[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره اسمارت tv سامسونگ 46D8000 رو از بانه خريدم .
سوالي دارين درخدمتم .
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره اسمارت tv سامسونگ 46D8000 رو از بانه خريدم .
سوالي دارين درخدمتم .
خب دوست عزیز قیمت؟نقل قول:
CMR نکته مهمیه. هر چی بالاتر بهتر. CMR در D6960 عددش 400 است. واقعا تو کیفیت 2D تاثیر گذاره.نقل قول:
سعی کنید به هیچ وجه سراغ مدلهای 50 هرتز نرید.
عددهای کنتراست دینامیک رو زیاد جدی نگیرید. این عددها اونقدر قابل اعتماد نیستن.
چون هنوز نمیدونم D5950 معادل کدوم مدل آسیاست درباره USBش اطلاعاتم کامل نیست.
مبارکهنقل قول:
LED است دیگه؟
دوستان عزیز لطفا من رو راهننمایی کنن. کلا گیج شدم از بس مدل های مختلف رو بررسی کردم. به هیچ نتیجه ای هم نرسیدم.
من یک تلویزیون LED میخوام که کیفیت تصویرش خوب باشه. بالای 100 هرتز و نسبت کنتراست مناسب.
امکان اتصال ه اینترنت و WEB browser داشته باشه. (آیا Smart TVبودن با داشتن web browser یکی هست یا ممکنه تلویزیونی smart باشه اما browser نداشته باشه؟)
امکان پخش فرمت های مختلف ویدیویی رو از روی USB داشته باشه.
سه بعدی نباشه
لطفا ارزانترین مدلی از LED های سامسونگ که این قابلیت ها رو داره به من معرفی کنین.
دوست عزیز منبعی در این زمینه معرفی بفرمایید تا بیشتر مطالعه کنیم. این مدل micro dimming داره یا local dimming?نقل قول:
d6960 local dimming c6960 2010هم داره.
فکر نمی کنم همچین چیزی باشه.نقل قول:
Micro Dimming فقط در سری های 7 و 8 هست. نه در سری 6
منم با همین ذهنیت تعجب کردم ولی چون مطمئن نبودم خواهان ارائه منبع شدم تا بیشتر آگاه بشیمنقل قول:
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------
مبارکتون باشه دوست عزیزنقل قول:
اگه ممکنه قیمت و اسم فروشگاه رو پ.خ بفرمایید
آیا با مدلهای رقیب مثل 9705 یا LE830 یا NX720 هم مقایسه کردید؟ کنترل آیفون گونه و کیبورد بیسیم همراه دستگاه نبود؟
نقل قول:
الان دیگه اکثر تلویزیون ها 3D شدن من هم دنبال یه دو بعدی خوب بودم ولی با این مشخصات پیدا نشد رفتم و D6920 رو سفارش دادم.......
---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------
دوستان تا فردا پس فردا تلویزیون D6920 به دستم میرسه...
به نمایندگی سفارش دادم.....
1-چیا باید همراهش باشه......
2-بعد از تحویل چه چیزیایی رو تست کنم.....
با عرض پوزشنقل قول:
از سری 7 فقط مدل های UNXXD7000 و UEXXD7000 دارای Micro Dimming هستن ولی متاسفانه مدل UAXXD7000 Micro Dimming نداره.:41: