آقای هنرمند عزیز
بهتر نسیت که کل جواب ها را در یک فایل pdf ارائه دهید ؟!
Printable View
آقای هنرمند عزیز
بهتر نسیت که کل جواب ها را در یک فایل pdf ارائه دهید ؟!
سلام بر همه ی دوستان
چند مدت نبودم ولی الان هستم .
می خواستم به اطلاع برسونم که دیگه من پستی نخواهم فرستاد .
بعد از اینکه در المپیاد کامپیوتر قبول نشدم(حالا بماند که چرا قبول نشدم ، چون واقعا برای خودم هم عجیب بود) در مدرسه هم نمره ی 5/14 رو در درس ریاضی گرفتم تا نتونم سال دیگه تو المپیاد ریاضی شرکت کنم(باید نمره ی حداقل 15 و می گرفتم) . خلاصه همه ی عوامل دست به دست هم دادند تا من دیگه از صحنه برم بیرون .
به همین جهت من هم رفتم سراغ کار خودم و به برنامه نویسی مشغول شدم . (البته من خودم به علت علاقه ای که به گراف دارم روی اون کار می کنم)
چون اگه بخوام باز هم در این سایت مشغول باشم واقعا وقتم تلف می شه . چون نه کسی از این تاپیک بازدید می کنه و نه کسی نظر می ده و نه برای من فایده ای داره . پس چرا وقتم و بیهوده تلف کنم؟
ازتون ممنونم که در این مدت منو تحمل کردید و از آقای مفیدی (اگر این متن و یه زمانی خوندند) تشکر می اکن که منو با این سایت آشنا کرد (حالا بماند که این آشنایی برام خوب بوده یا نه).
اگر با من کاری داشتید و فکر می کردید که کاری ازم بر می آد می تونید بهم میل بزنید و یا برام off بزارید . (mostafa_o2@yahoo.com)
خداحافظ همگی .
سلام اقا مصطفی
راستش منم فکر می کردم قبول میشید!!!
توی این تاپیک کلی مساله خوب ترکیبیات هست+راه حل مسایل مرحاه اول المپیاد کامپیوتر امسال که میتونه مورد استفاده خیلی ها قرار بگیره.و با کمی سر و سامون دادن خیلی بهتر هم میشه.
به هر حال فعالیت شما تو این مدت اصلان وقت تلف کردن نبوده.وخیلی هم مفید بوده.
اون نیم نمره رو اگه با مدرستون هماهنگ کنید احتمال زیاد حل میشه!البته نمیدونم واقعا حل شدنش خوبه یا بد!
سلام دوست عزیزنقل قول:
نمیدونم می دونی یا نه. من دانشجوی سال چهارم رشته ریاضی هستم و تا چند روز دیگه فارغ التحصیل میشم و اگه راستشو بخوای علت اینکه تو این تاپیک پست نمی دادم این بود که بلد نبودم سوالا رو حل کنم و همیشه شما رو بخاطر اینکه اینقدر راحت مسئله حل می کنید تحسین می کردم. به هر حال شما هر تصمیمی بگیری به خودت مربوطه ولی به نظر من اگر قرار باشه دیگه اینجا پست ندی خیلی حیف میشه چون این تاپیک رو تا اینجا رسوندی و فقط خودت می تونی کاملترش کنی.
برای بهتر شدن این تاپیک من فکر می کنم بهتره از روش های حل مسئله بیشتر صحبت کنی.
امیدوارم هر کجا که هستی موفق باشی.
سلام.
لطفاً از این به بعد عبارت هایی رو که تجزیشون جالب و سخت هستش(مخصوصاً افزودن و کاستن ها) رو بذارید تا همه استفاده کنن(در سطح دانشگاه هم مهم نیست می تونین بذارین)....
من خودم 10 تا درست کردم(البته یکی مونده به آخری رو از مبتکران زدم!)
جواب های هر کدوم رو که بلد نبودید من در خدمتم(به قول امیر جان اظهار فضل!!!)
این مثال های من هم از بالا به پایین سطحشون بالا می ره و سخت تر می شن...
لطفاً تا آخرین حد ممکن عبارات رو تجزیه کنید!مثلاً تو تجزیه ی x^4-16 تنها به (x^2-4)(x^2+4)بسنده نکنید و x^2-4 رو هم به (x-2)(x+2) تجزیه کنید...
(البته دیگه نمی خواد" n بازی"(!)در بیارید یعنی دیگه x^2-2 رو ننویسید (x-2^1/2)(x+2^1/2) )و....
من هم هر 1 یا 2 هفته یه بار یه 10 تای دیگه هم میذارم...
PostScript(!):
(برای راهنمایی ها)
منظور از تجزیه یک عبارت جبری یعنی آن را به صورت ضرب یا تقسیم چند عامل تغییر ظاهر دادن.
مثال)
(x-1).(x-1)=x^2-2x+1
*علامت ^ برای نشان دادن بالا نوشت (محل نوشتن توان یا بار الکتریکی یون ها یا ظرفیت لایه ها)به کار می رود.یعنی5^2=32
پیشاپیش از همکاری شما کمال تشکر را دارم(!)
(زبان فارسی 20 شدما!!!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه دیگه...
همکاری نمی کنیدووو...
دیگه به من محل نمی ذارینووو...
خیالی نیست...
تا وقتی که این خرزو خان هست من نیازی به همکاری شماها ندارم(!)...
تازه خرزو خان عزیز وقتی که عبارات رو تجزیه می کنه،جوابشو بهم می فرسته تا مطمئن بشه درست حلش کرده...(دانش آموز پر تلاشیه...مرحبا(!)) 5 6 تا تجزیه هم بهم داده...
اینم 10 تا تجزیه دیگه برای دوستان همکار و محل گذارم(!!)...
(بعضی ها که جلوشون علامت سواله باید حاصل عبارت رو به دست بیارید...)
(سوال هفتم رو با کمی تغییرات از مبتکران برداشتم(سوال تربیت معلم) و سوال نهم هم با اندکی تغییرات از آزمون مرآت...بقیه تالیف خودم هستش...چقدر خودمو تحویل می گیرماااا!!!)
سلام.
اگه ممكنه براي سوالها شماره بذار كه راحتتر بشه در موردشون صحبت كرد.
اينم يك معادله كه با استفاده از تجزيه ميشه حلش كرد:
موفق باشي.
سلام آقا احسان!نقل قول:
نمی دونی باچه بدبختی معادلتو حل کردم...
از عدد گذاشتن بگیر تا نمودار درجه 4 کشیدن!!
لطفاً راه تجزیه(اورژینالشون!)بذارید...
ممنون
حل:
با سلام.نقل قول:
خيلي قشنگ حل كردين.
اينم راه حل (بقول خودتون اورجينالش!!)
با فرض [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و حل معادله با اين متغير جديد داريم
دوباره سلام
من به زودی بر خواهم گشت و فعالیتم رو در این تاپیک از سر می گیرم .
این بار با کلی تغییرات و نحوه ای جدید .
پس منتظر باشید .
همچنین از تمام کسانی که مایل به همکاری هستند می خوام که آمادگی خودشون و اعلام کنن .
(می دونم الان بعضی ها با خودشون می گن این یارو رو نیگا . فقط می خواست کلاس بزاره و یه مدت مارو بپیچونه . ولی این طور نیست . در اصل با صحبت هایی که آقای مفیدی باهام داشتن تصمیم گرفتم که دوباره مشغول به کار بشم ولی نه مثل سابق . پس از دیگران هم می خواهم که به من کمک کنن تا بتونیم با هم یه کار مفید انجام بدیم . )
فعلان تا وقتی که دوباره برگردم .
(به زودی بر می گردم)