نکته قوت دو تیم خط حملشون و نقطه ضعفشون خط دفاع داغونشونه
اینتر این فصل خیلی زیاد گل خورده،بایرن گل نخورده اونقدرا ولی دفاعش پاشنه آشیله
در کل هر تیمی بیشتر گل بزنه میبره:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته قوت دو تیم خط حملشون و نقطه ضعفشون خط دفاع داغونشونه
اینتر این فصل خیلی زیاد گل خورده،بایرن گل نخورده اونقدرا ولی دفاعش پاشنه آشیله
در کل هر تیمی بیشتر گل بزنه میبره:دی
فابرگاس: دو تیم فرصت داشتند، اینکه بارسا استفاده نکرد بحث دیگری است
کاپیتان توپچی باور دارد آنها به انداز کافی فرصت گلزنی داشتند تا این پیروزی را رقم بزنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در شبی فراموش نشدنیو در ورزشگاه امارات، آرسنال در حالی که با یک گل از بارسلونا عقب بود، در نهایت با دو گل رابین ونپرسی و آندری آرشاوین این تیم را با شکست بدرقه کرد.
کاپیتان توپچی ها پس از پایان بازی، این دیدار را بهترین نبردی دانست که در ان حضور داشت و به تمجید از بازی هم تیمی های خود و ارزش گل رابین ونپرسی پرداخت. سسک در باور دارد هر دو تیم فرصت های گلزنی داشته انچه تفاوت ایجاد کرد، فرصت طلبی آرسنال بود.
" معتقدم به نسبت نتیجه عادلانه ای بود. آنها مالکیت توپ زیادی را در اختیار داشتند و این مساله ما را کلافه کرد اما گل رابین جان تازه ای به ما بخشید.
البته در بین دو نیمه فکر می کردیم می توانیم به خود بیاییم و به بازی بازگردیم.
فشاری که بعد از انجام دو بازی روی شانه های شما سنگینی می کند به یک اندازه نیست. خوشحالیم زیرا بهترین تیم دنیا را شکست دادیم اما کار به هیچ وجه تمام نشده است.
این پیروزی می تواند چیزهای زیادی به تیم بدهد. ما با قلب و هوش و اشتیاق بازی کردیم و در پایان بازی همین مساله تفاوت ایجاد کرد. با این حال هنوز 90 دقیقه باقی مانده. ما علیه یک تیم بسیار بزرگ بازی می کنیم و باید بهترین عملکرد خود را ارائه دهیم و خیلی خوب دفاع کنیم.
احساس خوبی خواهم داشت اگر همه بازیکنان آماده باقی بمانند و مصدومی وجود نداشته باشد. این مساله اصلی برای ماست.
در مورد اینکه می گویند نتیجه عادلانه بود یا نه، نظری ندارم. آنها شانس های خوبی داشتند. به یاد دارم دو بار لیونل مسی با دروازبان ما تک به تک شد. اما همچنین به یاد دارم که ونپرسی در نیمه اول یک موقعیت داشت و یکی دیگر روی سانتر من بود که وقتی رابین آماده گلزنی بود اریک ابیدال توپ را منحرف کرد و همچنین یکی دیگر توسط تئو والکات.
بارسلونا همیشه بازی خوبی ارائه می دهد و ما این را میدانیم اما به اندازه سال قبل به آنها فضای کار ندادیم.
در هر جبهه از زمین ما تیم بهتر میدان بودیم، در دفاع، حمله و در میانه زمین. البته آنها فرصت های گلزنی داشتند، به این دلیل که آنها همیشه به دنبال ایجاد فرصت خواهند بود. اینکه آنها نتوانستند از تمام فرصت های خود گلزنی کنند بحث دیگری است !!
غیبت پیکه در بازی برگشت بسیار مهم است اما زمان زیادی تا شروع بازی برگشت باقی مانده و تا آن زمان چیزهای زیادی اتفاق خواهند افتاد."
دیدار برگشت 8 مارس خواهد بود و اوضاع عادی پیش برود، سسک فابرگاس می تواند با لباس آرسنال در نیوکمپ و مقابل هواداران بارسلونا بازی کند.
" این یک رویای ویژه است که در نیوکمپ بازی کنید و البته اگر بتوانم، سعی می کنم از آن لذت ببرم. اما مهمترنی چیز در آنجا این است که صعود آرسنال به مرحله بعد را قطعی کنیم."
گل زیبای ون پرسیکد:http://s29.aks98.com/files/49587949897469092010.gif
EDITED
خوردن این گل فقط از ویکی بر میومد.
ایراد نداره ایشالله تو نوکمپ جبران میکنه.
خوبی این برد آرسنال اینه که طرفداران آرسنال دیگه "Hidden" نیستن و این از امضا و آواتار دوستان مشخص هست چون تا قبل از بازی خبری نبود.:31:
حتی شنیده میشه بعضی از آنتی بارساییها در یک اقدام خود جوش به خیل طرفداران آرسنال اضافه شدن :31:
امیدوارم هر تیمی که شایستگیشو داره بره بالا
برای دفن کردن حریف تو نیو کمپ ثانیه شماری میکنیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس فعلا تا بازی برگشت :31:
عجب!نقل قول:
تا جایی که من میدونم
اتفاقا تمام طرفدار های آرسنال از مدت ها قبل امضا و آواتارشون حتما یه جوری به آرسنال ربط داشته
و نشون دادن که آرسنالین
حالا اینکه صحبت نکردن از حرف زدن با بعضی از دوستان sکه منطق خاصی دارن خسته شدن وگرنه همیشه هستن و همیشه هم آرسنالی میمونن ;)
------------------------------------------------------------------
نصری: ثابت کردیم که اینجا دیگر اسپانیا نیستروایت سازنده و زننده گل پیروزی بخش آرسنال مقابل بارسلونا.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیش از شروع دیدار با بارسلونا، هواداران آرسنال بهترین خبر ممکن را شنیدند و آن چیزی نبود جز بازگشت دوباره سمیر نصری به ترکیب آرسنال. سمیر توانست خیلی زود آمادگی خود را بدست آورد و آرسن ونگر از ابتدا او را در ترکیب آرسنال به میدان فرستاد.
هرچند انتظارات از سمیر بیشتر بود اما ستاره فرانسوی توپچی ها در دقایق پایانی بازی زهر خود را ریخت و با راری به موقع و عالی پاس گل آرشاوین را فراهم کرد.
نصری اعتقاد دارد تفاوت میان سطح لیگ انگلستان و اسپانیا موجب شد بارسلونا در نیمه دوم نتواند پا به پای آرسنال بازی کند و آنها از این مزیت استفاده کردند.
" شما نمی توانید 90 دقیقه در همان سطح بازی کنید. لیگ اسپانیا در همان شدت و فشرگی لیگ انگلستان برگزار نمی شود. می دانستیم آنها در مراحلی از بازی افت خواهند کرد.
روی گل دوم سسک توپ فوق العاده ای را به من داد اما من در گوشه محوطه جریمه بودم و نمی توانستم شوت کنم. برگشتم و دیدم آندری رو به داخل حرکت می کند و سعی کردم پاس را به او برسانم بنابراین او توانست بلافاصله به سمت دروازه شلیک کند."
اما بشنویم صحبت های آندری آرشاوین روی گلی که به ثمر رساند و به اعتقاد خودش یک گل کاملا عادی بود.
" زدن آن گل دشوار نبود. من تنها پاس زیبایی از هم تیمی خود گرفتم و آن را به درون دروازه فرستادم. این تنها یک گل مقابل بارسلونا بود. امیدوارم در این ماه یک گل به مراتب زیباتر به ثمر برسانم.
این پیروزی به ما اعتماد به نفس می دهد اما نیاز داریم بر روی بارسلونا تمرکز کنیم."
اگه دوست داشتین میتونین تو تاپیک لیگ انگلستان برید و پست های تک و توک منو بخونین و میتونین از بچه ها همون تاپیک بپرسین که آواتار و امضا من از اول چی بوده. الان فکر کنم 2 ساله همین آواتار رو دارم.نقل قول:
ولی اینکه اینجا نمیومدم دلیلش این بود که یه سری حرفای خنده دار زده میشد و همه بارساییها در مورد برد پارسالشون صحبت میکردن و دلیلی نداشت به یه سری حرف های غیر منطقی جواب بدم.
آرسن ونگر: آرسنال می تواند چهار جام به دست بیاورد
سرمربی توپچی ها همچنین تایید کرد تیمش پس از پیروزی مقابل بارسا اعتماد به نفس زیادی به دست آورده است
سایت گل- آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، معتقد است تیمش می تواند به روند شش ساله ناکامی هایش در کسب جام های مختلف پایان دهد و این فصل به چهار جام مختلف دست پیدا کند.
ونگر در حالی چنین ادعایی را مطرح کرد که تیمش دو روز قبل در دیدار رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان 2-1 بارسلونا را شکست داد و دو روز دیگر نیز باید در جام حذفی مقابل لیتون اورینت قرار بگیرند.
همچنین توپچی ها یکشنبه آینده باید راهی ومبلی شوند تا در فینال جام اتحادیه رو در روی بیرمنگام قرار بگیرند.
ونگر در گفتگو با خبرنگاران گفت: "ما تشنه موفقیت هستیم. ما در هر دیدار به دنبال پیروزی هستیم. شخصا معتقدم می توانیم در همه رقابت ها تا قهرمانی پیش برویم. ما از انگیزه و کیفیت لازم نیز برخورداریم."
او همچنین تایید کرد تیمش پس از پیروزی مقابل بارسا اعتماد به نفس زیادی به دست آورده است.
"پس از دیدار چهارشنبه شب ما اعتماد به نفس بیشتری به دست آورده ایم. البته دیدار روز یکشنبه در جام حذفی برگزار می شود و ما تمام تمرکزمان را روی این بازی گذاشته ایم زیرا می خواهیم در این رقابت ها به موفقیت برسیم.
ما هنوز در همه رقابت ها حضور داریم. سرنوشت ما در نهایت با آمادگی ما برای هر دیدار رقم می خورد."
By Behnam Jafarzadehکد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/02/18/2358274/%D8%A2%D8%B1%D8%B3%D9%86-%D9%88%D9%86%DA%AF%D8%B1-%D8%A2%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%A7%D9%84-%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF-%DA%86%D9%87%D8%A7%D8%B1-%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%AF
2011/2/18
جو جوردن: ادعای گتوزو رقت انگیز است
کمک هری ردنپ ادعای کاپیتان میلان را کاملا غیرواقعی دانست
سایت گل- جو جوردن، کمک مربی تاتنهام، ادعای گنارو گتوزو در مورد استفاده او از الفاظ نژاد پرستانه در دیدار سه شنبه گذشته میلان-تاتنهام در لیگ قهرمانان را به شدت رد کرد.
گتوزو ادعا کرد جو جوردن که خود زمانی برای میلان بازی می کرده، او را با الفاظی نژادپرستانه مورد خطاب قرار داده است و همین مسئله موجب حمله شده تا کاپیتان میلان به او حمله کند.
اما جوردن در مصاحبه با دیلی میل این حرف ها را مزخرف دانست و گفت: "چنین ادعایی رقت انگیز است. این ادعا کاملا غیرواقعی است و چنین ادعایی نمی تواند توجیه کننده رفتار او باشد.
او مطمئنا نمی داند که من چقدر به دوران حضورم در میلان افتخار می کنم، ضمن اینکه دختر من در ایتالیا زندگی و کار می کند و من این کشور و مردمش را خیلی دوست دارم."
یوفا روز دوشنبه در مورد رفتار گتوزو تصمیم گیری خواهد کرد و باشگاه میلان تلاش می کند تا از محرومیت طولانی مدت او جلوگیری کند. انتظار می رود یوفا محرومیتی 5 جلسه ای برای هافبک خشن میلان در نظر بگیرد.
آدریانو گالیانی در این مورد به خبرنگاران گفت: "کاری که رینو انجام داد، ناپسند بود و نباید اتفاق می افتاد. اما او تحریک شده بود و نباید با او مانند مجرمان برخورد کرد."
By Behnam Jafarzadehکد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/02/18/2357861/%D8%AC%D9%88-%D8%AC%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D8%AF%D8%B9%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%AA%D9%88%D8%B2%D9%88-%D8%B1%D9%82%D8%AA-%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C%D8%B2-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
2011/2/18
ترجمه اش درسته؟ بارسلونا فشار نیورد بخواد کم بیاره. آرسنالم اصراری به حمله نداشت. در کل نمایش آروم دو طرف بود که البته شاید همینم برای هواداران تیمای دیگه تماشایی باشه. فقط نتیجه و برگشتش در 15 دقیقه پایانی هیاهو داشت.نقل قول:
بارسا اخیرا تیمای قدرتمند که انگلیسی هم بودن بالای 70 دقیقه تحت فشار گذاشته. این بازی که بیشتر شبیه استراحت بود. چه سطحی؟