به نظر من سی پی یوش خیلی پایینه نسبت به قیمتش. ولی واسه شروع میتونه خوب باشه.
Printable View
به نظر من سی پی یوش خیلی پایینه نسبت به قیمتش. ولی واسه شروع میتونه خوب باشه.
به گزارش مشرق، شرکت ارتباط همراه گویا اروند در سال 1386 به منظور تولید گوشی های تلفن همراه ایرانی تاسیس شد. این شرکت برای محصولات خود برند تجاری جنرال لوکس یا به اختصار GLX را انتخاب کرد.
GLX با عرضه گوشی های مبتنی بر سیستم جاوا مانند: 2690 و 2610 کار خود را در منطقه آزاد اروند آغاز کرد.
این شرکت به تازگی با معرفی گوشی جدید خود که با نام G1 شناخته می شود توانست قدم بلندی در عرصه گوشی های هوشمند بر دارد. البته لازم به ذکر است همچنان انتقادهایی از سوی کارشناسان به این گوشی وارد می شود که برخی از آن ها تا حدود زیادی منطقی به نظر می رسد.
این گوشی دارای یک صفحه نمایش 4.1 اینچی با کیفیت 800×480 است. این کیفیت تصویر شاید زیاد بالا نباشد اما به نظر قابل قبول می رسد. glx G1 تنها 100 گرم وزن دارد و از منوی فارسی نیز پشتیبانی می کند.
شکل ظاهری:
در مورد شکل ظاهری این گوشی صحبت های بسیاری شده است. بیشتر افراد از شباهت بیش از حد آن به مدل های HTC و یا Motorola ایراد گرفته اند. البته این صحبت ها تا حدی بی ربط هم نیست. این گوشی هیچگونه نوآوری در مورد شکل ظاهری نداشته است.
عدم خلاقیت را می توان بزرگترین ضعف این گوشی دانست. شاید برای شما هم جالب باشد که این گوشی به کدام گوشی خارجی بیشتر شبیه است.
گوشی IVIO DG80 ، تلفن همراهی است که بیشتر کارشناسان معتقدند شباهت های ظاهری زیادی با مدل عرضه شده G1 دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dual SIM On 3G GSM + GSM
Android OS v2.3 Gingerbread
Touch Screen capacitive multi-gesture
Display 4.1"
5.0MP Camera with Flash Light dan Auto-Focus
G-Sensor
کد:http://www.ivio.com/mobile.php?ponsel=DG80
سیستم عامل آندروئید:
مهمترین نکته ای که باعث شد تا توجه بسیاری به سمت گوشی G1 جلب بشود سیستم عامل آن بود. G1 مبتنی بر سیستم عامل آندروئید نسخه 2.3 کار میکند. این سیستم عامل به نوعی آخرین سیستمی است که آندروئید به صورت رسمی وارد بازار کرده است.
این سیستم عامل جزو پر طرفدارترین و یکی از بهترین سیستم هایی است که در حال حاضر بر روی گوشی های متفاوت در سراسر جهان وجود دارد.
از امکانات آن می توان به برنامه های متفاوت و همچنین یک محیط کاربردی زیبا اشاره کرد. همچنین کار با این سیستم بسیار آسان و لذت بخش است.
از این سیستم عامل در گوشی های بزرگی همچون: Galexy sII ، Xperia Arc و غیره استفاده می شود. البته همچنان اطلاعات زیادی در مورد پردازشگر این گوشی در دست نیست اما باید در حدی باشد که بتواند بدون مشکل این سیستم عامل را همراهی کند.
دوربین:
این گوشی به یک دوربین 5 مگاپیکسلی مجهز است. این دوربین در نوع خود و در بین گوشی های این سطح در حد متوسطی قرار دارد.
گوشی های جدید بیشتر به حالت HD یا کیفیت بالا فیلمبرداری می کنند اما کیفیت فیلم برداری G1 به صورت MPG4 است که در نوع خود زیاد قابل قبول نیست.
دیگر امکانات:
از دیگر امکانات این گوشی می توان به سیستم Wi-Fi آن اشاره کرد که در این روزها با توجه به نیاز روز افزون کاربران به این سیستم نقطه قوتی برای G1 است. همچنین این گوشی به بلوتوث نسخه 2.1 مجهز است.
