نقل قول:
اون نوشته اینترانت!
ولی منظورش V,.,.,.,P,.,.,.,N هست.
به دلیل اینکه محدودیت ترافیک نداره و ممکنه از لایه 3 شبکه استفاده کنه قیمتش بیشتره چون بهرحال از ترانک یا ترانزیت بین مراکز استفاده میکنه.
Printable View
نقل قول:
اون نوشته اینترانت!
ولی منظورش V,.,.,.,P,.,.,.,N هست.
به دلیل اینکه محدودیت ترافیک نداره و ممکنه از لایه 3 شبکه استفاده کنه قیمتش بیشتره چون بهرحال از ترانک یا ترانزیت بین مراکز استفاده میکنه.
من سرعت برام مهمتره.مگه با سرعت پایین و نامحدود چقدر میشه دانلود کرد؟!!
خوب 512 بگيريد ماهيانه 20 تومان !نقل قول:
من سرعت برام مهمتره.مگه با سرعت پایین و نامحدود چقدر میشه دانلود کرد؟!!
1024 بگيريد ماهيانه 38 تومان !
امیدوارم (0) ها رو اشتباه نخونده باشی ! :31:نقل قول:
واقعا لذت برم از منطق درخشان شما ( چون شما از سرویست راضی نیستی بقیه هم باید به پای شما بسوزن در ضمن سرویس من 2 مگ هست) هر چی سر این ملت بیاد حقشه با خودمون دعوا داریم .نقل قول:
یه مقدار اطلاعاتتون رو آپدیت کنی هم بد نیست شما اگه 512 داری جدکثر سرعتت باید 62 باشه نه 80 دل انگیز .
جیگر وقتی قیمتها بیاد پایین و بازار رقابتی نباشه و فقط نور چشمی های آقایون بتونن سرویس بدن بهت میگم .اونوقت هم ببینم میتونی سنگ طرح مسخره آقایون رو به سینه بزنی .
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------
سیاست داره و خوبش رو هم داره . همچین دارن بازیمون میدن که خودمون خبر نداریم .نقل قول:
برای شما این امکان هست همه که این امکان رو ندارن که با مدرک جعلی سرویس سرعت بالاتر بگیرن .
دردشون اینه که ما داریم مجدودیت رو دور میزنیم و نباید بتونیم هیچ سایتی که مورد علاقه آقایون نیست رو باز کنیم . چه معنی داره وقتی در چنگ نرم هستیم و تحاچم فرهنگیه شما بتونی قیلم یا سریالی بجز سینمای جاج عزت رو ببینی .
به شخصه دارم جدی رو اینترنت نامتقارن ماهواره ای فکر میکنم اگه چند نفر رو پیدا کنم با هم شریکی میگیریم و شبانه دانلود میزنیم .
حالا یه صفر تو روند کار زیاد تاثیری نداره! :دینقل قول:
نه بابا یکی دیگه هم که گفت پهنا هر مگا حدود 400 هست
حالا راستو روغش با مخابرات و این شرکتا
حالا فرضا اگه مثل محدود های فعلی نباشه چی ؟نقل قول:
اگه از اول سرعت ها رو واقعی می دادن و نه فضایی. الان وضعمون این نبود!
که طرف 128 می گیره با 200 دانلود می کنه . اینقدر از این به اون کردن که خودشون هم سر از کار خودشون در نمی ارن.
هیچی من و شما باید چوب بقیه رو بخوریم :10:نقل قول:
تازه اگر همین سرعت خودمون باشه هم رایگان شبانه ساعتش تقریبا نصف میشه تازه ماهیانه 2000 تومان میفته رو پول سرویس !!
نه مشکل اینترنت رایگان شبانست.نقل قول:
اگه ساعات رایگان دانلود وجود نداشت 99درصد کاربرها به 3 گیگ و 5 گیگ در ماه رضایت نمیداد حتی اگه 1 ترابیت سرعت داشت.
اینترانت چی هست که حالا بخواد محدودیت ترافیک هم داشته باشه ؟! اصلا چی میخوایم دانلود کنیم با اینترانت ؟! برنامه های صدا و سیما رو ؟ 2 برابر اینترنت هم پولش هست !نقل قول: