سلام
من یه سری برنامه دانلود کردم ولی پسوند فایلها apk نیست و یه سری فایل توی یه پوشه هست چطور میتونم اونارو نصب کنم ؟
Printable View
سلام
من یه سری برنامه دانلود کردم ولی پسوند فایلها apk نیست و یه سری فایل توی یه پوشه هست چطور میتونم اونارو نصب کنم ؟
کسی نیست ؟نقل قول:
من تو اجرای برنامه loquendo tts مشکل دارم.حتی 40 مگ دیتا رو هم دان کردم.خود برنامه هم میگه دیتا نصب شد حتی دمو رو هم برام میخونه ولی تو voice setting همون picotts هست و اصلا گزینه engine رو بهم نمیده تا loquendo رو انتخاب کنم.مشکل از کجاست؟
سلام
کسی میدونه چرا دکمه share در نرم افزار فیس بوک اندروید وجود نداره؟
اگه زبان گوشی (نه زبان کیبورد) روی انگلیسی است و بازهم مشکل دارید دیگه نمیدونم چه کنید.نقل قول:
کسی نیست جواب بده؟
لطفا یه نفر به منم جواب بده آخه چرا کسی تو این تاپیک نمیاد؟نقل قول:
سلام
اگه فایلهاتون را با کامپیوتر گرفته اید، با کابل منتقل کنید و روی خود گوشی (بشرط اطمینان از سازگاری با سیستم) با فایل منیجر اجرا کنید.
سلام
گوشی HTC desire c من چه مرگشه؟ یا مشکل از خود منه؟
100 مگ روش با کابل برنامه ریختم، اصلا تو خود گوشی جایی نداره که با فایلی که روش ریختن ارتباط برقرار کنه که بتونی برنامه هایی رو که ریختی بری پیدا کنی و نصب کنی.
فقط از طریق اینترنت ک وصل میشی بازی و برنامه ای بگیری نصب میکنه وگرنه در حالت عادی یا با بلوتوث و اینا هیچی نصب نمیشه.
به کجای گوشی باید بریزم و چطور با فایل منیجر نصب کنم لطفا بیشتر راهنمایی کنید.نقل قول: