مگه 520 سه بعدی نشون میده که شما میخوای باهاش ببینین
Printable View
مگه 520 سه بعدی نشون میده که شما میخوای باهاش ببینین
نه عزیز باید حتما پنلت سه بعدی باشه.520 نداره ولی 720 دارهنقل قول:
ممنون دوست عزیز
اخه یادم چن وقت پیش داداشم یه فیلم اورده بود با یه عینک معمولی ازهمین دو سه تومنی ها یه فیلم و چند تا عکس برام گذاشت خیلی راحت می شد تماشا کرد ............ مگه با این تکنولوژی کیفیت بهتر میشه یا اینکه کلا فرق داره ؟ اگه اینطور باشه که شما میگی .... قیمت ها خیلی فرق می کنه بانه داره میده 850 .. ولی فروشگاه ها نزدیک 1400 .... باید یکم صبر کنم . نمی شه پولو همین جوری حروم کرد .. نظر شما چیه؟
با تشکر
کدوم مدل رو میگید؟نقل قول:
720 ..... 32 اینچ
راستش اين پست رو دو جاي ديگه شبيه به هم ولي با برندهاي متفاوت نوشتم و اميدوارم ميران عزيز ايرادي به من نگيرند چونكه نميشه گفت پستهاي تكراري هست و سوالات مربوط به برندي متفاوت هست
سلام بچه ها
راستش سوالي ميپرسم كه تقريبا عجله دارم برا جوابش
يه LED _ Plasma ميخوام كه حدوداي قيمتش تا 1100 تا 1200 باشه و بيشترين چيزي كه واسه من مهمه شفافيت تصوير و وضوح و اينكه طبيعي بودن مدنظرم هست و اصلا و بهيچ عنوان نيازي به 3D بودن و اينترنت ندارم و واسش ريالي هم حاضر نيستم پول بدم . مخصوصا اينترنتش كه صدقه سر( ا . ن )كلا خط تلفن ما فيبر هست و ADSL رو ساپورت نميكنه كه اينترنتش واسم مهم باشه . اينچ هم از 40 كمتر نباشه .
و اما سوال دوم
LCD ميخوام Full HD ( رزوليشن 1920 * 1080 ) نهايت قيمت هم 350 تا 450 و اينكه از 27 اينچ پايينتر نباشه
سلام
یه سوال دارم که شاید خیلی های هم داشته باشن و شاید در این سایت به جواب رسیده باشن ولی خواهشا دوباره راهنمایی کنین.
اینکه چرا قیمت محصولات سونی ، گارانتی دارش با بدون گارانتی این همه فاصله داره :18:
دوم اینکه اگه یکی مثل من که بد شانس هستم و کلا آدمهایی که از یه چیزی میترسن حتما به اون مشکل برمیخورن بیان یه مدل بدون گارانتی بخرن ، و بفرض مشکلی براش پیش بیاد ، آیا میتونه ببره سرویسهای مجاز سونی ، یا بفرض اینکه ببره و نمایندگی بخواد به شما سرویس بده ولی چون مدل شما با مدلهای داخلی تفاوت میکنه ، امکان داره قطعاتش گیر نیاد؟
در کل میدونین چیه ؟ اینکه تصمیم گرفتم بر خلاف میل باطنی یک تی وی بدون گارانتی بخرم احساس مکنم توی ایران گارانتی یه اسم دهن پر کن هست و بابتش باید یه پول گزاف پرداخت کنیم.
ممنون
مدل های سونی قیمتشون با گارانتی به حدی هست که میتونی 2تا بدون گارانتی بخرینقل قول:
به دلایلی که خلاف قوانینه و نمیشه بگم راحت با چند صد درصد سود هر قیمتی میخوان میفروشن.شده همون جریان قیمت سمند تو ایران و بیرون ایران
با مدل های داخلی هیچ فرقی ندارن
من خودم از نمایندگی رسمی سونی مدل بدون گارانتی خریدم چه برسه به تعمیرکارا که فقط میخوان پولشونو بگیرن
چون مردم برای برند سونی حاضرن پول بدن اونا هم هر قیمتی میخوان میدن.اگه ما نخریم درست میشه
سلام
فرق بین nx720 و ex720 در چی هست و کدوم بهتره و آیا این اختلاف قیمت میرزه؟؟؟
سلام
کسی می تونه در مورد براویا اینترنت ویدیو راهنمایی کنه که چه جور کار می کنه ؟
تلویزیون من سری hx هست، به شبکه هم کانکت کردم ولی پیام خطا میده :(
می خواستم بپرسم باید رجیستر بشه تلویزیون تا کار کنه یا مشکل از ف/ ی/ ل /ت/ ر بودن اینترنت هست؟
کسی تونسته راه بندازه