شما روی سیستمتون AVG هست!نقل قول:
با ریمورش پاکش کنین ببینین بازم BSOD میگیرین
AVG Remover(32bit) 2012
http://aa-download.avg.com/filedir/util/avgrem/avg_remover_stf_x86_2012_1796.exe
شما روی سیستمتون AVG هست!نقل قول:
با ریمورش پاکش کنین ببینین بازم BSOD میگیرین
AVG Remover(32bit) 2012
http://aa-download.avg.com/filedir/util/avgrem/avg_remover_stf_x86_2012_1796.exe
منظورتون آنتی ویروس AVG است؟ اگه اینه، نه، من تا حالا این آنتی ویروس رو نصب نکردم.
سلامنقل قول:
فکر می کنم مشکل شما بیشتر مربوط به سخت افزارتون ( رم و بیشتر به کارت گرافیکتون مربوطه ) با این مشکلاتی که تو دسکتاپ هم دارید!!!
دمای کارت گرافیکتون رو اندازه بگیرید ببیند دمای کارت گرافیک زیاد نیست و اگه براتون مقدوره کارت گرافیک دیگه ای رو امتحان کنید ببینید باز هم این مشکل رو دارید؟
یه مشکل دیگه هم با Ntfs.sys هستنقل قول:
که بر میگرده به درایو C
یه بار دستور chkdsk c: /p /r رو تو cmd ران کنین .
من یه مشکل با avgntflt.sys دیدم.
که این مربوط به آویرا هست (اشتباه کرده بودم)
سلام
چه طوری دمای کارت گرافیک رو اندازه گیری کنم؟ متاسفانه نمی تونم کار گرافیک دیگری رو امتحان کنم. در حال حاضر هم سی دی کارت گرافیک رو نصب نکردم.
من chkdsk e: /p /r رو اجرا کردم و پیغام اومد که پارامتر p/- بی ارزش است.
من با درایود e برای اتصال به اینترنت بالا می یام.
راستی، امروز صبح، بدترین اتفاق ممکن افتاد و سیستم به صورت ناگهانی بعد از روشن شدن و لود شدن ویندوز، ریست شد و دیگه قابل ریست شدن و خاموش شدن نبود. گفتم که دیگه سیستم از دستم رفت. پریز رو کشیدم و سیستم رو خاموش کردم. این بار، ویندوز به صورت کامل لود نشد و یک بار دیگه، پریز رو کشیدم چون خاموش نمی شد. بار سوم، پیغام اومد که باید ویندوز، تعمیر بشه. اجازه دادم. گفت باید restore کنی، تایید کردم و آویرا حذف شد. سیستم درست شد. حدوداً ساعت 2 بعدازظهر که دوباره سیستم رو روشن کردم، باز هم تمام اجزاء صفحه دستکتاب در هم ریخت و موس و صفحه کلید از کار افتاد. سیستم رو ریست کردم. باز هم ویندوز تعمیر شد و restore شد. الان فعلاً مشکلی نیست.
یعنی این دو بار که انتی ویروس ریختم، این اتفاق ها افتاد و بدون انتی ویروسف مشکلی نیست.
لام
اگه اطلاعاتی لازم ندارید، می تونم ویندوز جدید نصب کنم؟ چون حالت سیستم، نرمال نیست.
نقل قول:
فکر می کنم مشکل شما بیشتر مربوط به سخت افزارتون ( رم و بیشتر به کارت گرافیکتون مربوطه ) با این مشکلاتی که تو دسکتاپ هم دارید!!!
رم سیستم من دو قطعه 2 گیگابایتی است. من که نمی تونم دست به ترکیب سیستم بزنم. اونوقت باید چه کار کرد؟ یعنی سیستم من با هر آنتی ویرویسی مشکل داره و من نمی تونم از آنتی ویروس استفاده کنم؟
شما هر رم رو جدا جدا تست کنین، اون دستور رو بدون /p و /r یعنی chkdsk c:c اجرا کنیننقل قول:
شما فایل Memory.dmp رو هم بذارین تا بررسی بشه
خیلی جالبه! این فایل، الان روی سیستم من نیست. فایل Minidump هم نیست:18:
من قبل از اینکه به پی سی بیام، با برنامه AppRemover از شر حذف ناقص آواست(بعد از دوبار تعمیر ویندوز و درخواست restore، اتفاق افتاد) خلاص شدم تا ببینم بدون وجود آنتی ویروس، باز هم بر می گردم به حالت قبل از نصب آویرا یا نه؟
و حالا می بینم که فایل های Minidump و Memory.dmp هم وجود ندارند.:13:
سلام ، یه سوال !
چرا وقتی من 2 تا رم 2 گیگ میذارم رو سیستمم ، هنگ می کنه و سرعتش میاد پایین و حتی صفحات آبی نمایان میشه !
ولی وقتی یکیشو برمی دارم ،درست میشه !!!
چرا ؟
مشخصات سیستم :
core i3 3.07 - 540
main- p7h55
ram 2*2G JA
HDD 500G Segate
Gforce 1G 210
کد:http://hipfile.com/6e39jiw9ia0p/092111-24866-01.rar.html
سلامنقل قول:
من هم از دو رم 2 گیگ استفاده می کنم. نکنه مشکل من هم مثل مشکل شماست؟ یعنی وقتی شما از 2 گیگ رم استفاده می کنید، سرعت سیستمتون زیادتر می شه؟ یعنی چی؟ یعنی نباید از دو رم استفاده کرد؟