-
اره از عکس بالای کاملا معلومه ! اون دوتا اکرو رو اینقدر زده بودم دوتاشون اخر کار ریختن سرم از اونورم من بیشتر میخواستم با ele pvp کنم میشد 3v1 ولی بازم دهن همشون رو ..... کردم!!!!!!
لول اپ هم که باو apb داشتم دودور هم اومدم کمکت بعضی وقتا هم که میبینی انلاینم اصلا هس لول اپ کردن خودمم نیست میشینم با بچه های guild چت میکنم !! !
راستی hearldy epic نمیخوای؟؟؟!؟!؟! خخخخخخ
-
آقا چرا من نمی تونم لانچر رو باز کنم؟؟ :13:
حتی بازی رو پاک هم کردم ولی باز هم باز نمیشه ! الان که پاک کردم حتی اگه لانچر باز بشه هم باید چند ساعت آپدیت بشه :2:
ویرایش : درست شد ولی همون طور که گفتم باید آپدیت شه حالا :19:
-
واقعا بازی لوس و بی خودی بود من یه هفته بیشتر بازیش نکردم اونم از سر بی کاری
الانم اگه بازی کنم می رم زامبی مودش اونم فقط برای خندیدن
راستی شما هم توی گیلد helldemons هستین ؟ منم اونجا هم اگه دوستاشتین add کنین
اینم یوزر من: oo13
-
لوس و بیخود؟!؟!؟!؟!!؟؟
شما چند بار mino رو رفتی؟cerby رو چی؟ pvp leader زدی؟؟؟ pvp free fro all زدی؟؟
چیزایی که این بازی داره هیچ بازی دیگه ای نداره
ومد هم زامبی مود نیست ghoul مده که واقعا خیلی مسخرست!
-
دوستان پتچ 150 marks هم داره میاد تغییرات خیلی کرده واقعا سطح بازی رو بردن بالا ( من که میرم چرا هلم میدی؟)
-
آره حجمش هم 360MB بود ! انگار یه پچ برای عید بود lol
من خودم قبل از این که سرور از Maintenance در بیاد به صورت Manual این پچ رو دانلود کردم و الان دیگه فقط منتظرم سرور آپ شه تا برم تو بازی :31: (البته 1 سایت دیگه میریم مهمونی )
-
من که حجم ندارم فردا شبم میخوایم بریم شیراز ولایت اونجا با سیستم یکی از رفیقام اگه تونستم میام اگه نتونستم هم براش اکانت میسازم اددت میکنم
-
ما فکر کنم داریم با هم حرف میزنیم lol :31:
هیچکس جز ما نه بازی می کنه نه پستی چیزی میده :27:
-
fبه جهنم بزار تو کف این بازی بمونن تازه 150 روز از رلیز global میگزره ch1 فول میشه!!!! بزار lvl 70-80 بیاد بعد اونا که از 1 شروع کردن یه جاییشون سوخت ما کیف میکنیم
-
سلام منم خیلی وقته اومدم ولی خبرشو ندادم گفتم بگم
user:bilseb
lvl:25
:31: