مرسی!
یه سوال دیگه داشتم. این آقا که برام برنامه ریخته، نزدیک 250 تا ریخته! اما من ففط 64 تاشو می بینم، اما وقتی یه app رو پاک می کنم، و رست، یه برنامه ی دیگه جاش ظاهر می شه! چطور می تونم همه ی برنامه ها رو ببینم؟!
Printable View
مرسی!
یه سوال دیگه داشتم. این آقا که برام برنامه ریخته، نزدیک 250 تا ریخته! اما من ففط 64 تاشو می بینم، اما وقتی یه app رو پاک می کنم، و رست، یه برنامه ی دیگه جاش ظاهر می شه! چطور می تونم همه ی برنامه ها رو ببینم؟!
نقل قول:
چطور بفهمم پاک می شه یا نه؟! فقط شانس؟! راه دیگه نداره؟!
شما میتونین با اون فردی که کار گوشیتون رو انجام داده تماس بگیرین و ازش بپرسیننقل قول:
دوستان چرا وقتی بوسیله ایتنوز اهنگ میریزم رو گوشی.. اون اهنگهای قبلی رو که ریختم رو اگه تو ایتنوز تیک نزنم پاک میشن و با اهنگ های جدید نمیان؟
با سلامنقل قول:
خوب معلومه دیگه
زمانی که تیکشون رو بردارید و سینک کنید آهنگها از روی آیفون پاک میشن
موفق باشید.
با ورژن 4.2.1 برنامه یوتیوب کار نمیکنه و مینویسه no video و حتی با *** هم کانکت بودم هم این اشکال را میگرفت -بقیه دوستان هم همین مشکل را دارند یا فقط اشکال از من هست ؟ حتی قبلا با *** میتونستم از itunes store برنامه ها و بازیهای مجانی را دانلود کنم اما حالا ارور میده
با سلامنقل قول:
به دلیلی که باید با وی پــی ان برید
حالا با وی پــی ان چرا واستون بازم همون مشکل رو داره معلوم نیست
یه دور گوشی رو ریستارت کنید و دوباره با وی پــی ان وصل بشید و مطمئن بشید که وی پــی ان به درستی کار میکنه
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
1- ایا وصل نشدن به یوتیوب و app store با وجود v**p***N در 4.2.1 فقط مشکل من هست یا بقیه هم این مشکل را دارند ؟؟؟
2-من حتی سرور v**P**N را 3 بار عوض کردم اما بازم نشد که نشددددددددددددد
توی تنظیمات وی پی ان تون قسمت Send All Traffic رو چک کنید که حتما On باشهنقل قول:
سلام دوستان ؛
از كجا مي تونم راه جيلبريك كردن آيفون 4 و كار با آيتيونز و روش نصب برنامه رو ياد بگيرم؟؟؟
اگه لينك داره ، لطفا معرفي بفرماييد .
با سپاس