خیلی جالبه تو یه جا کنترل هواپیمای جنگی رو هم گویا داریم...
Printable View
خیلی جالبه تو یه جا کنترل هواپیمای جنگی رو هم گویا داریم...
Battlefield 3: Interview with Patrick Bach
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Patrick Bach تهیه کننده Battlefield 3
مصاحبه ای با Patrick Bach تهیه کننده Battlefield 3
Gameplanet : این عنوان همانند بیشتر شوتر های اول شخص دیگر است؟
Patrick Bach : هم بله و هم خیر. همیشه رقابت در سبکی که از محبوبیت خاصی برخوردار است وجود دارد که این رقابت با عنوان های دیگر بسیار زیاد است.یک مصرف کننده باید روی چه چیزی تمرکز کند؟بنا بر همین محبوبیت هم مهم است و افراد زیادی هستند که بیشتر وقط خود را صرف بازی های مختلف میکنند که اگر اشتباه انتخاب کنند ممکن است وقت خود را تلف کنند.
Gameplanet : در میان شوتر های اول شخص مشکلات Battlefield 3 چیست؟
Patrick Bach : من نمی گویم کار ما بی نقص است و بلکه اشکالات هم دارد ولی من بطور کل فکر میکنم که یک عنوان باید یک تجربه بسیار خوب را برای بازیباز به ثمر برساند حال در سبک شوتر اول شخص که طرفداران زیادی دارد.این که یک عنوان چگونه روایت شود مهم نیست بلکه سایر عناصر همانند گرافیک و صداگذاری و سایر موارد باید آنقدر برای بازیباز سرگرم کننده باشد که هدف بازیباز فقط شلیک کردن به یک سری دشمن و رفتن به ادامه ماموریت نباشد و باید به عمق آن توجه کند که این خود یک راه کار و کلید هست.
Gameplanet : ناشر Battlefield 3 که EA هست در رسانه ها جنجالی را برای این شوتر اول شخص ایجاد کرده و وعده های فراوانی را داده است و که از جمله تبلیغاتی این چنین میتوان Bulletstorm and Medal of Honorرا نام برد آیا از Battlefield 3 نیز همانطور انتظار میرود؟
Patrick Bach : ما این عنوان را با یک اختلاف و تفاوت داریم میسازیم و و این اختلاف و تفاوت قابل سرزنش نیست!(میخندد) این که تمرکز را فقط به یک قسمت معطوف کینم اشتباه است و باید دید کلی را وسیع تر از این موارد گسترش داد.
Gameplanet : بخش تک نفره Battlefield 3 چگونه تجربه ای خواهد بود؟
Patrick Bach : من به تمامی جزئیات دقیقا اشاره نمیکنم ولی فقط این را خاط نشان میکنم که هدف ما که برای بازیباز یک تجربه مهیج و جالب را در بخش تک نفره بوجود آوریم حال این میتواند توسط داستان باشد و هم توسط گیم پلی بازی و من این طور به شما می گویم که ترکیب این دو عنصر (داستان و گیم پلی) ترکیب بسیار خوبی در بخش تک نفره خواهد بود.
Gameplanet : در بخش چند نفره در مقایسه با Bad Company 2 چقدر پیشرفت داشته اید؟
Patrick Bach : این که چقدر پیشرفت داشته ایم نمیشود درباره این موضوع بحث کرد ولی Bad Company 2 بخصوص در بخش چند نفره عنوان بدی نبود و ما حتی بسیاری از انتخاب ها را برای طرح قسمتی از بخش چند نفره از Bad Company 2 که قسمتی از آن شامل خود نقشه های Bad Company 2 نیز میشود البته یک سری موارد در Bad Company 2 حذف شده بود که در Battlefield 2 وجود داشت نبود که حال آن ها را در این شماره قرار دادیم که بسیاری از موارد مهم آن باز گشته اند و همینطور یک سری موارد جدید تر که به جذاب شدن بخش تک نفره و چند نفره Battlefield 3 می افزاید.
Gameplanet : چه مدتی است که انجین Frostbite 2.0در دست توسعه بوده است؟
Patrick Bach : بیشتر از سه سال است که روی ساخت آن کار میشود! که آنچه را که ما روی آن کار کرده ایم حال میتوانید بسیاری از پیشرفت ها را در آن ببینید و در بسیاری از موارد توانایی های بسیاری در بوجود آوردن مناطق وسیع تر به ما داده است Frostbite 1 برای اولین بار برای Bad Company ساخته شد که در واقع یک جهش به جلو برای استودیو DICE بود که موتوری با قابلیت های فراوان که باعث شد بازی برای کنسول ها ساخته شود و بعد از آن PC نیز به این قسمت اظافه شد و همینطور این انجین چندین بار برنامه ریزی شد تا ما به هدف مطلوب خود برای بهتر کردن بازی ها دست پیدا کردیم.
Gameplanet : کیفیت انیمیشن ها از نظر سطح چگونه است و همینطور در بخش مولتی پلیر هم همچنین انیمیشن هایی وجود دارد؟
Patrick Bach : ما در تلاش هستیم تا بتوانیم شخصیت ها را بصورت واقعی جلوه دهیم تا مردم فقط آن را به عنوان یک کاراکتر معمولی نگاه نکنند بلکه به آن همانند یک شخصیت واقعی به آن نگاه کنند که این موارد در دوبخش چند نفره و تک نفره وجود دارد.
Gameplanet : تا اینجا صدا گذاری ها بسیار خیره کننده و واقعی هستند آیا میتوان همین کارهای فوقالعاده را واقعا تجربه کرد؟
Patrick Bach : صدا گذاری کلا در سری Battlefield مهم بوده است زیرا صدا ها جنگ را واقعی تر میکنند مواردی بسیار در صداگذاری Bad Company 2 بود که عالی شده بود و حالا در Battlefield 3 بهتر از ان چه که فکرش را میکنید میتوانید با صداگذاری بازی چه در جنگ و چه در مکان های مختلف شگفت زده شوید که ما قطعا شما را با یک صدا گذاری منحصر به فرد روبرو خواهیم کرد.
Gameplanet : روند توسعه بازی تا کجا پیش رفته است؟
Patrick Bach : من نمیتوانم بگویم کجای کار هستیم چون یک سری موارد هنوز تکمیل نیست و دارد روی آن کار میشد و تا مطمئن نشویم هیچ پاسخی در این زمینه نمیدهم.
Gameplanet : بخش تک نفره تا چه حد برای بازیباز کشش دارد و همینطور بخش چند نفره چقر میتواند جذاب باشد؟
Patrick Bach : ما یک تیم بزرگ بازیسازی هستیم و همه برای بهتر بودن تلاش میکنیم ما در حال حاضر تلاش زیادی برای زیبا جلوه دادن بخش تک نفره میکنیم و کارمان را طوری پیش میبریم که از تجربه این عنوان راضی خواهید بود.
Gameplanet : چه صحبتی برای هواداران دارید؟
Patrick Bach : ما نمیتوانیم به هواداران در حال حاضر چیزی بگوییم ولی آن ها شاهد مد ها بسیار زیبا در بخش تک نفره و همینطور داستان پر کشش تر نسبت به قبل خواهند بود.
منبع:
Gameplanet
هنوز پرچم sc2 بالاست!این bf3 هم بالاتر میبرش:31:نقل قول:
همینطور خواص خاص خودش هم داره :31: مثل LA.NOIR , GearS , Gt , Forza , Metal Gear :31:
خواهش میشه یک لینک مستقیم بزارین واسه ما داغ دیده های چیز_پی_ان که سرمون کلاه رفته!:دی TNXنقل قول:
تریلر جدید بازی رو از لینک زیر نگاه کنید تا اون تریلر 12 دقیقه ای آماده بشه
دلم آب شد ... :41:
کی حال داره تا پاییز صبر کنه :31:
بفرمایید:نقل قول:
لینک دانلود تریلر:
کد:http://gamenyusu.com/media/video/Battlefield%203_My%20Life_Trailer.mp4
نقل قول:
وحید جان....منظورت starcraft 2 هستش..؟؟؟.(بازی انحصاری ..!!!ا در این که استارکرافت دو عالی هستش شکی نیست...بازی انحصاری pc و بسیار لایق برترین ها....
ولی به نظرت بد نیست که یه بازی مولتی بیاد پرچم ببره بالا.....این حرفت حتی طرفداران Pc رو هم ناراحت میکنه..(از جمله خود من) اون بازی هایی که محمد گفتش...برای این بود که بگه کنسول هم اینارو د رانحصار داره...نگفته که مولتی هستش ..و پرچم داره...
(starcraft 2 قابل مقایسه نیست..همانطور که بازی های انحصاری دیگه قابل مقایسه نیست)
حامد جان اشتباه منظوره منو گرفتی!داشتم با محمد سر یه موضوع خودش میدونه چیه بحث می کردم:دینقل قول:
این بحث مقایسه نشه خیلی بهتره ..ما که داریم شوخی می کنیم ولی یکی ندونه میاد 4تا تیکه میندازه جو بهم میریزه
امان از دست این ممد....:31:
بابا اینا همه بازار گرمیه... پسرم تو چرا خام میشی؟ : دینقل قول:
دوما کی بود می گفت همین کیفیت که توی عکس ها و تریلر ها هست برای کنسول هم هست؟! حسین سم فیشر خودمون بود نه؟
اینا میخوان شما جوونا پولای عیدی که به سختی و با مشقت فراروان بدست آوردین رو خرج یه سری قطعات گرون قیمت کنین و بعدم که دیدین تفاوت محسوسی وجود نداره با یه پچ دایرکت ایکس 13 صدای اعتراضات به حق شما رو خاموش کنن! تازه بعدش یه سری گیمر جیره خوره انویدیارو رو میریزن تو خیابونا که شعارایی مثل " ای کنسول بازه دیوونه...لبه هارو ببین چه نرمه " یا " تکسچر با کیفیت...فقط فقط رو پی سی " بدن...
بعد اونوقت خوده تو میری تو خیابون داد میزنی: " پول مارو دزدیدن...دارن باهاش قر میدن" " یی اِی یی اِی...شصت و چهار پلیرت کو؟ "
-
حالا جدا از شوخی اگر واقعا به عمد گرافیک کنسول رو پایین تر قرار بدن من یکی که یه سر میرن پیش وحید تمومش میکنم ;)
+
تریلره باحالی بود...تانکو هواپیماش خیلی ریل میزد...
من یکی اگه بخوام این بازیو رو پی سیم برم باید اون صحنه که بعد از انفجار یه ساختمون قلپی داره میفته زمین دوربینو بدم یه سمته دیگه چون پی سیم تحمل دیدن چنین صحنه هایی رو نداره...یادش بخیر سر graw1 این ترفند جواب میداد: دی
وای که عجب تریلری بود این اخریه ! مخصوصا از اونجا که ریتمش شروع میشه :31:من یکی که واقعا به وجد اومدم !! :26: !! خارق العادست !!:40: !! cod فعلی رو شکست خورده میبینم تا اینجای کار !! :13:... تریلر هاش که واقعا رو مغز راه میره :40:
واقعا عالی بود!:5: این تریلر کوتاه آخری بسیار زیبا ادیت شده بود و حسابی حال کردم!:31: البته چیزی زیاد تر از تریلر های قبلی به نمایش نگذاشت ولی خوب بود!(مخصوصا چند ثانیه آخرش که ساختمونه خراب شد و زمین ترک خورد)
چند صفحه پیش گفتم :
ولی الآن میگم که قطعا یک رقیب برای Crysis 2 پیدا شد!نقل قول:
مثل این که یه رقیب برای Crysis 2 پیدا شد
البته فقط بحث گرافیک نیست در کل به نظر میاد گیمش زیبا باشه...
در رابطه با Engine Frostbite 2 هم دارم یه تحقیقاتی انجام میدم... این عکس رو ببینید (از Wikipedia):
یه تکنیک هست به اسم Radiosty که در این گیم استفاده شده...
این هم حاصل این تکنیک در Frostbite:
پس آماده یک گیم عالی + گرافیک بسیار عالی باشید!
موفق باشید!