نه ظاهرآ واسه بعضیها لایو نمیخواد واسه منم همینطوره!!!
Printable View
نه ظاهرآ واسه بعضیها لایو نمیخواد واسه منم همینطوره!!!
نه خیر دوست من دقیقا سبک shift 1 و تمام بازی داخل race و کاملا reality هستش...نقل قول:
دوستانی که با گیم پد بازی میکنن !! راحت با انالوگ فرمون اینور اونور میره ؟! ( از نمای داخل ماشین )
.
برا من نمیدونم چرا اینجوریه :31::
.
دانلود ویدئویی که ضبط کردم با حجم 1 مگ :31:که یکم خنده دار هم هست :27:
[HTML]http://www.up98.org/images/ax87343fw8677spkyu8.mkv[/HTML]
و دیگه اینکه ویبره ی دسته تا وقتی که لاستیک های ماشین رو زمین باشه و در حال گاز دادن باشم یه ضرب و به شدت میلرزه :18::31:
+
کسی این مشکلاتو نداره ؟! و اینکه چاره چیه ؟! اینو هم بگم که تو اون مشکل اولی که فرمون اونجوری بود اکنترل ماشین عادیه !! فقط فرمون اونطوریه :31:مثلا وقتی از نمای بیرون میزارم و اون فرمون رو نمیبینم اصلا خیلی طبیعی هست :27:
نقل قول:
ماله منم تقریبا همین طوریه فرمونش.ولی ویبره گیم پد معمولا وقتی که چپ و راست میری یا رو دست انداز اون طوری میشه فک نکنم ماله شما هم مشکلی داشته باشه:10:
میگم این save رو بگیرین بد نیس :31:
کد:http://www.uploadbaz.com/bgs95otd257g
کرک بازی اون 8 مگی را کپی کردم بعدش این ارور را میگیرم وقتی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط اینو اضافه کنم اخر بازی که داشت نصب میشد یک فایلی را میخواست دانلود کنه نذاشتم دانلود کنه ؟
ایا ممکنه از اون باشه ؟ فکر کنم ویندوز لایو بودش ؟
اگه مطمئنید از هستش ؟ میشه لینک اخرین ورژ نشو بدید ؟
دوستان کمکم کنید دیگه واقعا کسی مشکل منو نداره؟!
همه چی درست بازی بالا میاد...سیو میشه و ...
فقط لودش خیلی طول میکشه که حالا اونم هیچ... بابا دونفره نمیشه:19:(تو تصویرهای مجزا...آفلاین...از اینا میگم)
چیکار کنم.....:19::19::19::19::19:
لودینگهای بازی کلا طولانی هستشنقل قول:
من این بازی رو بیشتر برای این گرفتم که دونفره بازی کنم... اما مشکل داره... نوشته پلیر دوم استارت بزنه..هرچی من با دسته ها امتحان میکنم نمیشه...اینو چیکار کنم؟:19:نقل قول:
dirt رو نمیدونم ولی یادمه اون موقع که split/second هم اومده بود نمیتونستن دو نفره بازی بکنن همین مشکل شما رو داشتن ولی نمیدونم بعدا تونستن حلش بکنن یا نهنقل قول: