من از پیشگویی های نوستراداموس، پیشگویی که به سال 2012 اشاره کنه ندیدم.نقل قول:
Printable View
من از پیشگویی های نوستراداموس، پیشگویی که به سال 2012 اشاره کنه ندیدم.نقل قول:
در سال 2012 هیچ اتقافی نخواهد افتاد بلکه ما رو می خوان سرگرم کنند تا به اهداف خودشون برسن مثل همون کاری که بابرج ها دوقولو انجام دادن بعد ربطش دادن به فلان شبکه ترو ریست بیشتر از این نمیشه اینجا بحث کرد ولی توصیه می کنم بیشتر به محیط اطرفمون دقیت کنیم
اگر هم دوستان وقت کردید صحبت های جناب اقای رائفی پور رو گوشی کنید و همچنین مستند ظهور هم ببینید,فقط یه نکته کوچیک میمونه که اونم اینه واقعیت رو پذیرفتن کمی سخته
شما میشه یه لطفی کنید؟
چرا آمریکا باید شایعه 2012 رو راه بندازه و ما رو سرگرم کنه و به چه هدف شومی میخواد برسه؟
در ضمن توی مستند ظهور هم اگه با دقت نگاه کنید متوجه میشید که سال 2012 رو نفی نمیکنه. تایید هم نمیکنه. توی آخراش اون جوری که یادمه اشاره میکنه که اگر نگران آینده اید (لوگوی 2012) بر خدا توکل کنید.
من توی یک مجله که مخصوص مسائل علمیه،خوندم که یک دانشمند (دقیقا اسمش یادم نیست)گفته که در سال 2012 ما دو خورشید خواهیم داشت. ستاره ای بتقریبا به اندازه خورشید خودمون وجود داره که گفتن زمان انفجار این ستاره(نابودی)در سال 2012 رخ می دهد، که گفتن ما برای یک مدتی دو خورشید خواهیم داشت.
دلیلش کاملا علمیهنقل قول:
چون دارن از رویدادی کاملا علمی خبر میدن که هیچ دلیل و مدرک علمی براش وجود نداره.هیچ دانشگاه یا سازمان علمی تاییدش نمیکنه
اگر شما منتظری که واقعا رویدادی علمی بدون دخالت انسان اتفاق بیفته ...
خودت جمله قبل رو کامل کن :31:
منظورتون کدوم رویداد علمی ه؟
سلام
اگر شرایط س یا سی دنیا رو در نظر بگیرم انقلاب هایی که در کشور های عربی شده و خیلی از نشانه ها دیگه نشون میده یک تحول
در سال 2012 رخ میده
مثلا اگر سال 2002 قرار بود دنیا به قول شما فلان بشه.نقل قول:
قضایا 11 سپتامبر و جنگ افغانسات میتونست نشانه ای برای اون باشه.
یا جنگ عراق
یا جنگ 33 روزه اسرائیل
اخه کی نبوده که دنیا تو بحران نباشه.
حداقل هر 3 سال یک همچنین اتفاقاتی بحرانی میوفته
الان شما این کشف را تنهایی کردی یا رفیق داشتی؟
باز جو توهم توطئه ما ایرانی ها را گرفت.نقل قول:
اخه عزیز من فعلا که ما جهان سومی ها بیشتر درایم تو فروم ها در موردش بحث میکنیم.
مستند ظهور هم که یک مشت چرت و پرت از افکار 2 تا عرب با تمایلات ضد غربی بود و بس.
اینها که مثال زدی خیلی محدود و در یک کشور یا نهایت 2 کشور بوده.درسته پروپاگندا سراسر جهان بوده و گفته میشده یا مایید یا بر مانقل قول:
اما می بینید
در سال 2001 نیویورک و افغانستان مرکز التهاب بوده
در سال 2003 عراق
در سال 2006 لبنان-اسرائیل
در سال 2008 گرجستان
در سال 2009 غزه-اسرائیل
2010 هم سال آرومی بود.آرامش پیش از طوفانی سهمگین
از همون ابتدای 2011 تونس و مصر و لیبی و بحرین و الجزایر و اردن و یمن که منطقه وسیعی رو دربرمیگیره و بزودی عربستان هم به این وضعیت دچار خواهد شد و زنجیره کامل میشه
سقوط جهان اسلامی سنتی و رسیدن نفت به بالای 150 دلار .....
تازه اینا همش سال 2011 بود.... اگر بدونید برای 2012 چه نقشه هایی کشیدن :27: