ببخشید سهمیه ای چیزی داشتی؟!نقل قول:
Printable View
ببخشید سهمیه ای چیزی داشتی؟!نقل قول:
پیام نور هرچند به پای دانشگاههای خوب نمی رسه ولی دانشجوهای خوبی تربیت می کنه این طور نیست که شما فکر کنید برید اونجا بی سواد میایید بیرون اتفاقا به دلیل سیستم پیام نور درس خوندن اونجا خیلی هم سخته چون استاد وقت کافی نداره که تمام کتاب رو براتون تدریس کنه در حالی که چیزی هم نمی تونه حذف کنه و بیشتر از پنج نمره یا هشت نمره هم دست استاد نیست که بخواد ارفاق کنهنقل قول:
چندسال اخیر وضع کتاب های پیام نور خیلی خوب شده و از منابع مرجع بیشتر استفاده می کنه
ولی باید بدونید نبود امکانات آموزشی کلاس های کم خیلی آزار دهنده ست بخصوص اگر اساتیدی داشته باشید که سخت گیر هم باشن اما به هرحال شما باید درستون رو بخونید
خوب اگر اهل درس خوندن هستید می تونید اونجا هم موفق باشید دانشجوهایی که از پیام نور به ارشد میرن معمولا خیلی موفق هستن چون یاد گرفتن که روی پای خودشون وایسن
اون تایپیک هم گفتم اگر کلاسهای فنی حرفه ای توی شهر شما برگزار میشه می تونید خیلی از نقاط ضعف خودتون رو برطرف کنید
توی قم فنی حرفه ای دوره های رایگان برای دانشجوهای کامپیوتر داره که مثلا 400 ساعت دوره آموزش CSHARP و 100 ساعت آموزش PHP سیستمهای شبکه و ...
حالا این چه ربطی داشت اینجا بگم اول اینکه شما با گذروندن این دوره ها کمبود کلاس پیام نور رو جبران می کنید و ثانیا دانشجوی پیام نور فراغت بیشتری داره که از این دوره ها استفاده کنه
ولی در کل باید ببینید انتظارتون از دانشگاه رفتن چیه؟ سطح درسی و همتتون چقدره؟ امکاناتتون تا چه اندازه ست؟ شهریه ی پیام نور در یک ترم خیلی پایین تر از آزاد هست در حالی که در شهرهایی غیر از تهران و اصفهان وقزوین و... چندان تفاوتی بینشون نیست
---------- Post added at 05:31 AM ---------- Previous post was at 05:29 AM ----------
اگر اساتید چمران خیلی عنوان دار نیستن و تهران به شما نزدیکه شک نکن تهران مرکزینقل قول:
با فرض یکسان بودن میتونی هوای اونجا تحمل کنی؟
دوستم می دونس قبول نمیشه. همین جوری کنکور داد
رتبش شد حدودای 96000 کاردانی امور بانکی غیر انتفاهی قزوین قبول شد
آخه کی با 96000 قبولــــــــــه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از ذوقش مهمونیم گرفته همه دوس موستارو دعوت کرده :27::27::27:
ساکن خوزستانمنقل قول:
يك سري نكاتي رو بر اساس شنيدهام ميگم:
يكي از دوستان من معماري پيام نور ميخونه.اولا چون معماري عملي خيلي داره كلاس براشون تشكيل ميشه ولي خب سر استاد اوردن به دانشگاه خيلي مكافات دارن! چند تا از كلاسهاشون پرند برگزار ميشد يك سري ها فكر كنم حول و حوش ميدان فلسطين !!!
با كل دردسرهاش ايشون رشتش رو خيلي دوست داره و جز نفرات برتر هستش.امسال هم از دانشگاهشون همين رشته معماري چند نفر رتبه هاي فوق العاده اوردن توي ارشد كه باعث روحيه بخشي شد اين جريان.خلاصه همونطور كه دوستان گفتن درس خوندن به خود شخص بستگي داره
در مورد غير انتفاعي يا آزاد(اگه رشته ها يكسان باشن) مسلما آزاد بهتره
در مورد شهرستان رفتن و يا آزاد خوندن توي شهر خودتون اينم بگم كه شهرستان رفتن كار آسوني هم نيست.به هر حال اونجا غربت هستشش.شما يك فرهنگي داريد و اون شهر يك فرهنگ ديگه و لهجه ديگه و...... ضمن اينكه خونه اجاره كردن حتي اگه 2نفر باشيد شريكي,همديگه رو سخته تحمل كنيد ديگه چه برسه به خابگاه
در مورد الزهرا يكي از دوستام اونجا بود.خب حقيقتش تحمل دانشگاهي كه جنس مخالف توش نيست سخته.شايد مساله جدي نباشه ولي 4سال كم چيزي نيست و خيلي از آشنايي ها و تجربه ها توي همين دوران شكل ميگيره
در آخر اينم بگم دانشگاه رفتن شروع هتل رفتن نيست! تازه كارتون شروع شده و 4سال وقت داريد خودتون رو پر از علم كنيد و بعدش بريد سراغ كار و زندگي! 4سال سريعتر از چيزي كه فكرشو بكنيد ميگذره
كساني هم كه موفق نشدن توي كنكور جمله اي رو بهشون ميگم كه هميشه واسه من اميد بخش بوده براي ادامه راه(مطمئن هستم شنيديد قبلا): يادت باشه دنيا گرده,هر وقت فكر كردي رسيدي به آخرش شايد در ابتداش باشي
اميدوارم شادي ديگران شادي شما هم باشه
موفق باشيد
خيلي عجيبه!!!نقل قول:
به نطر من برو م شيمي آزادنقل قول:
---------- Post added at 06:16 AM ---------- Previous post was at 06:13 AM ----------
قبلا مي زدن.اما الان فقط بايد پول بدي و آخرش فرقي با روزانه ها نخواهي داشت...نقل قول:
به نظر من علاقه رو ول كن...الان الكترونيك بيش از حد اشباع شده...طبق اطلاعات من الان قدرت هم بازار كارش بهتره همم رتبه هاي زيرتر قدرتو بيشتر انتخاب ميكنن.نقل قول:
ببين با علوم كامپيتر به جايي نمي رسي.نه رشتش خيلي با حاله آينده شغليشم كه ديگه.....پس برو آمل چون نرم افزار هم رشتش بهتره هم بازار كار خوبي داره(بستگي به خودت داره) شهرشم كه خوش آب و هواست...ولي خوب خرجت ميره باااااااااااااااااااااااا لانقل قول:
سلام بچه ها
به نظر شما مهندسی صنایع دانشگاه ازاد واحد تهران شمال بهتره یا مهندسی برق دانشگاه صنعتی قم روزانه؟
صنعتي قم فك نكنك زياد دانشگاه معتبري باشه...ولي رشتش بهتره ديگه.
چون گفتي ساكن خوزستاني معلومه ديگه برو اهواز.هم دولتيه همم به شهرت نزديكتره..نقل قول:
پیام نور مهندسی فناوری اطلاعات
8800 منطقه 2 ...معماری محقق اردبیلی