خوب پست پيشتاز انتخاب ميكردي . منم گوشي خريدم مشكلي نداشت .نقل قول:
Printable View
خوب پست پيشتاز انتخاب ميكردي . منم گوشي خريدم مشكلي نداشت .نقل قول:
پست پیشتاز بود دیگه یکم دیر رسید ولی رسید ولی خوب قیمتش واقعا از بازار بهتر بود یه g3 beat با یک مموری سیلیکون پاور 16 گیگ کلاس 10 شد 868 هزار تومان همین رو تو مشهد بدون مموری 890 میدن اونم جماعت دزد موبایل فروش یه برچسب بوف هم براش گرفتم 10 تومان همین برچسب رو موبایل فروشها 20 تا 35 تومان میفروشن اصلا شرف ندارن فقط به مردم قالب میکنند با خدا خیر بده این سایتهای اینترنتی رونقل قول:
آره بدی چاره اینه که سفارش بدی باید تائید کنن ولی خوب قیمتهاش برای تهران که احتمالا همش بالا هست ولی برای شهرستانها بعضی هاش خوبه ضمن این که وزنش هر چی باشه حملش میشه 9 تومان و خودم چند میلیون خریدم ازش خیلی راضی بودم بیشتر از همه سایتهانقل قول:
من از دیجی کالا خیلی راضی ام
هم خریدای زیادی داشتم ازش هم خیلی زود بدستم رسوندن
مخصوصا زمان هایی که هدیه خریدم با کاغذ کادویی که انتخاب کردم برای طرف با کلی احترام جنس با کیفیت فرستادن
ضمنا شما توی سایتش کلی امکانات دارید
مثلا میشه اجناس رو باهم مقایسه کرد:n19:
دیدشون و خیلی چیزهای دیگه اما چاره اینترفیس کاربر دوستی نداره وخیلی هم قدیمیه:n13:
اما یه سایت هست به نام بامیلو
فاجعه ی قرن باید نام برد ازش
افتضاحه آقا افتضاح:n34::n34::n34::n34::n34:
دادا امین زیاد حرص نخور اشکال نداره :n20::n19:
آقا با توجه به مشکلاتی که توی این تاپیک ذکر شده و...
من می خوام یه پاوربانک بخرم.
یا این رو می گیرم یا زیریش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی به اولی خیییلی شک دارم.
به نظرتون ممکنه دیجی اشتباه کرده باشه؟
آخه 26000 میلی آمپر با این اندازه کوچیک و قیمت کم؟:n04:
من تا به حال از دیجی خریدی نداشتم.
به نظرتون بهش اعتماد کنم؟
مدل htc را من گرفته بود هم سنگین بود هم مشکل داشت که در پست بالا هم ذکر کردم پس فرستادم...برای خرید پاوربانک به چند مورد توجه کن اول برند باشه اگر میخوای گوشی سریع تر شارژ بشه با امپر 1 به بالا تهیه کن هر پاور بانکی عمر مفید داره اگر شما جنس خوبی تهیه نکنی بعد یک الی دو ماه بازدهی اولیه را نداره...نقل قول:
دی جی کالا مورد اطمینان هست خرید کن...
خرید که حتما می کنم ولی خب من خودم اچ تی سی دارم و گفتم اگر ست بشه پاور بانک باهاش بهتره :n29::n31:
فقط الان که شما گفتید اچ تی سی مشکل داشت من یکم ترسیدمممم
این 26000 میلی آمپریه هم بهش مشکوکم آخه مگه میشه با این حجم کم و قیمت پایین 26000 !!!! میلی آمپر باشه؟؟؟؟؟؟
حالا سعی می کنم یه جنس خوب تهیه کنم.
ممنون از راهنماییت :n11::n12:
با عرض سلام خدمت دوستان
سایت دیجی کالا بزرگترین سایت فروش اینترنتی تو ایرانه ولی مثل هر فروشنده یاشرکتی منافع خودش در اولیت هست و خوبی وبدی هایی داره
مزیت:
1- به روز بودن اجناس و تقریبا قیمت ها
2-گسترده یودن وتنوع جنس
3- سرعت عمل قابل قبول ولی نه همیشه خوب
4- قراردادن نقد و نظرات مشتریان
معایب:
1- نقد وبررسی های زیرکانه و سودجویانه برای ترغیب مشتریان به سمت اجناس پرسودتر برای خودش
2-فیلتر شدن نظرات منفی و مشکلات مربوط به سایت و خدماتشون امتحانش خیلی راحته
3-تبلیغ گارانتی 7 روزه تعویض که یک دروغ چون خود شرکتهای اصلی این کار رو نمی کنن مگر جنس ریفر باشه یا نو نباشه
4-در هنگام بروز مشکل و تاخیر در رسیدن یا برگشت پول تاخیر فراوان
من عکس نظرات خودم رو پیوست می کنم ببیند اکثر مشکلاتم فیلتر شده
جنس خریدم 6 ماه از گارانتی گذشته بوده نه جواب دادن نه اجازه نظر
جنش خریدم بعد از 6 روز نداشتن پولش مرجوع شد
ولی خوب خریدهای موفق هم داشتم ولی در کل فرقی با فروشنده ها ندارن همه منفعت طلبن ولی مردم ساده هستن و با خودن نقد وبررسی هاشون و چندتا نظرات زیر اون جنس زود تصمیم میگرن
دوستان عزیز سایت دی جی کالا مدتی هست توسط یک شرکت سنگاپوری به ارزش450 میلیارد تومان خریداری شده است...
منبع؟؟؟؟؟؟؟؟