omidkaka1
شما تو قسمت بالاش احیانا اسم مینویسید دیگه که اسم پروفایلتون باشه....
Printable View
omidkaka1
شما تو قسمت بالاش احیانا اسم مینویسید دیگه که اسم پروفایلتون باشه....
خواهش میکنم خوشحال شدم که بلاخره بعد از این همه تست ترینر این یکی آخر عمل کرد و کارت رو راه انداخت:46:نقل قول:
بعد از نصب بازی و اجرای uplauncher یه باکس نارنجی باز میشه با این مضمون که "بازی شما به درستی نصب نشده و باید مجددا نصب شود در صورت درست نشدن با آتاری تماس بگیرید" هر دو کرک skidrow و reloaded رو دانلود کردم ولی فایده نداشت باید چیکار کنم؟ در ضمن فایروال و آنتی ویروس رو هم قطع کردم جواب نداد
-----------------
omidkaka1
شما تو قسمت بالاش احیانا اسم مینویسید دیگه که اسم پروفایلتون باشه....[/QUOTE]
اخه جايي براي اسم نوشتن نيست.فقط يه پيغام كه نوشته نميتونيد ان بازي كنيد،اف بازي ميكنيد؟ وقتي يس ميزنم هيچ اتفاقي نمي افته.
ميشه يه عكس اموزسي بزاري.
ممنون
نقل قول:
شما بازی رو دوباره نصب کن و آپدیت 3 و کرک خود آپدیت رو بریز و زمانی که میخوای بری توی بازی اینترنت رو قطع کن ببین مشکل حل میشه؟:46:
اينم براي دوستمون...: ( اگه اين صفحات نمياد مشكل از نسخه شماست )
اول بروي گزينه آفلاين كليك كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اون بالا اسم پروفايلتون رو بزنيد و بعدش ok
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز دل برادر ... مباحث مربوط به مشکلات نصب و اجرا رو تو تاپیک خودش مطرح کنیدنقل قول:
یه سر اینجا بزن
مشکلت حل میشهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=470444&page=29
روش نصب و اجرای بازی Test Drive Unlimited 2
دوستانی که با نصب و راه اندازی این بازی به نوعی مشکل دارن یه نگاه به این مطالب بندازن تا مشکلشون حل بشه....
1- اگه قبلا بازی رو نصب کردید و ناموفق بوده، اونو Uninstall کنید و Save های مربوط به اون رو هم پاک کنید
2- بازی رو با همون سریالی که همراهشه نصب کنید. (ترجیحا اگه تو یه درایو دیگه باشه بهتره)
3- از ک.ر.ک.ی که تو DVD بازی موجوده به هیچ عنوان استفاده نکنید
4- قبل از هر کاری آپدیت ورژن 3 بازی رو نصب کنید ( این کار واسه اینه که موقع اجرای بازی تو حالت آنلاین پیغام دانلود آپدیت ظاهر نشه و ک.ر.ک از کار نیفته) بعد از نصب آپدیت، ورژن بازی باید v0.86 build5 بشه
5- از ک.ر.ک Skidrow مربوط به آپدیت 3 استفاده کنید و اونو تو فولدر بازی Replace کنید
اینم آدرس دانلود آپدیت 3 و ک.ر.ک Skidrow با حجم حدود 54 مگ
6- بعد بازی رو اجرا کنیدکد:http://bitshare.com/files/br0z1p19/Test-Drive.Unlimited.2.Update.3-SKIDROW.rar.html
اگه کانکت نباشید که هیچی.... اگه کانکت باشید، یه دانلود حدود 650 کیلو بایتی انجام میشه و دیگه تمام
درصورتی که کارهای گفته شده رو انجام دادید و کماکان بازی اجرا نشد.....
1- یا ویندوزتون مشکل داره...
2- یا درایور کارت گرافیک، DirectX و ... قدیمیه
3- یا خود بازی درست نصب نشده، مثلا DVD مشکلدار بوده
4- یا شما اصلا شانس ندارید این بازی رو نصب کنید... پس از خیرش بگذرید بهتره :27:
دستت درد نکنه ولی این لینکش که خرابه:41:
کیوان جان ممنون به خاطر این پست کاملی که زحمت کشیدی نوشتی همه چیزهایی که ذکر کردی درست هست پس به نظر من به mosolim بگو که توی صفحه اول تاپیک این رو قرار بده که همه بتونن استفاده کنن:46:نقل قول: