یه سوال آیا بانک صادرات امکان این را داره که بخوام ماه به ماه از حساب پدرم به حساب من پول واریز کنه می شه یا نه؟
Printable View
یه سوال آیا بانک صادرات امکان این را داره که بخوام ماه به ماه از حساب پدرم به حساب من پول واریز کنه می شه یا نه؟
دوستان من چند تا سوال داشتم
راستش رو بخواید من 30 تومن پول دارم الان میخوام به کاری بزنم و نمیخوام به اصل پولم دست بزنم الان تو این شرایط به نظر شما کدوم بانک هست حالا خصوصی یا دولتی که بتونه اندازه پوله خودم بهم وام بده ؟ مدت زمانی که طول میکشه چقدر هست تا وام بهم بدن؟
ایا سود پول خودمو بهم میدن ؟ضمنا اگر بانک های خصوصی یا موسسات هستن میشه بهشون اطمینان کرد؟ ایا بانکی هست که بیشتر از پوله خودمم بهم وام بده؟
ممنون میشم پاسخ سوالای منو بدید... و بهترین گزیه رو بهم معرفی کنید
بانک مسکن رو میدونم این کارو میکنه و قابل اعتماد هم هست.نقل قول:
دوستان من چند تا سوال داشتم
راستش رو بخواید من 30 تومن پول دارم الان میخوام به کاری بزنم و نمیخوام به اصل پولم دست بزنم الان تو این شرایط به نظر شما کدوم بانک هست حالا خصوصی یا دولتی که بتونه اندازه پوله خودم بهم وام بده ؟ مدت زمانی که طول میکشه چقدر هست تا وام بهم بدن؟
ایا سود پول خودمو بهم میدن ؟ضمنا اگر بانک های خصوصی یا موسسات هستن میشه بهشون اطمینان کرد؟ ایا بانکی هست که بیشتر از پوله خودمم بهم وام بده؟
ممنون میشم پاسخ سوالای منو بدید... و بهترین گزیه رو بهم معرفی کنید
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------
خوب معلومه که داره! هر ماه که هیچی هر روز هم میشه!نقل قول:
اگر حساب چند کارت با یک حساب را داشته باشه بلهنقل قول:
سلام . دوستان من میخواهم از بانک سپه وام مضاربه بگیرم . بعد مثلا اگر سر رسید قسط اولش شش ماه باشه . من میتونم سر ماه ششم برم بانک بگم آقا تا یک سال تمدیدش کن ؟ یعنی یک سال دیگه بدم ؟
به نظرتون بهترین بانک چیه؟
به نظر من بانک سامان
جاش یه جا دیگه است.ولی هر بانکی بنا به سرویس هایی که میده میتونه بهترین باشه.نقل قول:
به نظر من بانک سامان
جامع نداریم ولی بعضی ها در زمره خوبها قرار میگرند
امشب سایت بانک پاسارگاد بازی در آورد سر انتقال وجه کارت به کارت اینترنتی
پیغام میداد تراکنش دیگری در حال انجام است و سر آخر هم یه پیغام تکرار بیش از حد خطا داد و الان میگه "اطلاعات کارت وارد شده نامعتبر است"
الکی الکی کارتمو قفل کرد :41:
حالا باید چیکار کرد؟
بعد از گذشت یه مدت زمان معین مجدد فعال میشه یا باید به بانک مراجعه کرد؟
برای خرید های اینترنتی یا کسب درامد اکثر محور رو بانک ملی میچرخهنقل قول:
به نظر من بانک سامان
سلام.من بانک پاسارگاد حساب دارم وخیلی دوست دارم خرید اینترنت کنم اما هر کاری می کنم حتی نمی تونم یه شارژ 1000تومن بخرم همه چیزای مورد نیاز دارم کسی هست به من کمک کنه؟