نکته قابل توجه، پشتیبانی این گوشی از مرکز اشتراک گذاری فیلم یا YOUTUBE است که معمولا در بین گوشی های ایرانی دیده نمی شود.
glx G1 دارای حافظه داخلی 512 مگابایت است و همچنین قابلیت ارتقا تا 32 گیگابایت توسط کارت های مموری SD را دارا است.
باتری این گوشی نیز از کیفیت قابل قبولی برخوردار است. شما می توانید با یک بار شارژ به مدت 400 دقیقه صحبت کنید. همچنین این باتری قابلیت نگهداری شارژ برای مدت 1200 ساعت را دارا است.
قیمتی که برای این گوشی در نظر گرفته شده است در حدود 389 هزار تومان است که برای یک گوشی ایرانی تا حدی زیاد به نظر می رسد. البته برخی کارشناسان و فروشندگان تلفن همراه معتقدند در آشفته بازاری که وضعیت بازار موبایل در ایران دارد باید حمایت بیشتری از این مدل گوشی کرد تا دیگران نیز به عنوان برند های ایرانی جسارت ورود به عرصه رقابت را پیدا کنند.
نقل قول:
قیمتی که برای این گوشی در نظر گرفته شده است در حدود 389 هزار تومان است که برای یک گوشی ایرانی تا حدی زیاد به نظر می رسد. البته برخی کارشناسان و فروشندگان تلفن همراه معتقدند در آشفته بازاری که وضعیت بازار موبایل در ایران دارد باید حمایت بیشتری از این مدل گوشی کرد تا دیگران نیز به عنوان برند های ایرانی جسارت ورود به عرصه رقابت را پیدا کنند.
لطفا مثه صدا و سیما حرف نزنید .
میشه چند تا از این کااااااااااااااارشناسان و فروشندگان عزیز و عالی مقام رو معرفی کنی؟ یا بگی کجا از این گوشیه high end حمایت کردن؟
من متاسفم برای کسایی که این گوشی رو با ace مقایسه میکنن. رزولوشن ایس MIDP هست و جی وان HIDP .
اندازه صفحه ایس 3.5 اینچه و جی وان 4.1
رزولوشن فلم برداری ایس به طرز احمقانه ای 240x320 هست! مطمئنا رزولوشن فیلم برداری جی وان بالاتره. شک نکنین.
رم ایس 256 مگابایته و رم جی وان 512 مگابایت.
مطمئن باشین GPU جی وان از adreno 200 که توی ایس هست ضعیف تر نیست.
باتری 2000 میلی آمپری جی وان محشره . من بیشتر از 1500 توی گوشیهای متداول ندیده بودم.
ایکسریا مینی هم به نظرم صفحش خیلی کوچیکه.
اما optimus black (رنگ سفیدش ) که توی مشهد من دیدم 410 تومنه و خود رنگ مشکیشم 430 تومنه . خیلی از این گوشی بهتره.
اولا كه رزلشن در ايس بسته به سايز صفحه متعادل هستنقل قول:
و سايز صفحه هم سليقه اي هست
رزلشن فيلمبرداري ايس بعد از آپديت vga شده...
شما كه هنوز رزلشن فيلمبرداري g1 رو نميدوني پس چطوري ازش دفاع ميكني؟؟؟؟
با پردارزنده اي كه داره رمش يك هم كه باشه فرقي به حالش نمي كنه...
يه انگري بردز رو نميتونه بدون لگ اجرا كنه....
دوست عزيز اصلا اين gpu نداره... و اصلا بازي هايي كه تو ايس اجرا ميشه رو نميتونه اجرا كنه...
باتري هم فقط ميلي آمپر نيست و كيفيت مواد سازنده هم مهمه... يه باطري اصلي و با كيفيت خيلي از يه باتري بي كيفيت كه ميلي آمپر بالاتري هم داشته باشه بهتر جواب ميده و در ثاني بسته به مصرف گوشي هم ممكنه يه باتري براي يه گوشي مناسب و كافي باشه و يا يه باتري واسه يه گوشي كم بياره و تو كه هنوز تست نكردي چطوري ميگي محشره؟ اپتيموس كه گفتي خيلي گرونتره بعد شد خيلي بهتره؟ در اصل هم قيمتن انگار ولي خودت وجدانت تير كشيد يهو... از اين گوشي اندرويدياي چيني بزياد تو بازار هست مثلا مث اين كه چيپشم با g1 يكيه:
[HTML]http://www.iosen.com/hero-h7300-3g-wcdma-mtk6573-cpu-4-3-inch-wcdma-capacitive-multi-touch-screen-dual-sim-cards-smart-cell-phone.html[/HTML]
[HTML]http://www.pandawillforum.com/showthread.php?5693-The-latest-4.3-inch-MTK6573-Android-2.3-Smart-Phone-HD7-Review[/HTML]
آره شاید ضعیف تر نباشه... ولی مشکل اساسی اینه که جی وان اصلا جی پی یو نداره : ))نقل قول:
آره شاید ضعیف تر نباشه... ولی مشکل اساسی اینه که جی وان اصلا جی پی یو نداره : ))نقل قول:
منظورم این نبود که رزولوشن در صفحه ایس نامتعادله نه تا iphone 3gs دقیقا همین رزولوشن و همین اندازه صفحه ایس رو اپل استفاده میکرد ولی منظورم این بود که بسیاری از اپلیکیشنا و بازیا و ویجتا و ... اصلا برای MIDP عرضه نمیشن و فقط برای HIDP عرضه میشن.نقل قول:
ولا كه رزلشن در ايس بسته به سايز صفحه متعادل هست
و سايز صفحه هم سليقه اي هست
رزلشن فيلمبرداري ايس بعد از آپديت vga شده...
شما كه هنوز رزلشن فيلمبرداري g1 رو نميدوني پس چطوري ازش دفاع ميكني؟؟؟؟
با پردارزنده اي كه داره رمش يك هم كه باشه فرقي به حالش نمي كنه...
يه انگري بردز رو نميتونه بدون لگ اجرا كنه....
دوست عزيز اصلا اين gpu نداره... و اصلا بازي هايي كه تو ايس اجرا ميشه رو نميتونه اجرا كنه...
باتري هم فقط ميلي آمپر نيست و كيفيت مواد سازنده هم مهمه... يه باطري اصلي و با كيفيت خيلي از يه باتري بي كيفيت كه ميلي آمپر بالاتري هم داشته باشه بهتر جواب ميده و در ثاني بسته به مصرف گوشي هم ممكنه يه باتري براي يه گوشي مناسب و كافي باشه و يا يه باتري واسه يه گوشي كم بياره و تو كه هنوز تست نكردي چطوري ميگي محشره؟ اپتيموس كه گفتي خيلي گرونتره بعد شد خيلي بهتره؟ در اصل هم قيمتن انگار ولي خودت وجدانت تير كشيد يهو... از اين گوشي
اندازه صفحه هم درسته که سلیقه ایه . یکی دوست داره اندازه صفحش کوچیک باشه بره x10 mini بخره ولی حق نداره به این دلیل بیاد این گوشی رو مثلا با وایلدفایر اس مقایسه کنه .
لطفا منبع این حرفتون که رزولوشن فیلم برداری ایس توی آپدیتا شده vga رو بدین. من در جریان نبودم ولی من فکر میکنم g1 هم همین رزولوشن باشه.
پردازنده جی وان از ایس قویتره . بنچمارکو نگاه کن.مشخصه. رم هم در هر صورت بیشتر باشه بهتره. توی رم 256 شما 5 تا دسکتاپتو ویجت بذاری یه لانچر غیراز لانچر اصلی استفاده کنی و 2 تا سرویس باز باشن محدودیت پیدا میکنی.شما که خودت استادی .
این گوشی angry birds و cut the rope و fruit ninja و ... رو راحت اجرا میکنه . هم کسایی که دارن میگن، هم توی تبلیغ تلویزیونیش نشون میده و هم توی کلیپی که توی آپارات گذاشتم میتونید ببینید. آسفالت 5 رو هم اجرا میکنه ولی بدلیل ضعف GPU نسبت به گوشی های high end توی بازیای سنگین Gameloft لگ میزنه.
عزیزان کسی که میگه این گوشی GPU نداره از دو حالت خارج نیست. یا داغون بی اطلاعه از دنیای اندروید یا با غرض داره حرف میزنه . به نظرتون این که توی مشخصات اومده Opengl 2.0 support یعنی با cpu ساپورت میکنه؟ انگری بردزو با cpu رندر داره میکنه؟ Live Wallpaper رو با چی رندر میکنه؟ اصلا گوشی بدون Gpu روش اندروید نصب میشه اونم 2.3 ؟ نکنه فکر کردین S60v5 ه؟ آخه symbian 3 هم دیگه gpu لازم داره .
در مورد باتری گفتم که یه مقایسه کنیم. گوشیهای 4 اینچی فعلی باتری های تا 1500 میلی امپری دارن . مثلا x10 من 1500 هست . خوب این گوشی بدلیل 2000 میلی بودن از یه طرف و بدلیل 650 مگاهرتزی بودن احتمالی پردازنده از طرف دیگه خوب باتری نگه میداره. اظهر من الشمسه.
اون حرفتم که در مورد کیفیت مواد سازنده باتری و اینا گفتی دیگه ببخشید مثل حرفای فروشنده های کم اطلاعات به مشتری های تعطیل بود. باتری اگه بی کیفیت باشه توی عمر باتری تاثیر بسزایی نداره. بلکه توی عمر باتری بعد از تعداد به خصوصی شارژ و دشارژ تاثیر داره. مثلا باتری های اپل بعد از چندین هزار سیکل ( چه مک بوکا و چه idevice ها ) بازم 80 درصد اولشون باتری نگه میدارن . که بنده معتقدم غیر از اپل همه ی باتری های دیگه برندا از این لحاظ ول معطلن.
به هرحال حرف من منطقیه و سرشم هستم. ایس اصلا توی رده ی میانیه و مقایسه نمیشه با این گوشی. و اپتیموسم همون طور که گفتم سفیدش ( که به نظرم خیلی خوشگلتره ) توی مشهد 410 تومنه بلکم توی تهران ارزون تر باشه و با همین قیمتم حدود 20-30 تومن از جی وان گرونتره (اگه جی وان همون 389 تومن باشه ) که به ازای این گرونتر بودن اندک شما یه گوشی نازک با تضمین اپدیت ICS و با پردازنده با معماری Cortex A8 و با ال سی دی Nova و جی پی یو Powervr Sgx 530 که بدک نیست و یکم از adreno 205 ضعیفتره رو میتونی بخری. پس میرزه.
وجدان بنده تیر نمیکشه ولی قلبم از صمیم دل هر چی بخوای...
~ﺱ ﻓﯿﻠﻢ ﺗﻮ ﺁ~ﺍﺭﺍﺕ ﺗﻮﯾﯽ ؟؟؟ :ﺩﯼ
ﺑﻠﻪ ~ﺭﺩﺍﺯﻧﺪﺵ ﺍﺯ ﮔﺎﻟﮑﺴﯽ ﺍﺱ ﺩﻭ ﻫﻢ ﻗﻮﯾﺘﺮﻩ....
ﮐﺪﻭﻡ ﺑﻨﭽﻤﺎﺭﮎ .؟ ﺗﻮ ﮐﻮﺍﺩﺭﺍﻧﺖ ﺣﺪﻭﺩ ۸۰۰ ﺗﺎ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﻣﺘﯿﺎﺯ ﻧﮕﺮﻓﺘﻪ
ﺗﻮ ﮐﻪ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﯽ ﭼﯽ~ﺵ ﭼﯿﻪ ﭼﻄﻮﺭﯼ ﻣﯿﮕﯽ ﻗﻮﯾﺘﺮﻩ .؟
ﭼﯽ~ﺷﻮ ﮐﻪ ﻧﻮﺷﺘﻢ mediatek -MTK6573- ﮐﻪ ﮐﺎﺭ ۲ ﺑﻌﺪﯼ ﻭ ﺳﻪ ﺑﻌﺪﯼ ﺭﻭ ﺧﻮﺩﺵ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻣﺠﺘﻤﻊ ~ﺭﺩﺍﺯﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