضای حذف شده از ردیف دوم رو در ردیف سوم جای داده همونطور که تو عکسای
داحل ماشین هم مشخصه.
تویوتا فقط برای این خودروی شاسی بلندش اینکارو کرده .
واردات این خودرو برای تردد دائم در کشور ممنوع هست
چون طبق قوانین فقط ماشین های با حجم موتور 2400 CC به پایین میتونن وارد بشن
اما به صورت گذرموقت میتونی بیاری .
خودروساز ژاپنی تویوتا بالاخره پرده از راز خود برداشت و اولین تصاویر از مدل هاریر (Harrier) خود را منتشر کرد.گرچه این خودرو برچسب 2014 دارد اما برای عرضه در اواخر امسال برنامه ریزی شده است.
یک ظاهر کاملاً متفاوت،در مقایسه با Harrier های بسیار قدیمی که یک به یک تبدیل به لکسوس شدهاند، این خودروی جدید دارای طراحی اسپرت و لوکسی میباشد که تویوتا با تکامل خود آن را طراحی کرده است.یک جلو پنجره مشبک گسترده و چراغهای باریک کشیده که تا بالای قوس چرخها ادامه دارند،طراحی این ماشین را زیر و رو کردهاند.در عقب هم با یک آقای عصبانی روبرو هستیم،که خشم از سر و رویش میبارد!از کابین این خودرو هیچ تصویری منتشر نشده است اما طبق گفته های تویوتا،در نوع خودش بسیار لوکس است.
اطلاعات زیر هود این خودرو همچنان محفوظ مانده است اما چند منبع غیر رسمی اعلام کردهاند که یک موتور 3.5 لیتری V6 زیر کاپوت این خودرو جا خوش کرده است.
به گفته تویوتا بلاگ این خودرو که در مواقع پیش نمایشی از نسل بعدی لکسوس RX میباشد،یک کراس اوور بسیار لوکس است که برای فتح بازارها آمده است.
منبع:پدال
سلام
دوستان من یه سوال دارم
تویوتا gt86 اوتوماتیک نداره؟؟؟؟
و اگر اوتوماتیک داره تو بازار قیمتش چنده؟
تویوتا gt 86 با گسربکی 6 دنده دستی و اتوماتیک عرضه شده.نقل قول:
قیمتش حدود 195 میلیون تومان در بازار هست.
یک سوال داشتم.فرق بین آریون اتاق جدید گراند 2013 و اتاق جدید اس ای چیه؟کدومش بال عقب داره و سپرش اسپرته؟
دوست عزیز ممنوننقل قول:
و یه سوال دیگه
اوتوماتیکش شیفتر داره؟
چون من هیچ جا مشخصاتی از اوتوماتیکش پیدا نکردم
ممنون
دوست من سوالتون رو از طریق پیغام خصوصی جواب دادم.نقل قول: