اون نوار تو استاديو هست براي اينكه بري استاديو با آسانسوري كه جلوش دو تا محافظ هست برو بعد نوار روي ميز هستنقل قول:
نوشته شده توسط amirpers
Printable View
اون نوار تو استاديو هست براي اينكه بري استاديو با آسانسوري كه جلوش دو تا محافظ هست برو بعد نوار روي ميز هستنقل قول:
نوشته شده توسط amirpers
کرک گرفتی؟نقل قول:
نوشته شده توسط omidshsh
گفته بودم که اگه بخواهید با شیدر نرمال وارد بازی شوید و از کرک هم استفاده کنید این مشکل پیش میاد .
یا یک کارت 6600 یا بیشتر بخرید یا از اون کرک استفاده نکنید.
خوب اگه از كرك استفاده نكنم پس چي گار كنم؟
بدون اون كرك 6.35 مگي وارد بازي نميشه
مي دونم n بار گفتي ولي 1 بار ديگه هم بگو
چيطوري شيدرشو unnormal کنم!!!!
یکم بیشتر توضیح بدهنقل قول:
نوشته شده توسط nima_kiyaniyan
من تا تونستم همه تنظیمات رو یا disable كردم يا low
کرک نگیر. فقط حتما اون فایل پچ را که امید برامون اپلود کرده بگیر و اجرا کن. از منوی استارت هیتمن را برگزین و وقتی منو هیتمن باز شد گزینه configure را برگزین. در اون قسمت گوشه سمت راست و پایین میتونی شیدر را از حالت high به normal دستکاری کنی.نقل قول:
نوشته شده توسط omidshsh
حالا میمونن وارد بازی شدن. گویا خودت تونستس وارد بشی. اگه هنوز نتونستی بدون کرک وارد بشی بگو تا دوباره بگم چه جوری وارد بشی.
وقتی وارد بازی شدی در قسمت تنظیمات گزینه گرافیک نمیخاد خودت دستکاری کنی. کافیست اولین گزینه را به حالت low در بیاری. حالا دیگه بازی روان شده و می تونی حال ببیری.
سلام يكي كمك كنه بگه
نشد يه كاري چيزي انجام بديم تا بازي هيتمن 4 رو با سرعت بالاتري بازي كنيم با اين سرعت كم بازي كردن اصلا حال نميده
اگه راه كار جديدي هست بگيد ما هم بدونيم و استفاده ببريم
ببين امتحان كن اندازه صفحه داخل بازي رو تغيير بده درست ميشه ...اگه نشد يه روش دارم 90 درصد ميگيره...
نه اصلا به اندازه صفحه ربطي نداره
مشكل از اين انقدر بزرگتره كه يه ملت تو كند بودنش موندن
روش بعدي رو بگي بينيم شايد موثر باشه
بازم ميگم اين مشكل فقط من نيست مشكل همه كساني هستش كه هيتمن 4 بازي ميكنن
گفتم شايد تا الان يك روش خوب و بهتر براي روان تر شدن بازي باشه !!!
سيستمت چيه منظورم كلا از گرافيك تا سي پيو..والله براي ما كه اينطور نميشد..روش ديگه كه نشون ميده چقدر بنده حر فه اي هستم البته لعنت بر ريا...توي بازي وقتي سرعت كم ميشه روبه پايين نگاه كن برو جلو بعد يه مدت درست ميشه به اين ميگن زيرآبي رفتن يا گذشتن ار تله گرافيكي روش قبلي رو امتحان كن چون خيلي مهمه... ;) :cool: