اره راست میگی ولی این بازی یه چیزش کمه توی پیست Top Gear اونم چیزی یا کسی یا هر موجودی نیست جزنقل قول:
محتوای مخفی: ...
و اون سه تا . خیلی حیف
رو به اتو ویستا هم اضافه میکردن خیلی مشت میشدمحتوای مخفی: ...
Printable View
اره راست میگی ولی این بازی یه چیزش کمه توی پیست Top Gear اونم چیزی یا کسی یا هر موجودی نیست جزنقل قول:
محتوای مخفی: ...
و اون سه تا . خیلی حیف
رو به اتو ویستا هم اضافه میکردن خیلی مشت میشدمحتوای مخفی: ...
جیمز باند:31:نقل قول:
رفت رو اعصاب دو بار تو یه پیست کرش خورد باید فکر یه نسخه درست و حسابیش باشم وگرنه برا دستگاه نگرانم میکنه
بازی از بس زیبا ساخته شده ادم محو گیم پلی بازی میشه بعد گرافیکش که محوتر میکنه..: دی
انقدر کرش خورد که دیگه گفتم LT 3 رو میریزم بعدا ادامه میدم....
در این مقداری که بازی کردم هیچ ایرادی تو بازی پیدا نکردم انقدر بازی خوش ساخت و خوش استیلی هستش که ادم محو گیم پلی بازی میشه تا مدتها و ساعت ها میتونی بازیش کنی و خستگی ناپذیر هستش همه رقم برا گیمر جذابیت داره و سیری ناپذیر هستش ....مهم تر از همه تیونینگاش و کلاس های متفاوتش جوایزش و سیستم اپگرید و تست ماشین ، همه خیلی دقیق و با ظراقت کار شدن و هیچ موضوع منفی توش نیست....
خیلی بالا پایین کردم نکته منفی نیافتم ....لذت رانندگیش هم که فوق العادست هیجان کارش عالیه و نمیشه روش ایراد گذاشت پیست ها و مسیرهاشون حرف ندارن و همگی با سبک و خاص استایل مراحل تعیین شدن کمی کمبود پیست ها در اواخر کار ازار دهنده میشه که اونم اصلا مهم نیست ززیرا که گرافیک بازی انقدر جالب ، دقیق با افکت هایی عالی نورپردازی فوق العاده فیزیک فوق العاده کافیه به یک جا برخورد کوچکی داشته باشه از سیستم داخلی گرفته تا ظاهر ماشین اسیب میبینه و به وضوح دیده میشه گرافیک بازی هیچ ایرادی بهش وارد نیست در صداگذاری هم که سنگ تمام گذاشتن کافیه به گاراژ رفته و یک استارت زد تا با صدای گاز اتومبیل های دوست داشتنی خودتون کلی عشق و حال کنید...موزیک منوی بازی هم که انقدر ارام بخش هستش که تو گردش در منو اصلا یک حس دیگه ای داره بخش Top Gear هم خیلی دلچسب هستش و برای شکستن رکورد های زیاد ادمو ترغیب میکنه در کل تا اینجای کار تا بتونم ادامشو ردیف کنم من با این امتیازات بازی رو مهمان میکنم...
گیم پلی .9.5
گرافیک..9.5
موزیک..9.5
در کل...9.5
حامد خان تا 9.5 بیشتر نخوندی ؟:31:نقل قول:
10 بدیم بره کی به کیه:31:
به قول خودت
حرف نداره 9.5 دادی؟:11:نقل قول:
در این مقداری که بازی کردم هیچ ایرادی تو بازی پیدا نکردم
دوستان من نتونستم سی دی 2 رو نصب کنم
وارد بازی که میشم انیستال سی دی 2 هست ولی وقتی سی دی2 رو میزارم از بازی خارج میشم
خواهش میکنم ساده برام توضیح بدید
ممنون میشم
درود بر شما.................نقل قول:
ببین ساده میگم:20:
شما دیسک یک رو میزارید
بعد گزینه نصب دیسک دورو میزنید
بعد درخواست میکنه که دیسک دو رو بزارید
بعدش دیسک دو رو میزارید و تمام و نصب میشه:11:
سوال داشتید بپرسید
چطور میشه با این بازی لایو بازی کرد؟من وارد بخش لایو میشم تو لابی هر چی منتظر میمونم کسی join نمیشه!!!!!
پک جدید با اسم Pirelli هفته بعد روانه xlive میشه که توش ماشین های...
2011 Aston Martin V12 Zagato (Villa d’Este),
1971 Ferrari #2 Ferrari Automobili 312 P,
2012 Ultima GTR,
1969 Chevrolet Nova SS 396,
2010 Renault Clio RS and the 1966 Ford Country Squire
قرار خواهد گرفت...قیمت هم 560 MS points ...نوشته شده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۱۳۹۰/۱۲/۱۳ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسئولان شرکت مایکروسافت اعلام کردند که DLC جدید عنوان مسابقهای Forza MotorSport 4 با نام Pirelli Car Pack در تاریخ ۶ مارس سال جاری میلادی عرضه خواهدشد.
سازنده این عنوان انحصاری Xbox 360،یعنی استودیو Turn 10 درباره این DLC گفت:
“در این DLC ماشینهای بسیار زیاد و جدیدتری وجود دارند و همچنین با داشتن این DLC امکانات جدیدی در بازی به شما ارائه خواهدشد.”این DLC در تاریخ ۶ مارس در شبکه Xbox Live عرضه میشود امّا هنوز قیمت آن مشخّص نیست.
لیست بازیهایی که در Pirelli Car Pack وجود دارند به شرح زیر است:
- ۲۰۱۱(Aston Martin V12 Zagato (Villa d’Este
- ۱۹۷۱ Ferrari #2 Ferrari Automobili 312 P
- 2012 Ultima GTR
- ۱۹۶۹ Chevrolet Nova SS 396
- ۲۰۱۰ Renault Clio RS
- ۱۹۶۶ Ford Country Squire
- ۱۹۹۵ BMW 850CSi
- ۱۹۸۶ Alfa Romeo GTV-6
- ۲۰۱۱ Wiesmann GT MF5
- ۱۹۶۹ Chevrolet Corvair Monza
تصاویری از این DLC (برای دیدن تصاویر در اندازه بزرگتر،رویشان کلیک کنید)
.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]