سلام دوستان .
1- در تصاویر Full HD با چه فرمتی تصویر کیفیت بالاتری داره؟کدام Codec مناسبتره؟
2- تفاوت کدک و فرمت در چیه؟
3- کدام فرمت برای صدا مناسبتر و با کیفیت تره؟ mpeg? aac? dts? flac?...?
با سپاس.
Printable View
سلام دوستان .
1- در تصاویر Full HD با چه فرمتی تصویر کیفیت بالاتری داره؟کدام Codec مناسبتره؟
2- تفاوت کدک و فرمت در چیه؟
3- کدام فرمت برای صدا مناسبتر و با کیفیت تره؟ mpeg? aac? dts? flac?...?
با سپاس.
سلام دوستان و روز خوش
یک عدد دستگاه Xtreamer SideWinder 2 که تازه از فروشگاه HD Media خریداری کردم ( دیروز خریداری شده ) باز کرده وصل کردم و 4 ساعت استفاده کردم. خبر ارسال دو دستگاه WD HD TV LIVE HUB برای من از هلند بعدش به من رسید ( به این میگن تایم بندی درست !!! ) .
برای همین این دستگاه رو که کاملا نوی نو است و الان هم جمع شده در جعبه می باشد میفروشم. قیمت خریداری شده 220 هزارتومن 20 تومن ضرر من ، 200 تومن فروخته میشه .
مشخصات دستگاه :
تماس :----------------کد:http://www.hdmedia.ir/plugins/shop/product_details.php?product=5&cat=1
عماد ناوی
فروخته شده
سلام دوستان
مشکلاتی که در این دستگاه به اونها برخوردم (با آپدیت 3.011)
- هنگ زیاد .به طوریکه یه کم با منوهاش زیاد کار میکنم هنگ میکنه و باید ریست بشه. همچنین منوها کند هست.
-تو دستگاه قبلیم که وسترن معمولی بود زیرنویسهای sub رو با فیلم همنام میکردم و دستگاه پخش میکرد ، ولی تو این دستگاه زیرنویسهای sub رو نمیخونه و از قسمت ژیرنویس هم که sub رو انتخاب میکنم دستگاه هنگ میکنه. همچنین زیرنویسهای srt رو هم وقتی با فیلم هم نام میکنم نشون نمیده و باید از قسمت Browse زیر نویس srt رو بهش معرفی کنم تا بخونه .
آیا دوستان دیگه هم همچین مشکلاتی رو دارن یا نه؟
در ضمن اگه دوستان میتونن راهنمایی کنن چطور میشه با از طریق دستگاه و مودم روتر فایلهای لپ تاپ رو اجرا کرد.
ممنون
سلام دوستان من هم میخوام بدونم طریقه share کردن فایل و درایوهای لپ تاپ چطوریه و البته امنیت شبکه رو چجوری تامین کنم؟
نقل قول:
سلام دوستان من تونستم Share کردن از طریق سایت X-treamer.net برای ویندوزهای مختلف دانلود کنم و انجام بدم
دیشب اولین فیلم رو هم دیدم
در ضمن در حین فیلم احساس کمی سردرد داشتم فکر کنم امواج تاثیر میذارن
فکر نکنم از امواج باشهها! امواج گوشی موبایل خیلی قوی تر از اینه!نقل قول:
کسی نبود کمک کنهنقل قول:
ظاهراً فروشنده این دستگاه هم تا وقتیکه دستگاه موجود بود به این تالار سر میزد.
نقل قول:
سلام دوست عزیز
من هم 1بار دستگاهم هنگ کرده
برای share کردن هم بسته به ویندوزت داره 7 یا xp یا ویستا
من از سایت خود اکستیمر طریقه share کردن دانلود کردم
فایل sub رو تست نکردم ولی دستگاه گاهی هنگ میکنه و زیرنویس های همنام رو هم نشون نمیدهنقل قول:
من با لپتاپ نه ولی با مودم وایرلس pc فایل share کردم، رفتم توی network\ shortcut و پسورد رو هم وارد کردم. هاردم رو هم از توی کامپیوتر share کرده بودم.
کلیه راهنما ها و تنظیمات SW2 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]