ممنون از پاسختون. نه مشکل حل نشدنقل قول:
Printable View
ممنون از پاسختون. نه مشکل حل نشدنقل قول:
خواهش میکنم دوست عزیز.
باید با کارتریج دیگر تست شود
سلام خدمت آقا مهران
وقتی کارتریج جوهر افشان رو شارژ کردیم آیا لازم است برچسبش را ( یا یک نوارچسب) روی سوراخهای کارتریج بچسبانیم
تاثیری در کارکرد آن دارد یا خیر؟؟؟؟
ممنون از شما
باید ان سوراخ ها پوشانده شود برای اینکه هوا میکشد و باعث خشک شدن میشود.
باید دقا کنید کارتریج خودش روش یه خطهایی داره اونها برای پمپ کردن این و ان را نپوشانید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از شما
خوشبختانه مشکیش که حرف نداشت. کارتریج مشکیم تمام شد باهاش شارژیدم هیچ فرقی با قبلش نداره خیلی خوبه کیفیتشنقل قول:
اما نمیدونم حجم کارتریج مشکیم چرا اینقد بالا بود. 3 تا سرنگ پر بهش تزریق کردم بعد تازه از اون زیر محل هد شروع به چکیدن کرد که فهمیدم پر شده دیگه. فکر کنم 9-10 سی سی ریختم توش. اما اینم بگم که کاملا خالی شده بود دیگه پرینت میدادم سفید میداد بیرون بیچاره:31:
سه رنگ رو هنوز امتحان نکردم چون خالی نشده هنوز
در ضمن این کارتریج قابل شارژ که میگین چیه ؟ مگه همین کارتریج خودش قابل شارژ نیست ؟ ما که شارژش کردیم؟
و اینکه برا پرینتر منم هست کارتریج شارژی؟ مزایاش چیه ؟ قیمتش ؟
hp deskjet f4583
121 cartridge
کارتربج شما قابل شارژ هست و مشکلی نداره بعضی جوهر افشان ها کارتریجاشون باید ریست بشه تا دوباره شارژ بشه و بعضی ها هم یک بار مصرفند و دوباره باید یک کارتریج نو خریدنقل قول:
121 فابریکش 22 تومنه
22 تومن؟
رنگی یا مشکی ؟
تازه
بابا من همش یه بار اونم مشکیو شارژیدم بزار حالا یه 10-20 باری شارژشون کنم بعد برم سراغ نو دیگه :31:
اگر از جوهر درست استفاده شود و به موقع شارژ شود و پرینت داشته باشید برای اینکه خشک نشود.نقل قول:
. کارتریج بر اثر نزدیک بودن اسپیکر مانیتور موبایل و چیزی که میدان مغناصیسی ایجاد کند نزدیکش نباشد و یا نوسان برق کارتریج را نسوزاند بسیار بسیار شارژ میشود