این مشخصات رو میتونی با حدود قیمت 1500 تهران بخرید.
Core i7 - 2.3GHZ - 3MB 6GB - DDR3 750GB nVIDIA - GT 540M - 2048MB - N/A
از سایت زیر هم میتونی قیمت رو به روز داشته باشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این مشخصات رو میتونی با حدود قیمت 1500 تهران بخرید.
Core i7 - 2.3GHZ - 3MB 6GB - DDR3 750GB nVIDIA - GT 540M - 2048MB - N/A
از سایت زیر هم میتونی قیمت رو به روز داشته باشی
سلام
کابل FLAT این لپ تاپ رو از کجا میشه پیدا کرد؟ (کابلی که صفحه نمایش رو به دستگاه وصل میکنه). سریع احتیاج به کمک دارم. با تشکر. Acer Aspire 5755G
سلام، دوستای عزیزم من مدل Acer 5755G با کانفیگ:
core i5 , 4GB DDR3 , 750GB HDD
و ازش با برنامه Acronis true image از ویندوزش بکاپ برداشته بودم، ولی متاسفانه موقعی که خواستم ریستور کنم برنامه کار نکرد، میخواستم از تجربه دوستان استفاده کنم که از چه برنامه واسه بکاپ میتونم استفاده بکنم، مرسی.
سلامنقل قول:
برنامه norton ghost for dos برنامه خوبی برای گرفتن بک آپ هست.
هم سریع و کم حجم
ولی فقط باید از طریق داس یا سی دی بوت اون رو اجرا کنی
البته اگر از ویندوز سون استفاده میکنید ریستور ویندوز سون خوبه
سلام دوستان درمورد دمای این5755 میشه بگید کمه یا زیاد واگه زیاد بشه ضرری واسه لپ تاپ داره یا نه؟
سلام دوستان
دکمه سی دی رام لپتاپم کار نمیکنه یعنی هر چی دکمه فشار میدم سی دی رام باز نمکنه اما وقتی روی درایو سی دی راست کلیک میکنم و Eject میزنم بیرون میاد !!!!
دوستان لطفا راهنمایی کنین مشکل نرم افزاریه یا سخت افزار ؟؟ چیکار باید بکنم ؟؟؟
کسی نیست جواب بده؟:42:نقل قول:
دما سی پی یو در حالت استفاده عادی بین 50-55 درجه سانتی گراد هستنقل قول:
ودر طول بازی بین 68 تا 80 درجه بسته به سنگینی و نوع بازی متغییره
در حالت عادی شما هیچ صدای حتی فن لپ تاب رو نمیشنوید و مناسب جهت استفاده در کتابخانه یا محیط های ارام می باشد و سیستم هم داغ نمیکنه
ولی در حالت اجرای بازی فن صداش بیشتر میشه ولی ازار دهنده نیست ولی دمای صفحه کیبورد بالا میره مخصوصا سمت چپ جای که سی پی زیرشه
برای حل این قضییه میشه درصد استفاده از سی پی رو در اجرای بازی ها تا 50 درصد پایین اورد که دما حدود 20 درجه کاهش پیدا میکنه
کلا با هر لپ تابی نباید بیش از یک ساعت و نیم بازی انجام داد و با وقفه 15 یا 20 دقیقه و استراحت به سیستم می توان دوباره بازی کرد.
کلانظرتون در مورد5755 چیه واسه کارای فنی ومهندسی وبازی مناسبه حداقل دو سال برام کار میکنه لطفا راهنمایی کنید:37:
بستگی به پولی داره که میخواهی هزینه کنی میتونه نوع و مدل لپ تاب متغیر باشهنقل قول:
قطعا acer 5755g بهترین لپ تاب نیست ولی بنظر من بهترین لپ تاب از نظر کانفیگ بالا و هم قیمت هست
مشابه کانیگ های این لپ تاب رو با تفاوت قیمت حدود 300-400 تومان بالاتر میتونید در بازار ببینید.
بعلت قیمت مناسبش فروشش خیلی زیاده و من همین کانفیگی که در عکس پس قبلی که در مورد دمای سیستم بود گذاشتم رو بسختی پیدا کردم ولی با قیمت مناسب
بهمن ماه 1390 1460 تومان خریدم که با این کافیگ مدل های hp , dell , sony از 1700 به بالا شروع میشدند البته تازه با رم کمتر و گرافیک 1024
درصد گزارش خرابی این مدل هم خیلی پایینه
حتی یک بار از ارتفاع 1 متری از دستم افتاد ولی فقط سی دی رامش در اومد که اونم خودم دوباره درست کردم
کلا مدل مقاومی در شرایط بد اب و هوای
ولی یکی از معایبش جذب گرد و غبار و لکه هست که این رو هم میتونید با قرار دادن کاور روی کیبورد مانع از کثیفی اون بشید
ولی acer 5755g کانفیگ های cori5 , cori7 تا دوسال آینده جوابگوت هست