راستی اینو دقت کردید که خیلی از پیستها و محیط های مسابقه.. همون محیط های شیفت 1 هستش... البته با گرافیک و جزئیات فوق العاده بالاتر ( مخصوصا لاستیکهای دور پیست ها)
Printable View
راستی اینو دقت کردید که خیلی از پیستها و محیط های مسابقه.. همون محیط های شیفت 1 هستش... البته با گرافیک و جزئیات فوق العاده بالاتر ( مخصوصا لاستیکهای دور پیست ها)
درسته و اینکه از یه چیز بازی واقعآ ناراحتم!چرا هنوز دموهای قبل از شروع ریس مکرر تکراریه!حالا چه شب چه روز همه فقط یک کار رو انجام میدن دوربین هم همیشه از یک زاویه نشون میده!نقل قول:
اگر این امکان وجود داشت که بشه حذف کرد اون اول ریس رو خیلی خوب میشد!
اره...نیم ساعت باید وایسی تا عکاسا و به به ها از پیست برن بیرون تا بتونی مسابقه بدی.... مخصوصا وقتایی که رستارت میکنی خیلی میره رو اعصاب
( نکته انحرافی : این بتل فیلد 3 که تو امضات زدی b3st1 عزیز.. میدونی که ضد ایرانه و تو تهران جنگه؟)
شدید رو اعصابه..نقل قول:
اره...نیم ساعت باید وایسی تا عکاسا و به به ها از پیست برن بیرون تا بتونی مسابقه بدی.... مخصوصا وقتایی که رستارت میکنی خیلی میره رو اعصاب
البته هیچ ربطی به این تاپیک نداره ولی نظر من اینه که بازی هیچ ربطی به سیا_ست نداره :)نقل قول:
( نکته انحرافی : این بتل فیلد 3 که تو امضات زدی b3st1 عزیز.. میدونی که ضد ایرانه و تو تهران جنگه؟)
بازی نامبر وان ساختن دستشون درد نکنه می خواد حالا هر کجای جهان باشه...
عزیز تو 360 اگه A رو بزنی میره اون تیکه ها تو کامپیوتر هم حتما باید باشه................:21:نقل قول:
من هم hot pursuit رو سیستمم نصبه و هم shift2 . یه ساعت شیفت بازی کردم بعد رفتم سراغ hot pursuit و بلافاصله اومدم بیرون رفتم shift2 رو uninstall کردم !!!
سلام دوستان خسته نباشید
من دیشب این بازیو گرفتم ولی یه مشکلی داره و اینه که وقتی کریر رو میزنم و دمو رو نشون میده و لود شروع میشه از بازی بدون هیچ اروری میپره بیرون.
راه حلش چیه؟
بچه ها به نظر من تنطیمات فرمان رو حرفه ای کنید خیلی بازی بهتر مزه میده وقتی ترمز اتوماتیک هم برداشته بشه که دیگه محشر میشه :8:
خب تمام این پیست ها شبیه سازی واقعیشون شده دیگه....تمامشون هم پیستهای معروفی هستند...اکثرا توی آلمان و فنلاند و ژاپن هستندنقل قول:
مخصوصا من با نورنبرگ حال میکنم
شاید مشکل از کرک باشه!نقل قول:
3 تا کرک رو امتحان کردم و همشون هم مشکلشون مثل هم بود.
الان هم DX رو اپدیت کردم ولی باز هم حل نشد.