چون شما روش تست زنی رو خواستین، یه پیشنهاد دارم. الان که وجهتون پیش معلماتون یه خورده خراب شده. پس برای دفعه بعد توقع زیادی ازتون ندارن. برای همین سعی کن آروم آروم تست بزن و همه مباحث رو تست بزن تا از هر آزمون به آزمون بعد پیشرفت داشته باشی. و البته انتظار نداشته باشی که یه دفعه از ته جدول ، صدر نشین بشی. ولی یه توصیه می کنم که من خودم این کار رو نکردم و الان دارم چوبش رو می خورم. اونم اینکه به تخصصی خیلی اهمیت بده. عمومی با کمی خوندن درصدات زیر و رو می شه ( فرقی هم نمی کنه کدوم درس از دروس عمومی باشه ) . ولی در عوض ریاضی و فیزیک و کمی هم شیمی باید از پایه خودت رو قوی کنی. برای همین سعی کن یه ذره یه ذره پیشرفت کنی و از همه نظر کار کن. رو هر مبحث سعی کن به تسلط برسی . حالا با توجه به وقت کمت، به نظر من بهتره از اون وقت کم برای ریاضی و فیزیک استفاده کنی و نزدیکای آزمون بشینی و درسای عمومی رو بخونی. یعنی تمرکزت رو ریاضی و فیزیک و تا حدودی شیمی باشه و فقط برای آزمون عمومی کافیه روزای آخر بخونی تا دست خالی نباشی. همین.
ضمنا باید کتاب های تستت مناسب باشن، نه زیادی دشوار و نه زیادی آبکی. بعضی کتابها خیلی به حاشیه می پردازن. اگه در این زمینه مشکل داشتی، پ.خ بده چون اینجا جای بحث رو کتابها نیست و شاید یه کتابایی رو بگم به درد نمی خوره که به مزاج همه حرفام خوش نیاد - چون متاسفانه خیلیا گول تبلیغات رو می خورن ، از جمله خودم که زود متوجه شدم -